Unibet bonus

4.5

Vrsta bonusaPovrat uloga
Visina bonusaPovrat uloga do 25€
Uslov za isplatu bonusa3x bonus
Minimalna kvota1,40
25€ Bonus

samo za Nove korisnike

Kladi se!

Unibet je još jedno poznato ime u svijetu sportskog klađenja. Radi se o kladionici koja svoje korijene vuče iz Skandinavije i koja je na tržištu preko 20 godina. Za svo ovo vrijeme kompanija je doživjela dosta promjena i transformacija u pozitivnim smislu, što je dovelo do njenog rasta pa danas imamo jednu od respektabilnijih kadinica koja se uspješno nosi sa svim ostalim zvučnim konkurentima. U skladu s izrečenim komplimentima očekivati je i dobar bonus za nove korisnike. Zbog toga smo detaljno analizirali bonus te ćemo vam u nastavku dati sve potrebne informacije o ovoj Unibet bonus promociji.

Kako do Unibet bonusa?

Prvi korak se uvijek sastoji od procesa registracije novih korisnika, jer je ovaj bonus namijenjen upravo njima. Postojeći korisnici također imaju na raspolaganju nekoliko drugih promotivnih akcija u vidu besplatnih oklada ili povrata dijela uloga, ali sada ćemo govoriti isključivo o Unibet bonusu za nove korisnike koji iznosi 25€ povrata uloga.

Unibet bonus

Unibet bonus

Ovaj bonus se dodjeljuje isključivo jednom, a to znači da ako ste imali kreiran račun ne možete se ponovo registrirati i dobiti bonus. Bonus se dodjeljuje samo jednom, po jednom domaćinstvu ili IP adresi. Nakon što to znamo, možemo pristupiti kreiranju računa. Ovaj proces ima tri bitna koraka od kojih je prvi vezan za osobne podatke koji su uobičajeni prilikom bilo koje druge registracije. Prvi korak bitan je i po tome što se ovdje na samom početku jednostavnim klikom izjašnjavate želite li uzeti bonus ili ne. Osim toga, možete birati između bonusa za sportsko klađenje, Casino ili Poker.

Drugi korak se odnosi na odabir vrste bankovnih transakcija. Bitno je imati na umu da, ovisno o vrsti internat bankarstva koje koristite, može se desiti da transakcije potraju neko vrijeme. Međutim, svi već imamo iskustva sa tim tako da to ne bi trebalo predstavljati problem. Nakon  ispravno kreiranog računa i prihvaćanja bonusa potrebno je izvršiti uplatu prvog depozita.

Procentualna visina bonusa
100%
Maksimalna visina bonusa
25€
Minimalni depozit
10€
Vrijeme za obrtanje
35 dana

Koji su uslovi isplate bonusa kod Unibet-a?

Unibet bonus za internacionalno tržište se dosta razlikuje od onog za njemačko tržište, gdje se radi o klasičnom bonusu na prvu uplatu depozita. Za internacionalno tržište radi se o nešto skromnijoj ponudi, odnosno povratu uloga do 25€.

💰 Ako postavite okladu od 25€ i vaša oklada bude gubitna, Unibet će vam refundirati izgubljeni novac. Povrat novca moguć je do vrijednosti od 25€ i to su bonus sredstva koja podliježu uslovima re-investiranja.

⚡ Sve oklade za ovu akciju moraju biti postavljene sa minimalnom kvotom od 1,40 u roku od 35 dana. Dobiveni iznos bonusa od 25€ se može povući ukoliko ga investirate tri puta (3x) pri spomenutoj vrijednosti kvote.

Često postavljana pitanja o Unibet

Kako aktivirati Unibet bonus?

Unibet bonus nije potrebno posebno aktivirati. Trenutno nema potrebe za Unibet bonus kodom tako da ćete bonus dobiti odmah nakon uplate prvog depozita.

Koji su uslovi za Unibet bonus?

Osnovni preduslov je da ste novi korisnik koji je prilikom registracije prihvatio Unibet bonus i izvršio uplatu prvog depozita. Minimalna vrijednost depozita iznosi 10€.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Preporučujemo korištenje kreditnih kartica obzirom da su uplate preko PaysafeCard-a, Skrill-a i Netellera isključene iz Unibet bonusa.

Koja su pravila za obrtanje Unibet bonusa?

Unibet bonus potrebno je obrnuti najmanje tri puta (3x) u roku od 35 dana. Minimalna vrijednost kvote za ispunjene uslova obrtanja iznosi 1,40.

Koliko je vrijeme za obrtanje Unibet bonusa?

Nakon kreiranja računa i dobivanja bonusa na raspolaganju je 35 dana za njegovo obrtanje. Sasvim dovoljno vremena za pronalaženje adekvatnih parova.

Koji su uslovi za isplatu Unibet bonusa?

Bonus se isplaćuje uglavnom istom metodom kojom je i uplaćen prvi depozit. Vrijednost bonusa potrebno je okrenuti tri puta (3x).