Tipbet bonus iznosi 100% do 200€

tipbet kladionica 200€ Bonus Kladi se ➡️
Vrsta bonusa: Bonus na prvu uplatu
Visina bonusa: 100% do 200€
Nužni obrt za isplatu: 5x uplata + bonus
Minimalna kvota: Kombi. oklade 1,50

To je ukratko ono što se na prvu može reći o Tipbet-u. Ova kompanije spada među mlađe kada je u pitanju online sportsko klađenje, ali ogromno iskustvo postoji kroz, danas već zastarjeli model klađenja, a pri tome mislimo na veliki broj poslovnica.

Prema tome, kompanija je na tržište online klađenja ušla sa ogromnim ambicija, a to se za kratko vrijeme pokazao opravdanim.

Da li spomenutu kvalitetu prati i uobičajeni bonus za nove korisnike, otkrit ćemo u narednih nekoliko rečenica.

Kako do Tipbet bonusa?

Prvi korak se sastoji od uobičajenog procesa registracije novog korisnika koji se za razliku od većine kladionica nalazi u jednom prozoru. Zbog toga je ovaj proces vrlo jednostavan i pregledan.

Tipbet Bonus

Tipbet Bonus

Iz našeg iskustva čitav proces Tipbet registracije novih korisnika traje oko 3 minute. To opet ovisi o brzini unosa podataka, ali nemojte žuriti, jer je mnogo bitnije da svi podatci uneseni u ovaj prozor moraju biti tačni.

Registracija korak po korak

  1. Posjetite Tipbet kladionicu
  2. Upišite svoje ime i prezime, e-mail, zemlju
  3. Unesite osobne podatke
  4. Odaberete vašu metodu plaćanja

Na tačnost podataka vas upozorava i sam izbornik, tako da nije loše potrošiti minut-dva više kako bi sve bilo korektno obavljeno.

Posebna pažnja treba biti usmjerena na e-mail na koji ćete dobiti aktivacijski link.

Pred sam kraj procesa potrebno je da odaberete valutu u kojoj želite obavljati transakcije, a možete odabrati i na koji način želite da budete obavješteni o ostalim promotivnim akcijama.

Drugi korak odnosi se na uplatu prvog depozita od kojeg ovisi i visina bonusa. Nije naglašeno da je neka metoda plaćanja izuzeta za dobivanje bonusa, što znači da možete koristiti onu koja je vama prihvatljiva.

💰 Tipbet bonus na prvi depozit iznosi 100% do 200€. To znači da će kladionica vaš prvi depozit uvećati 100% do spomenutog maksimuma u visini od 200€. Minimalna vrijednost prvog depozita ne bi smjela biti manja od 10€ ukoliko želite uzeti bonus.

Tipbet Bonus u brojevima
tipbet kladionica
Procentualna visina bonusa 100%
Maksimalna visina bonusa 200€
Minimalni depozit 10€
Vrijeme za obrtanje 30 dana

Kako isplatiti bonus kod Tipbet-a?

Da biste dobivena sredstva na ime bonusa mogli isplatiti potrebno je ispoštovati određena pravila za obrtanje bonusa. To je uobičajena praksa pa svaka kladionica ima svoja pravila o kojima ćemo sada reći nešto više.

Tipbet bonus se mora obrnuti na kombiniranim okladama sa najmanje dva para (događaja), pri čemu minimalna kvota po odabranom paru ne smije biti manja od 1,50.

Ukoliko neki događaj bude registriran sa kvotom 1,00, što znači da je prekinut ili otkazan, neće se uzeti u obzir za obrtanje bonusa.

Za nekog možda zahtjevan broj potrebnih obrtanja bonusa, ali vrijeme za ispunjenje uslova je razumno, tako da možda ipak vrijedi pokušati u zadanom roku pronaći odgovarajući broj parova.

Kvota je postavljena relativno nisko, tako u većini sportova u obzir možete uzeti favorite kako bi ste obrnuli bonus.

Ako smatrate da je ovaj uslov za bonus ipak za vas prevelik, savjetujemo da pokušate sa nešto nižom uplatom depozita od 10€ ili da na našoj stranici pronađete kladionicu sa vama prihvatljivijim uslovima za obrtanje bonusa.

Pogledaj najbolje Bonuse!

Osnovne karakteristike Tipbet bonusa

  • Za Tipbet bonus je potrebno da ste novi korisnik koji nakon registracije i uplate prvog depozita ima pravo na bonus koji je 100% do 200€.
  • Tipbet nije naglasio da su neke metode plaćanja izuzete za bonus.
  • Minimalni prvi depozit za dobivanje bonusa je 10€.
  • Dodijeljeni bonus je potrebno obrnuti 5x uz minimalnu kvotu od 1,50.
  • Obrtanje bonusa se vrši sa kombi-okladama od najmanje 2 para. Sistemsko klađenje nije dozvoljeno.
  • 30 dana iznosi rok za obrtanje bonusa.

FAQ Tipbet Bonus

Često postavljana pitanja o Tipbet bonusu

Kako aktivirati Tipbet bonus?

Tipbet bonus, ukoliko ga želite, dodjeljuje se automatski nakon obavljene registracije i uplate prvog depozita. Trenutno nije potreban nikakav Tipbet bonus kod za njegovu aktivaciju.

Koji su uslovi za Tipbet bonus?

Osnovni preduslov za dobivanje Tipbet bonusa je da ste novi korisnik Tipbet kladionice. Nakon toga je potrebno izvršiti registraciju i uplatiti prvi depozit.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Sve opcije plaćanja kvalificirane su za dobivanje Tipbet bonusa tako da ovdje ne bi trebali imati poteškoća. Za sva eventualna pitanja dostupna je online podrška.

Koja su pravila za obrtanje Tipbet bonusa?

Tipbet bonus je potrebno obrnuti 5x u kombiniranim okladama. Svaka kombinirana oklada mora imati minimalno dva para pri čemu je minimalna kvota 1,50.

Koliko je vrijeme za obrtanje Tipbet bonusa?

Obrtanje bonusa potrebno je izvršiti u roku od 30 dana od dana njegovog dobivanja.

Koji su uslovi za isplatu Tipbet bonusa?

Bonus se može isplatiti nakon što se zajedno sa depozitom reinvestira 5x uz ispunjene ostalih uvjeta u roku od 30 dana.