NetBet bonus

4.3

Vrsta bonusaBonus na prvu uplatu
Visina bonusa50% do 50€
Uslov za isplatu bonusa8x depozit + 8x bonus
Minimalna kvota1,60
50€ Bonus

samo za Nove korisnike

Kladi se!

NetBet je francuska kladionica, koja priprada NetBet-grupi. Prvobitno se ova kladionica zvala Bet770 i u to vrijeme je prije svega bila poznata u Velikoj Britaniji i Francuskoj. Nakon što je promijenjeno ime ovog preduzeća, ali i neke ostale nešto manje bitne karakteristike, NetBet je doživio proboj i u Njemačkoj. Pored sportskog klađenja tu je i NetBet Casino, pa ljubitelji igara na sreću mogu uživati i u velikom kazinu. Služba za korisnike je također ljubazna, a može se kontaktirati putem mail-a, telefona i live chat-a. Spomenut treba još i kvote ove kladionice, koje imaju vrijednost od oko 94%. NetBet ima šta da ponudi, međutim ne spada još uvijek među gigante ove branše. Ova kladionica nagrađuje kako nove, tako i svoje stalne korisnike redovno aktuelnim i atraktivnim bonusima i promocijama. Za nove korisnike su namijenjeni, kako je to već i uobičajeno, bonusi na prvu uplatu i kako taj NetBet bonus trenutno izgleda moći ćete pročitati u slijedećim redovima.

Kako do NetBet bonusa?

Prvi korak: Ovaj NetBet bonus je namijenjen novim korisnicima, kako je to slučaj sa svim bonusima na prvu uplatu. Prvi i osnovni preduslov je, da ste novi korisnik, odnosno da do sada niste imali otvoren račun u ovoj kladionici. Ovo pravilo ne smije da se zaboravi, jer ova kladionica dodjeljuje bonus na prvu uplatu samo jednom po osobi ili domaćinstvu, tako da će se svi pokušaji malverzacije sukladno tome i kazniti. Bonus bi u tom slučaju mogao biti izbrisan, a isto tako i svi eventualni dobici iz bonusa.

NetBet bonus

NetBet bonus

Dakle, novi korisnici treba prvo da izrade račun u ovoj kladionici, kako bi uopće mogli aktivirati ovaj bonus. Kod većine kladionica se registracija obavlja brzo i bez nekih većih poteškoća. To isto važi i za ovu kladionicu. Prijava se sastoji iz tri jednostavna koraka, u kojima mora da se upišu najvažniji podaci, kao što su mail, korisničko ime, lozinka i lični podaci. Tokom prijave se odlučujete i za željenu metodu plaćanja. Važno je naglasiti, da su metode plaćanja Skrill i Neteller isključene oz ovog bonusa. Dakle, prva uplata ne smije da se izvrši putem navedene dvije metode plaćanja, jer u suprotnome korisnik može da bude diskvalificiran iz ovog bonusa i da nema pravo na njegovu aktivaciju.

NetBet ima trenutno aktivan bonus kod koji glasi WELCOME50EN. Ovaj NetBet bonus kod se upisuje isključivo tokom registracije. Ukoliko zaboravite unijeti bonus kod tokom prijave, automatski bivate isključeni iz ovog bonusa i nije moguće aktivirati ga naknadno.

Drugi korak: Nakon što je račun otvoren, treba da se izvrši prva uplata. Depozit treba da se uplati u roku od 24 sata nakon izvršene registracije.

💰 Ova kladionica, dakle, nagrađuje svoje korisnike sa bonusom od 50% do 50€.

Na primjer, ukoliko uplatite 100€ depozita, dobijate 50€ bonusa. Maksimalan bonus koji ova kladionica dodjeljuje je dakle 50€. Ovdje se radi o tipičnom bonusu na prvu uplatu, koji nudi većina kladionica. U slijedećem pasusu ćemo se osvrnuti na osnovne karakteristike ovog bonusa i uslove za obrtanje i isplatu bonusa.

Procentualna visina bonusa
50%
Maksimalna visina bonusa
50€
Minimalni depozit
Vrijeme za obrtanje
60 dana

Koji su uslovi isplate NetBet bonusa?

Kako bi se ovaj bonus na prvu uplatu isplatio, mora da se ispune određeni uslovi obrtanja i isplate bonusa. Dakle, kako je gore napisano, prvi važan korak jeste navedeni bonus kod koji se upisuje pri registraciji. Nakon što ste otvorili račun u ovoj kladionici, treba da se izvrši prva uplata i to u roku od 24 sata od otvaranja računa. Nije navedena minimalna dozvoljena uplata. Također je važno ne zaboraviti, da su, kako je gore već navedeno, metode plaćanja Skrill i Neteller isključene iz ovog bonusa. Dakle, za prvu uplatu treba da odaberete neku drugu metodu plaćanja. Skrill i Neteller mogu svakako da se koriste za transakcije za svaku slijedeću uplatu.

⚡ NetBet bonus, dakle, iznosi 50% do 50€. Kako bi se bonus na kraju mogao prebaciti na račun kao pravi novac, depozit treba da se zajedno sa bonusom obrne minimalno osam puta (8x) na kombinirane opklade od najmanje 3 para na listiću. Svaki pojedinačni par na listiću ne smije imati manju kvotu od 1,60. Bonus treba da se obrne u roku od 60 dana od njegovog aktiviranja.

Često postavljana pitanja o NetBet

Kako aktivirati NetBet bonus?

Ovaj bonus se aktivira unošenjem NetBet bonus koda WELCOME50EN pri registraciji. Ovaj korak je obavezan i ne smije se zaboraviti.

Koji su uslovi za NetBet bonus?

Uslov je da ste novi korisnik, da prije toga niste imali otvoren račun u ovoj kladionici, da unesete NetBet bonus kod pri registraciji i izvršite prvu uplatu unutar 24 sata od otvaranja računa.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Iz ovog NetBet bonusa na prvu uplatu isključene su samo dvije metode plaćanja a to su Skrill i Neteller. Međutim, ove dvije metode plaćanja se mogu koristiti za svaku narednu uplatu, kao i ostale metode plaćanja koje je ova kladionica stavila na raspolaganje.

Koja su pravila za obrtanje NetBet bonusa?

Ovaj bonus treba da se zajedno sa depozitom obrne minimalno osam puta (8x) na minimalnoj kvoti od 1,60. Bonus važi za kombinirane opklade sa minimalno tri para na listiću.

Koliko je vrijeme za obrtanje NetBet bonusa?

Za obrtanje ovog bonusa na prvu uplatu NetBet daje 60 dana od dana aktiviranja bonusa.

Koji su uslovi za isplatu NetBet bonusa?

Nakon što se ispune svi uslovi za obrtanje i isplatu bonusa, ovaj bonus može da se prebaci na račun i naposlijetku isplati kao pravi novac.