Sportske i bonus vijesti

Kako do bonus akcija? Putem naših bonus novosti dobit ćete sve informacije o bonus akcijama, ali i uvijek biti na vrijeme informisani o najnovijim dešavanjima na tržištu sportskog klađenja. Izvještavat ćemo Vas na vrijeme o posebnim ponudama i specijalnim ugovorima, kako za nove, tako i za stalne korisnike. Trudimo se da Vas uvijek na vrijeme obavještavamo o tome da li je neka od kladionica za svoje nove ili stalne korisnike, pripremila neki poseban bonus promo ili neku specijalnu ponudu.

💰 Prije nego što postavimo članak o nekoj trenutnoj promociji ili ponudi, svakako ćemo je prvo lično detaljno testirati. Posebna bonus ponuda može biti super kvota – veće kvote za pojedine igrače, Reload ponuda, besplatne oklade, veći bonus dobrodošlice ili specijalni bonus za mobilno igranje.

Pored najnovijih vijesti koje se tiču bonusa, za naše čitaoce smo pripremili i kolumnu „Misli DrGamblera“. Već poznata kolumna obuhvata sve vrste sportova, a obrađuje obično neki predstojeći ili upravo završen sportski događaj ili neku ligu. Aktualni primjeri bi bili: Najava/Facit nove/završene sezone tenisa, NBA-, NHL- ili Lige prvaka, kao i sažetak dosadašnjeg toka aktuelne Bundeslige, Premier lige, Serie A ili Primere.