Tipbet bonus

4.7

Vrsta bonusaBonus na prvu uplatu
Visina bonusa200% do 40€
Uslov za isplatu bonusa10x depozit + bonus
Minimalna kvotaKombinirane oklade 1,50
40€ Bonus

samo za Nove korisnike

Kladi se!

Njemačka kladionica – njemačka kvaliteta. To je ukratko ono što se na prvu može reći o Tipbet-u. Ova kompanije spada među mlađe kada je u pitanju online sportsko klađenje, ali ogromno iskustvo postoji kroz, danas već zastarjeli model klađenja, a pri tome mislimo na veliki broj poslovnica. Prema tome, kompanija je na tržište online klađenja ušla sa ogromnim ambicija, a to se za kratko vrijeme pokazao opravdanim. Da li spomenutu kvalitetu prati i uobičajeni bonus za nove korisnike, otkrit ćemo u narednih nekoliko rečenica.

Kako do Tipbet bonusa?

Prvi korak se sastoji od uobičajenog procesa registracije novog korisnika koji se za razliku od većine kladionica nalazi u jednom prozoru. Zbog toga je ovaj proces vrlo jednostavan i pregledan. Iz našeg iskustva čitav proces Tipbet registracije novih korisnika traje oko 3 minute. To opet ovisi o brzini unosa podataka, ali nemojte žuriti, jer je mnogo bitnije da svi podatci uneseni u ovaj prozor moraju biti tačni.

Tipbet bonus

Tipbet bonus

Na tačnost podataka vas upozorava i sam izbornik, tako da nije loše potrošiti minut-dva više kako bi sve bilo korektno obavljeno. Posebna pažnja treba biti usmjerena na e-mail na koji ćete dobiti aktivacijski link. Pred sam kraj procesa potrebno je da odaberete valutu u kojoj želite obavljati transakcije, a možete odabrati i na koji način želite da budete obavješteni o ostalim promotivnim akcijama.

Drugi korak odnosi se na uplatu prvog depozita od kojeg ovisi i visina bonusa. Nije naglašeno da je neka metoda plaćanja izuzeta za dobivanje bonusa, što znači da možete koristiti onu koja je vama prihvatljiva.

💰 Tipbet bonus na prvi depozit iznosi 200% do 40€. To znači da će kladionica vaš prvi depozit uvećati 200% do spomenutog maksimuma od 40€. Minimalna vrijednost prvog depozita ne bi smjela biti manja od 10€ ukoliko želite uzeti bonus.

Procentualna visina bonusa
200%
Maksimalna visina bonusa
40€
Minimalni depozit
1€
Vrijeme za obrtanje
30 dana

Kako isplatiti bonus kod Tipbet-a?

Da biste dobivena sredstva na ime bonusa mogli isplatiti potrebno je ispoštovati određena pravila za obrtanje bonusa. To je uobičajena praksa pa svaka kladionica ima svoja pravila o kojima ćemo sada reći nešto više.

Pravila za isplatu bonusa

Tipbet je propisao da se bonus zajedno za prvim depozitom mora obrnuti minimalno deset puta (10x). Na prvi pogled ovaj uslov zvuči dosta zahtjevno, ali treba uzeti u obzir da za to na raspolaganju imate 30 dana od dana dobivanja bonusa.

⚡ Tipbet bonus se mora obrnuti na kombiniranim okladama sa najmanje dva para (događaja), pri čemu minimalna kvota po odabranom paru ne smije biti manja od 1,50.

Ukoliko neki događaj bude registriran sa kvotom 1,00, što znači da je prekinut ili otkazan, neće se uzeti u obzir za obrtanje bonusa. Za nekog možda zahtjevan broj potrebnih obrtanja bonusa, ali vrijeme za ispunjenje uslova je razumno, tako da možda ipak vrijedi pokušati u zadanom roku pronaći odgovarajući broj parova. Kvota je postavljena relativno nisko, tako u većini sportova u obzir možete uzeti favorite kako bi ste obrnuli bonus.

Ako smatrate da je ovaj uslov za bonus ipak za vas prevelik, savjetujemo da pokušate sa nešto nižom uplatom depozita od 10€ ili da na našoj stranici pronađete kladionicu sa vama prihvatljivijim uslovima za obrtanje bonusa.

Često postavljana pitanja o Tipbet

Kako aktivirati Tipbet bonus?

Tipbet bonus, ukoliko ga želite, dodjeljuje se automatski nakon obavljene registracije i uplate prvog depozita. Trenutno nije potreban nikakav Tipbet bonus kod za njegovu aktivaciju.

Koji su uslovi za Tipbet bonus?

Osnovni preduslov za dobivanje Tipbet bonusa je da ste novi korisnik Tipbet kladionice. Nakon toga je potrebno izvršiti registraciju i uplatiti prvi depozit.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Sve opcije plaćanja kvalificirane su za dobivanje Tipbet bonusa tako da ovdje ne bi trebali imati poteškoća. Za sva eventualna pitanja dostupna je online podrška.

Koja su pravila za obrtanje Tipbet bonusa?

Tipbet bonus je potrebno obrnuti 10x u kombiniranim okladama. Svaka kombinirana oklada mora imati minimalno dva para pri čemu je minimalna kvota 1,50.

Koliko je vrijeme za obrtanje Tipbet bonusa?

Obrtanje bonusa potrebno je izvršiti u roku od 30 dana od dana njegovog dobivanja.

Koji su uslovi za isplatu Tipbet bonusa?

Bonus se može isplatiti nakon što se zajedno sa depozitom reinvestira 10x uz ispunjene ostalih uvjeta u roku od 30 dana.