skip to Main Content
Kockarnice
Slotovi
Najbolja kazina!
Novi dizajn!

Albacete – RCD Mallorca, 16.06.2019. – Segunda liga

Albacete – RCD Mallorca / Segunda liga – I u ovom duelu razigravanja za plasman u špansku Primera ligu je u prvom ogledu domaćin stekao veliku prednost i mogu mirnije igrati revanš. Mallorca je pred svojim navijačima slavila 2:0 i to je zaista rezultat koji obećava, dok je za Albacete veliki izazov uoči revanša. Kao utjeha im ostaje činjenica da su u regularnom dijelu prvenstva upravo sa 2:0 pobjedili Mallorcu na svom terenu.

Albacete – RCD Mallorca počinje 16.06.2019. u 19:00 SEV

Albacete

Imao je Albacete dobru sezonu i može se reći da su bili neočekivano dobri pa su zauzeli četvrto mjesto na kraju prvenstva. Nisu bili daleko ni od toga da možda čak završe na drugom mjestu, ali su u finišu malo popustili i izgubili su tri, od posljednje četiri utakmice. Dvije čak i na domaćem terenu i zanimljivo je da su to bila jedina dva poraza pred svojim navijačima. Malo su se i opustili kada je postalo jasno da će sigurno u razigravanje, ali se očekivalo da će protiv Mallorce biti bolji. Izgubili su 2:0 i drugi gol su primili u samom finišu. Sada bi osvježenje u sastavu mogao biti veznjak Valderrama.

Vjerovatni početni sastav Albacetea: Nadal – Tejero, Gorosito, Gentiletti, F.Garcia – Febas, D.Torres, Bela, Valderrama – Manaj, Zozulia

RCD Mallorca

Mallorca je u toku sezone bila slabija od Albacetea, ali kao što se već ranije i dešavalo, plasman uoči razigravanja i nije toliko bitan. Mallorca je igrala puno bolje na svom terenu i zato su priželjkivali da pred svojim navijačima steknu prednost uoči revanša. Na kraju su dobili upravo ono što su priželjkivali, a to je pobjeda sa dva gola razlike i sačuvana vlastita mreža. Prvi gol su dali sredinom prvog poluvremena, a drugi u samom finišu. U sastavu nije bilo napadača Budimira i zaigrao je Prats, dok bi sada na tu poziciju mogao A.Lopez.

Vjerovatni početni sastav Mallorce: Reina – Sastre, Valjent, Raillo, Estupinan – Pedraza – L.Suarez, Sevilla, D.Rodriguez, Junior – A.Lopez

Albacete – RCD Mallorca TIP

Mallorca će se vjerovatno odlučiti na zatvoreniju igru i čuvati stečenu prednost, ali zato Albacete nema šta čekati. Na svom terenu su ove sezone bili puno bolji nego u gostima i sada još jednom moraju zablistati i napasti od prve minute, što će meč učiniti efikasnim.

Tip: preko 2 gola

Visina uloga: 5/10

Kvota: 1,86 kod 18bet (sve do 1,76 se može odigrati bez problema)

KladionicaBonus za nove korisnikeLink
100% do 100€Uzmi bonus

Ostali članci:

Argentina – Kolumbija, 16.06.2019. – Copa America

Poljska – Belgija, 16.06.2019. – Evropsko prvenstvo (U-21)

Malaga – Deportivo, 15.06.2019. – Segunda liga

Back To Top