skip to Main Content
NAJAVA SEZONE
2019/2020
Engleska, Njemačka
Italija, Španija

Halep – Williams, 13.07.2019. – ATP Wimbledon

ATP Wimbledon / Halep – Williams – Nakon što su postali poznati parovi četvrtfinala očekivalo se da će posljednji meč na turniru igrati S. Halep i S. Williasm. Obje igračice su u svojim prethodnim mečevima polufinala nadigrale svoje protivnice te je tako Halep pobijedila E. Svitolinu, dok je Williams potpuno deklasirala B. Strycovu.

Meč Halep – Williams počinje 13.07.2019. u 15:00 SEV

S. Halep

Nakon uvodne nervoze u kojoj su Halep i Svitolina odigrale dva uvodna gema za koje im je trebalo čak 20 minuta, Halep je potpuno preuzela inicijativu i bez prevelikim poteškoća savlada svoju protivnicu. Treba naglasiti da je prije početka meča Halep imala razloga za zabrinutost, jer je imala negativan omjer protiv ove ukrajinske tenisačice. Ipak, Halep je na terenu potvrdila svoje izjave u kojima je sugerirala da se nalazi u odličnoj formi te da je puna samopouzdanja.

Svitolina nikako nije uspjela da pronađe onu svoju prepoznatljivu igru. Djelovala je previše nervozno pa u prvom setu nije osvojila niti jedan gem na svom servisu. Halep je u drugom setu bila suočena sa nešto boljim otporom svoje protivnice, ali pred kraj seta Svitolina nije uspjela da izdrži veliki pritisak te je izgubila dva vezana servis-gema. Za kraj ćemo još samo dodati to, da je apsolutno sva statistika ovog meča bila na strani rumunjske igračice.

S. Williams

Williams je za svega sat vremena savladala svoju posljednju prepreku na putu ka 11. finalu Wimbledona. U polufinalu je stradala B. Strycova koja je u cijelom meču uspjela osvojiti svega tri gema. Nakon ovakvog rezultata teško je nešto specijalno reći, jer se radilo o potpunoj dominaciji jedne igračice koja svojoj protivnici nije dozvolila nikakvu priliku za eventualni preokret.

Strycova je imala tri prilike za break, ali niti jednu od njih nije uspjela realizirati. S druge strane, Williams je imala vrlo dobru realizaciju break prilika 4/5, a to je bilo i više nego dovoljno za uvjerljiv trijumf.  Iz statistike ovog meča vrijedi spomenuti omjer direktno osvojenih poena koji je iznosio 28:8, a spomenut ćemo i omjer realizacije prvog servisa koji je bio 89%:52%.

Tip za klađenje: Halep – Williams

Međusobni skor ove dvije igračice je uvjerljivo na strani Williams i iznosi 9:1. Ove sezone odigrale su jedan meč i to na Australian Openu, gdje je Williams slavila pobjedu rezultatom 6:1 4:6 6:4. To je dovoljan razloga da Amerikanka i ovaj put uživa ulogu velikog favorita, Halep je ostavila i više nego pozitivan dojam, te smatramo je ona u ovom trenutku jedina tenisačica koja bi mogla ozbiljnije ugrozit Williams na travi. Zbog toga očekujemo da će publika na Wimbledonu vidjeti jedan zanimljiviji i neizvjesniji meč u odnosu na one u polufinalu pa tipujemo na veći broj odigranih gemova.

Tip: preko 19,5 gemova

Visina uloga: 5/10

Kvota: 1,52 kod unibet (sve do 1,47 se može odigrati bez problema)

KladionicaBonus za nove korisnikeLink
100% do 25€Uzmi bonus

Ostali članci:

Nadal – Federer, 12.07.2019. – ATP Wimbledon

Hearts – Dundee United, 12.07.2019. – Liga kup Škotske

Đoković – Bautista-Agut, 12.07.2019. – ATP Wimbledon

Back To Top