skip to Main Content
Kockarnice
Slotovi
Najbolja kazina!
Novi dizajn!

Italija – Poljska, 19.06.2019. – Evropsko prvenstvo (U-21)

Evropsko prvenstvo (U-21) / Italija – Poljska – Ove dvije reprezentacije su ostvarile pobjede u prvom kolu i sada je jasno da novi trijumf vjerovatno znači i plasman u polufinale. Od domaćina Italije se to i očekuje, tačnije očekuje se da osvoje i trofej, dok je Poljska ipak prijatno iznenadila pobjedom u prvom kolu nad Belgijom. Italija je savladala još jačeg rivala, selekciju Španije i obje selekcije su postigle po tri gola.

Utakmica Italija – Poljska počinje 19.06.2019. u 21:00 SEV

Italija

Italija je na otvaranju prvenstva imala veoma težak zadatak, jer su igrali protiv Španije. Uvijek su to utakmica sa puno naboja pa je takva bila i ova u kojoj su Italijani kapitulirali u ranoj fazi meča, što je naravno povećalo pritisak. Uspjeli su sve izdržati i preokrenuti rezultat, najviše zahvaljujući raspoloženom Chiesi, koji je postigao dva gola. Iznenađenje u sastavu su bili Bonifazi na stoperu i Mandragora u veznom redu. Najveći gubitak iz te prve utakmice je svakako povreda veznjaka Zaniola i on je sada upitan za nastup. Mogao bi ga zamjeniti Orsolini, a možda i Pezzella bude na lijevom boku.

Vjerovatni početni sastav Italije: Meret – Calabresi, Bonifazi, Mancini, Pezzella – Barella, Mandragora, Pellegrini – Orsolini, M.Kean, Chiesa

Poljska

Nisu se Poljskoj davali veliki izgledi u ovako jakoj konkurenciji, međutim, sada je situacija za ovu selekciju puno povoljnija. Naravno, ništa još nisu osigurali i tek ih čekaju mečevi sa dva velika favorita, ali je pritisak manji kada na kontu imaju tri boda. Slično kao i domaćin, Poljska je u duelu sa Belgijom prva kapitulirala i činilo se tada da nema ništa od pobjede. Smogli su snage da sa tri gola sve preokrenu i izdrže do kraja, mada su šest minuta prije kraja primili drugi gol i strahovali su za pobjedu. Iznenađenja u sastavu su bili Fila na desnom boku i Jagiello u veznom redu. Sada se sastav neće mijenjati.

Vjerovatni početni sastav Poljske: Grabara – Fila, Wieteska, Bielik, Pestka – Zurkowski, Dziczek, Jagiello – Michalak, Kownacki, Szymanski

Tip za klađenje: Italija – Poljska

Obje selekcije imaju po tri boda i sada traže nova tri za potvrdu polufinala. Italija je ipak kvalitetnija i što je veoma važno, na svom su terenu. Poljska je već dala maksimum u prvom kolu i teško će sve ponoviti u ovom meču.

Tip: azijski hendikep -1 Italija

Visina uloga: 5/10

Kvota: 1,61 kod 18bet (sve do 1,56 se može odigrati bez problema)

KladionicaBonus za nove korisnikeLink
100% do 100€Uzmi bonus

Ostali članci:

Španija – Belgija, 19.06.2019. – Evropsko prvenstvo (U-21)

Bolivija – Peru, 18.06.2019. – Copa America

Engleska – Francuska, 18.06.2019. – Evropsko prvenstvo (U-21)

Back To Top