skip to Main Content
Kladionica: 10bet
Bonus:
200€
10bet

Ocjena:
4

Ukratko:

Sve u svemu, 10Bet kladionica je svakako za pohvaliti. Ponuda klađenja je odlična, visina kvota je vrlo dobra, podrška korisnika je prosječna, a bonus dobrodošlice možda nije jednostavan, ali je svakako jako visok. 

10Bet – 200€

10Bet kladionica je poznata većini korisnika interneta. Osnovana je 2003. godine, kada je startovala i online stranica.

Jako važno je naglasiti da je većinski dio firme smješten u Engleskoj, a inače je 10Bet kladionica vezana za mrežu SportsBettingTech, odakle i dobavlja svoje kvote.

Prilikom osnivanja je ova kladionica bila prilično osvježenje u ovoj branši, jer se radi o spoju azijskog i evropskog tržišta. To znači da 10bet nudi jake kvote, ali i veliki izbor sve popularnijeg azijskog hendikepa. Naime, pored sportskog klađenja, tu su i mogućnosti klađenja uživo, casino, poker i druge igre.

10Bet Bonus

Bonus dobrodošlice je vrlo dobar i izrazito visok. Radi se o 50% do 200€ bonusa za nove korisnike, a naravno da postoji i nekoliko uslova koje treba ispuniti da bi se došlo do punog iznosa bonusa.

Tako se korisnik prije svega mora registrovati, izvršiti prvu uplatu i isplaćeni iznos barem jednom obrnuti, a tek nakon toga dobija bonus. Da bi se iznos bonusa mogao isplatiti moraju se prvi uplaćeni iznos i iznos bonusa pet puta obrnuti, i to pri minimalnoj kvoti od 1,60. Svi hendikepi i over/under klađenja se ne broje u obrt.

Pored klasičnog bonusa dobrodošlice tu je i mobilni bonus dobrodošlice, koji je namijenjen korisnicima koji 10bet kladionici pristupaju putem telefona ili tableta. Ovaj bonus iznosi 100% do 100€, a za njega važe isti uslovi kao i za klasični bonus.

Ostali bonusi i akcije kod 10Bet

Pored bonusa dobrodošlice, tu su i mnoge druge akcije, koje su prilagođene već postojećim korisnicima.

Neke od trenutno važećih akcija su: ponovno punjenje računa u visini od 100% do 30€, Kombikadabra (Cashback, ako na kombi tiketu od 4 igre, samo jedan rezultat nije pogođen), 10€ gratis za mobilno klađenje (za sve korisnike koji 10Bet koriste prvi put mobilnim putem) te VIP-ulaznice za Ligu prvaka i neke druge sportske događaje.

Kao što se može primijetiti 10Bet kladionica se baš trudi da stalno zabavlja svoje korisnike, a takav stav bi trebala imati svaka kladionica.

Uplate i isplate

Mogućnosti uplate u ovoj kladionici su mnogobrojne. Skoro sve opcije su zastupljene, a to su: kreditne kartice (Visa i MasterCard), Skrill/Moneybookers, Paysafecard, Neteller, Ukash, Giropay, 1-pay, WebMoney, ecoPayz, Schecks, Sofortuberweisung i naravno bankovni transfer.

Također su i mogućnosti isplate mnogobrojne, i isplata može skoro uvijek ići istim putem kao i uplata.

10Bet Klađenje

Ponuda klađenja je kako široka, tako i duboka. Što se tiče dubine, one baš najniže lige nisu zastupljene, a mišljenja smo da takvim ligama i nije mjesto u kladionicama, jer je stepen manipulacije visok.

Širina ponude je odlična i skoro pa jedinstvena. Naravno da postoje neke druge kladionice koje nude više posebnih opklada, ali tu se u većini slučajeva radi o bezveznim okladama, koje su apsolutno nepotrebne. 10Bet se više koncentriše na azijske hendikepe i jako veliki izbor over/under oklada, a na tom polju 10Bet može parirati sve i jednoj velikoj kladionici.

Na kraju – tu je i visina kvota. Kvote su iznanađujuće visoke, što i nije čudno ako se uzme u obzir da je 10Bet zastupljen i na azijskom tržištu, a tamo su kvote svakako puno bolje nego u Evropi. Naročito kod već spomenutih azijskih hendikepa i over/under oklada su kvote veoma visoke.

Treba spomenuti da 10Bet pored klasičnih sportskih opklada nudi i oklade uživo, gdje je izbor posebnih oklada, kao i u igri uživo također jako velik.

Ostale posebnosti

Najzanimljivija je sigurno velika ponuda azijskih hendikepa i over/under oklada, koje još uz to imaju i velike kvote. Pored te dvije vrste oklade tu je i još mnogo drugih oklada, tako da igračima ne manjka izbora.

Nismo još spomenuli i činjenicu da 10Bet ima velike limite. Što se toga tiče, ova kladionica je zaista veliki igrač i prilično su sigurni u sebe. Tako kod njih maksimalna dnevna dobit po igraču iznosi 100.000€, što je baš visoko.

10Bet sigurno ima i svojih mana, ali ponuda klađenja vrlo dobro odgovara visokim kvotama, velikom izboru azijskih hendikepa i over/under oklada, koje ne glase uvijek na 2,5. U svakom slučaju, smatramo da ovu kladionicu treba isprobati.

10bet

Back To Top