10bet bonus

4.55

Vrsta bonusaBonus na prvu uplatu
Visina bonusa100% do 50€
Uslov za isplatu bonusa5x bonus + uplata
Minimalna kvotaKombinirane oklade 1,40
50€ Bonus

samo za Nove korisnike

Kladi se!

Kao što je i za očekivati od jedne ozbiljne i moderne kladionice, 10bet svojim novim korisnicima nudi bonus dobrodošlice. To je danas postao neizostavni marketinški potez kojim se žele privući i nagraditi novi klijenti. prema tome, teško je i zamisliti da današnje kladionice u svojoj ponudi nemaju neku vrstu bonusa kojom bi potakli nove korisnike da im se pridruže. U skladu sa time ova kladionica je svojim novim igračima osigurao bonus na prvu uplatu koji ćemo u nastavku detaljno opisati.

Kako do 10bet bonusa?

Prvi korak u ovom pravcu jeste da posjetite ovu kladionicu, što možete učiniti direktno preko naše stranice koja će vas odvesti na odjeljak za registraciju novih korisnika. Sam proces registracije traje svega par minuta, a sastoji se od tri osnovna koraka pri kojima morate voditi računa da upišete sve tačne podatke kako bi vaš acc prošao proces verifikacije. Svi bonusi dobrodošlice i bonusi na prvi depozit se dodjeljuju samo jednom. To znači da korisnik koji je već imao acc nema prava na ponovnu dodjelu bonusa.

10bet bonus

10bet bonus

Bonus se isključivo dodjeljuje na po jednom korisniku, jednom domaćinstvu, jednoj IP-adresi. Svaki pokušaj malverzacije po ovom pitanju dovodi korisnika u opasnost da mu se oduzme dodijeljeni bonus zajedno sa svim profitima koje je sa bonusom dobio.

Drugi korak sastoji se u tome da izvršite uplatu prvog depozita, a to je ujedno i presudna stvar za preuzimanje bonusa. Da bi ste prihvatili bonus na prvu uplatu neophodno je da unesete bonus kod za 10bet PLAY10.

💰 Bonus se dodjeljuje samo prilikom prve uplate i tu priliku ne smijete propustiti, jer je naknadno nemoguće dobiti bonus. Zbog toga je vrlo bitno da se 10bet bonus kod PLAY10 unese prilikom uplate prvog depozita.

Dakle, nakon što ste se registrirali i uplatili prvi depozit zajedno unesenim kodom za bonus, ispunjeni su svi uslovi za njegovo preuzimanje.

Procentualna visina bonusa
100%
Maksimalna visina bonusa
50€
Minimalni depozit
15€
Vrijeme za obrtanje
30 dana

Koji su uslovi isplate 10bet bonusa?

Sve vrsta bonusa podliježu određenim pravila kako bi se sredstva dobivena u vidu bonusa mogla pretvoriti u pravi novac, a nakon toga i isplatiti na račun korisnika. Zbog toga ćemo detaljno objasniti uslove za bonus, a navest ćemo i sva bitna pravila kako bi ste znali šte morate uraditi. Preporučujemo svim novim korisnicima da prije nogo što uzmu bonus detaljno pročitaju i informiraju se o uslovima isplate bonusa.

💰 10bet Bonus se dodjeljuje na prvu uplatu depozita u vrijednosti 100% do 50. Šta to konkretno znači?

Ukoliko vaš prvi depozit npr. iznosi 30€, kladionica će vam na ime bonusa dodijeliti još 30€. Dakle, kladionica dupla vaš prvi depozit do maksimalne vrijednosti od 50€. Maksimalnu vrijednost bonusa možete dobiti samo ukoliko uplatite minimalno 50€, tada vam kladionica dodjeljuje maksimalnu vrijednost bonusa koja iznosi 50€ pa startate sa solidnih 100€ sredstava (50€ depozita + 50€ bonusa). Minimalna vrijednost depozita za sticanje prava na dobivanje bonusa iznosi 15€.

Pravila za isplatu bonusa

Da bi se bonus mogao pretvoriti u pravi novac, a samim time i isplatiti na račun korisnika, potrebno je ispoštovati određena pravila:

Vrijednost depozita zajedno sa dobivenim bonusom morate obrnuti najmanje 5 puta. Za ovaj proces na raspolaganju imate 30 dana od dana dobivanja bonusa. Ovo obrtanje bonusa možete uraditi preko kombiniranih ili pojedinačnih oklada za što je propisana i minimalna vrijednost kvote. Kada je riječ o pojedinačnim okladama minimalna kvota iznosi 1,80, dok za kombinirane oklada ta vrijednost je znatno niža i iznosi 1,40.

Bitno je znati da specijalne oklade, hendikepi, duplu šansa i over/under se ne uzimaju u obzir za obrt bonusa.

Često postavljana pitanja o 10bet

Kako aktivirati 10bet bonus?

Nakon što ste završili proces registracije i uplatili prvi depozit za aktivaciju bonusa potrebno je unijeti 10bet bonus kod PLAY10

Koji su uslovi za 10bet bonus?

Da biste dobili 10bet bonus, prva uplata mora biti sa minimalnim iznosom od 15€ sa unesenim bonus kodom PLAY10

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Sve opcije plaćanja dolaze u obzir za dodjelu 10bet bonusa, a izuzetak su Neteller i Skrill

Koja su pravila za obrtanje 10bet bonusa?

10bet bonus se zajedno sa depozitom mora obrnuti 5 puta, uz minimalnu kvotu 1,80 za pojedinačne oklade te kvotu 1,40 za kombinirane oklade

Koliko je vrijeme za obrtanje 10bet bonusa?

Prethodno spomenuta pravila obrtanja bonusa moraju se ispuniti u roku od 30 dana.

Koji su uslovi za isplatu 10bet bonusa?

Bonus se može isplati nakon što su u zadanom roku ispunjeni uvjeti obrtanja bonusa čime je bonus prešao u pravi novac na računu korisnika.