PWR.bet bonus

4.4

Vrsta bonusaBonus na prvu uplatu
Visina bonusa100% do 35€ + 10% povrata na uplatu prvog depozita
Uslov za isplatu bonusa9x depozit + bonus
Minimalna kvota2,00
35€ Bonus

samo za Nove korisnike

Kladi se!

PWR.bet spada među one kladionice koje se brzo razvijaju i imaju sve predispozicije, da u skorije vrijeme uspiju i probiju se prema samom vrhu. PWR.bet postoji od 2012. godine, a iza ove kladioncie stoji EveryMatrix Ldt. kompanija, koja je licencirana na Malti i Curacau. To bi već mogao biti svojevrsni garant, da se ovdje radi o izuzetno ozbiljnoj i poudzanoj kladionici, koja uz to ispunjava sve EU-kriterije vezane za igre na sreću. Ovo preduzeće može također da se pohvali i svojom ponudom sportova, koja obuhvata preko njih 50. Prema tome je i ponuda raspoloživih opcija za klađenje vrijedna pohvale. Što se tiče kvota ove kladionice, moglo bi se reći da one spadaju u zlatnu sredinu, odnosno prosjek, sa maržom od oko 94%. Na kvaliteti odjeljka za podršku korisnicima bi se moglo raditi, ali svakako je dostupan popularni live chat koji samim tim poboljšava ukupni dojam. U slijedećim redovima ćemo se detaljnije pozabaviti PWR.bet bonusom na prvu uplatu i njegovim osnovnim karakteristikama.

Kako do PWR.bet bonusa?

Prvi korak: Što se tiče većine PWR.bet bonusa na prvu uplatu, prvi korak je svakako otvaranje računa, pod uslovom da do tog trenutka niste imali otvoren račun u ovoj kladionici. Sam postupak registracije u ovoj kladionici je unificiran, dakle ne ovisi o zemlji iz koje dolazi korisnik. PWR.bet registracija se sastoji od tri jednostavna koraka, u kojima se unose osnovni podaci. Također je bitno da odmah pri registraciji potvrdite aktivaciju bonusa, jer u suprotnome će kladionica smatrati da ste bonus odbili. Ovaj bonus namijenjen je isključivo jednom domaćinstvu, osobi, IP-adresi. Malverzacije bi, prema tome, mogle biti kažnjene oduzimanjem bonusa i svih dobiti, koje su proistekle iz njega.

PWR.bet bonus

PWR.bet bonus

Drugi korak: U drugom koraku se vrši uplata prvog depozita. Minimalni propisani iznos prve uplate je 10€. Dakle, ukoliko želite da dobijete ovaj bonus na prvu uplatu, prvi depozit ne smije biti manji od 10€. Nakon toga dobijate bonus od 100% do 35€. Kladionica će, dakle, uduplati prvu uplatu do maksimalnog iznosa od 35€.

💰 Ukoliko želite dobiti maksimalni bonus, prva uplata treba da iznosi minimalno 35€. Prvi depozit može naravno da iznosi i više od navedenog iznosa, ali maksimalni bonus koji može biti dodijeljen je 35€.

Kada se, dakle, izvrši registracija i uplati prvi depozit, ispunjeni su osnovni uslovi za aktivaciju bonusa i bonus se može preuzeti. U slijedećem pasusu ćemo se detaljnije pozabaviti karakteristikama ovog bonusa, odnosno njegovim uslovima za obrtanje.

Procentualna visina bonusa
100%
Maksimalna visina bonusa
35€
Minimalni depozit
10€
Vrijeme za obrtanje
15 dana

Koji su uslovi isplate PWR.bet bonusa?

⚡ Kako bi korisnici ovaj bonus na kraju mogli prebaciti na račun, odnosno pretvoriti u pravi novac, mora da se ispune određeni uslovi obrtanja odnosno isplate bonusa. Kako je gore već navedeno, nakon što se izvrši prva uplata od minimalno 10€, aktivira se bonus od 100% do 35€. Dodijeljeni bonus treba zajedno sa prvom uplatom da se obrne najmanje devet puta (9x). Minimalna dozvoljena kvota za obrtanje ovog bonusa je 2,00. Dozvoljene su kombinirane opklade sa po najviše 5 događaja.

Najmanji ulog po opkladi može biti 0,25€, dok je maksimalni iznos 50€ po opkladi. Za ispunjenje uslova za bonus ova kladionica daje 15 dana od dana aktivacije bonusa. U većini bonusa ostalih kladionica su određene metode plaćanja isključene iz bonusa, dakle prva uplata ne smije da se izvrši sa određenim metodama uplate. To u PWR.bet kladionici nije slučaj.

Dakle, nije navedene niti jedna metoda plaćanja, koja je isključena iz ovog bonusa. Korisnici, prema tome, mogu sami da odluče, koju će metodu plaćanja izabrati za uplatu prvog depozita.

Često postavljana pitanja o PWR.bet

Kako aktivirati PWR.bet bonus?

Pri registraciji treba da prihvatite Pwr.bet bonus na prvu uplatu, te nakon toga izvršite uplatu depozita.

Koji su uslovi za PWR.bet bonus?

Kako bi dobili PWR.bet bonus, prva uplata ne smije biti manja od 10€. Za aktivaciju ovog bonusa nije potreban PWR.bet bonus kod.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Za dobijanje ovog bonusa na prvu uplatu nije isključena niti jedna metoda plaćanja.

Koja su pravila za obrtanje PWR.bet bonusa?

PWR.bet bonus treba zajedno sa prvom uplatom obrnuti minimalno devet puta (9x), uz minimalnu kvotu od 2,00. U obzir dolaze kombinirane opklade sa po najviše pet događaja.

Koliko je vrijeme za obrtanje PWR.bet bonusa?

Pravila za obrtanje i isplatu bonusa treba da se ispune u roku od 15 dana od njegove aktivacije.

Koji su uslovi za isplatu PWR.bet bonusa?

Ovaj bonus može da se isplati, ukoliko se ispune svi njegovi uslovi za obrtanje i isplatu bonusa unutar navedenog roka.