Titanbet bonus

4.4

Vrsta bonusaBonus na prvu uplatu
Visina bonusa100% do 25€
Uslov za isplatu bonusa5 opklada od po 5€
Minimalna kvota2,00
25€ Bonus

samo za Nove korisnike

Kladi se!

Titanbet postoji još od 2010., a osnivač je preduzeće Playtech, koje je prije svega poznato u kazino-branši. Prvenstveno je poznat po svojoj sveobuhvatnoj i atraktivnoj ponudi. Dostupno je oko 30 različitih vrsta sportova, pri čemu je, očekivano, fudbal u središtu pažnje. Što se tiče njemačkog fudbala, moguće je kladiti se na 1. njemačku Bundesligu pa sve do raznih regionalnih liga. U ozbiljnost ovo kladionice nema potrebe sumnjati, jer Titan Bet prije svega koristi SSL-enkripciju. Licenciran je između ostalog, na Malti, pri čemu je poznato da ta licenca za igre na sreću spada među najsigurnije na tržištu. Titanbet kvote spadaju u prosjek, ali ne smijemo zaboraviti, da su igrači u ovoj kladionici oslobođeni plaćanja poreza na klađenje. Ukupno gledano se onda nema puno šta prigovoriti ni za kvote. Spomenuti treba i podršku za korisnike, koja je pristupačna i jako susretljiva i ljubazna. Kao i većina ostalih, i ova kladionica nagrađuje svoje igrače redovno različitim bonusima. U slijedećim redovima smo se pozabavili sa Titanbet bonusom na prvu uplatu, odnosno svim njegovim karakteristikama.

Kako do Titanbet bonusa?

Prvi korak: Ukoliko želite da aktivirate ovaj bonus, morate prije svega biti novi korisnik, odnosno da prije toga niste imali otvoren račun u ovoj kladionici. Ovaj bonus važi, naime, samo da nove korisnike, odnosno korisnike, koji do tog trenutka nisu otvarali račun u ovoj kladionici. Bonus se dodjeljuje po jednom domaćinstvu, IP-adresi i osobi. Međutim, to ne znači da će već postojeći korisnici biti uskraćeni, jer ova kladinoca redovno nagrađuje i svoje već postojeće korisnike različitim atraktivnim bonusima i promocijama. Prema tome, postojeći korisnici bi se trebali redovno informisati o bonusima i promocijama, kako niti jednu ne bi propustili.

Prijava kod ove kladionice se sastoji u ispunjavanju uobičajenog formulara, što je slučaj i kod većine ostalih kladionica. Sama prijava traje samo nekoliko minuta. Treba da se upišu lični podaci i podaci koji se odnose na sami račun. Pri tome treba paziti, da svi podaci budu tačno unešeni, kako bi se izbjegle razne provjere identiteta pri prvoj isplati. Nakon što je korisnik otvorio račun, bira željenu metodu plaćanja. Pri tome je važno znati, da su metode plaćanja Neteller i Skrill isključene iz ovog bonusa. Znači, ukoliko želite da aktivirate ovaj Titanbet bonus, treba da za prvu uplatu izaberete neku drugu metodu plaćanja.

U okviru ovog bonusa nema Titanbet bonus koda, tako da igrači pri prijavi ne treba da obraćaju pažnju na to.

Drugi korak: Sada slijedi prva uplata. Titan Bet nagrađuje svoje nove korisnike dakle sa bonusom od 100% do 25€. Osnovni preduslov je da se postavi pet oklada u visini od po 5€. Nakon toga ova kladionica nagrađuje korisnika sa 25€ za besplatno klađenje. Dakle, ne radi se o uobičajenom bonusu na prvu uplatu, mada su uslovi za obrtanje prihvatiljivi i realni. Kako je gore navedeno, ova kladinoca ne zahtijeva unošenje bonus koda za aktiviranje ovog bonusa, ali ne smijemo zaboraviti, da su metode plaćanja Skrill i Neteller izuzete iz ovog bonusa. Ostale uplate naravno mogu da se izvrše i putem ove dvije navedene metode plaćanja, navedeno pravilo važi isključivo za bonus na prvu uplatu.

Procentualna visina bonusa
100%
Maksimalna visina bonusa
25€
Minimalni depozit
Vrijeme za obrtanje
7 dana

Koji su uslovi isplate Titanbet bonusa?

Sada ćemo se nešto detaljnije pozabaviti pojedinačnim uslovima za obrtanje i isplatu ovog Titanbet bonusa. Kako smo gore već naveli, uslovi su dosta prihvatljivi, tako da ni početnici u svijetu klađenja ne bi trebali imati većih problema pri ispunjavanja navedenih uslova.

Dakle, nakon što korisnik otvori račun u ovoj online-kladionici treba da izvrši svoju prvu uplatu. Nakon toga treba da postavi pet opklada u visini od po 5€. Kada je taj uslov ispunjen, aktivira se ovaj bonus na prvu uplatu u visini od 100% do 25€.

Opklade moraju biti postavljene unutar sedam dana od aktivacije bonusa na minimalnu kvotu od 2,00. U okviru ovog bonusa dopuštene su pojedinačne opklade sa kvotom, kombinirano i sistemsko klađenje, ako je kvota veća od 8,00. Konjske utrke su također dozvoljene za obrtanje ovog bonusa, ako ispunjavaju visinu kvote. Što se tiče minimalne uplate, nisu navedena nikakva ograničenja. Samim tim, svaki igrač za sebe odlučuje visinu svoje prve uplate.

Često postavljana pitanja o Titanbet

Kako aktivirati Titanbet bonus?

Pošto je ovaj bonus namijenjen isključivo novim korisnicima, treba prvo da se otvori račun u ovoj kladionici i izvrši prva uplata u željenoj visini.

Koji su uslovi za Titanbet bonus?

Da biste aktivirali Titanbet bonus treba da se postavi pet opklada u visini od po 5€, nakon čega se dobije 25€ za besplatne opklade.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Za dodjelu Titanbet bonusa dolaze sve opcije plaćanja u obzir, izuzev Neteller i Skrill.

Koja su pravila za obrtanje Titanbet bonusa?

Oklade iz Titanbet bonusa, odnosno iznos od 25€ za besplatno klađenje se moraju postaviti na minimalnu kvotu od 2,00. Dozvoljene su pojedinačne, kombinirane i sistemske opklade.

Koliko je vrijeme za obrtanje Titanbet bonusa?

Spomenuta pravila za obrtanje bonusa treba da se ispune u roku od 7 dana.

Koji su uslovi za isplatu Titanbet bonusa?

Bonus se dobija nakon što se unutar navedenih 7 dana ispune uslovi za obrtanje bonusa.