skip to Main Content
Kockarnice
Slotovi
Najbolja kazina!
Novi dizajn!

Ingolstadt 04 – 1.FC Magdeburg, 01.02.2019. – 2.Bundesliga

Ingolstadt 04 – 1.FC Magdeburg / 2.Bundesliga – Jedan od prva dva duela 20.kola 2.Bundeslige je ujedno i derbi začelja. Posljednje četiri ekipe na tabeli su u samo jednom bodu razlike, a upravo toliko Magdeburg ima više od Ingolstadta. Domaćin ovog ogleda je pretposljednji na tabeli, a gosti su jedno mjesto iznad zone ispadanja. Drugi dio sezone su obje ekipe počele pobjedama, a u prvom dijelu prvenstva su odigrali 1:1.

Ingolstadt 04 – 1.FC Magdeburg počinje 01.02.2019. u 18:30 SEV

Ingolstadt 04

Veći dio sezone je Ingolstadt proveo na posljednjem mjestu na tabeli, što i ne čudi kada se zna da su imali najduži niz bez pobjede od čak 14 utakmica. Ipak, pauza u prvenstvu kao da je pomogla i u prvom kolu nastavka je Ingolstadt slavio u gostima kod Furtha sa 1:0, što im je i prvi gostujući trijumf ove sezone. Sasvim je jasno da je pomoglo i to što su doveli pojačanja pa su stoperi Paulsen i Mavraj, te golman Tschauner odmah i zaigrali u početnom sastavu. Bilo bi logično da isti sastav opet zaigra.

Vjerovatni početni sastav Ingolstadta: Tschauner – Paulsen, Schrock, Mavraj, P.Otavio – Krause – Cohen, Trasch – Pledl, Lezcano, Kittel

1.FC Magdeburg

Zanimljivo je da Magdeburg nijednom nije bio posljednji na tabeli ove sezone, ali su stalno tu negdje oko zone ispadanja. Prije pauze je Magdeburg uvezao deset mečeva bez pobjede i zato su prezimili na pretposljednjem mjestu, upravo iznad svog domaćina. Slično kao i Ingolstadt, drugi dio prvenstva su otvorili pobjedom, ali na domaćem terenu nad Erzgebirge Aue sa 1:0. I Magdeburg je dovodio pojačanja ove zime i odmah su trojica i zaigrali, golman Loria, lijevi bočni Perthel i veznjak Kirchhoff. Vjerovatno će isti sastav i sada na teren.

Vjerovatni početni sastav Magdeburga: Loria – Bulter, Tob.Muller, Erdmann, Perthel – Kirchhoff – Preisinger, Laprevotte – Turpitz – Lohkemper, Beck

Ingolstadt 04 – 1.FC Magdeburg TIP

Oba tima su ostvarili pobjede na početku drugog dijela sezone i sada žele nastaviti u tom stilu, ali to može samo jedna ekipa. Ingolstadt ima tu prednost domaćeg terena i čini se da su se ipak bolje pojačali u pauzi nego Magdeburg, pa im dajemo prednost u ovom ogledu.

Tip: pobjeda Ingolstadta

Visina uloga: 5/10

Kvota: 2,10 kod 18bet (sve do 2,00 se može odigrati bez problema)

KladionicaBonus za nove korisnikeLink
100% do 100€Uzmi bonus

Ostali članci:

OSC Lille – OGC Nizza, 01.02.2019. – Ligue 1

Hannover 96 – RB Leipzig, 01.02.2019. – Bundesliga

Huesca – Valladolid, 01.02.2019. – Primera liga

Back To Top