skip to Main Content
Kockarnice
Slotovi
Najbolja kazina!
Novi dizajn!

Delfino Pescara – Hellas Verona, 26.05.2019. – Serie B

Delfino Pescara – Hellas Verona / Serie B – Ovo je revanš duel polufinala doigravanja za plasman u Serie A i nakon prvog meča se čini da je Pescara bliža plasmanu u finale, s obzirom da je duel u Veroni završen rezultatom 0:0. Verona je u ovom doigravanju već preskočila jednu prepreku, dok se Pescara zbog boljeg plasmana u regularnom dijelu tek sada uključila u borbu za viši rang. Prvenstveni duel ovih rivala u Pescari je završen rezultatom 1:1.

Delfino Pescara – Hellas Verona počinje 26.05.2019. u 21:00 SEV

Delfino Pescara

Pescara je regularni dio prvenstva završila na četvrtom mjestu i to im je omogućilo da preskoče prvu rundu doigravanja za plasman u društvo najboljih. Provela je ova ekipa kompletno prvenstvo blizu vrha tabeli, a u jednom periodu su bili čak i lideri. Nisu izdržali do kraja i bodovno su završili ipak osjetno iza te druge pozicije koja je direktno vodila u elitu. Neuporedivo bolje su igrali na svom terenu nego u gostima i to ohrabruje uoči ovog meča, kao i činjenica da su neporaženi na posljednjih šest utakmica, uključujući i prvu protiv Verone. Sada bi na teren trebao isti sastav kao u Veroni.

Vjerovatni početni sastav Pescare: Fiorillo – Balzano, Bettella, Scognamiglio, Pinto – Crecco, Brugman, Memushaj – Marras, Mancuso, Sottil

Hellas Verona

Verona je nešto slabije igrala regularni dio prvenstva pa su na tabeli završili jednu poziciju ispod Pescare, sa tri boda manje i to je značilo da moraju igrati jedan meč više u ovom doigravanju. I Verona je imala svojih blistavih trenutaka pa su i oni na početku sezone bili lideri na tabeli, da bi kasnije pali u formi. Imali su pred kraj prvenstva i jedan niz od osam utakmica bez pobjede, a onda su u posljednjem kolu pobjedili Foggiu. U prvoj rundi doigravanja su nakon produžetaka savladali Perugiu, s tim da su dugo imali igrača više.

Vjerovatni početni sastav Verone: Silvestri – Faraoni, Dawidowicz, Empereur, Vitale – Danzi, Gustafson, Henderson – Matos, Laribi, Di Carmine

Delfino Pescara – Hellas Verona TIP

Pescara ima povoljan rezultat iz prvog meča, ali ni Verona nije bez izgleda. Ipak, kada se pogleda kako je Pescara igrala ove sezone  na domaćem terenu, jasno je da im treba dati blagu prednost barem u tolikoj mjeri da neće izgubiti.

Tip: azijski hendikep 0 Pescara

Visina uloga: 5/10

Kvota: 1,61 kod pinnacle (sve do 1,55 se može odigrati bez problema)

KladionicaPrednostiLink
Visoke kvote i limitiposjeti pinnacle

Ostali članci:

SPAL – AC Milan, 26.05.2019. – Serie A

Santos – Internacional, 26.05.2019. – BRA Serie A

AC Fiorentina – Genoa 1893, 26.05.2019. – Serie A

Back To Top