4.75/5
Autor:
Dr. Gambler
4.75
OCJENA
BONUS
90%
PONUDA
100%
KVOTE
90%
KLAĐENJE UŽIVO
100%
UPLATE/ISPALTE
100%
POUZDANOST
100%
PODRŠKA KORISNIKA
90%
INTERNET NASTUPT
90%

Najvažnije prednosti kladionice Bet365

 • 1Najveća kladionica na svijetu
 • 2App radi na svim mobitelima
 • 3Vrlo jake licence
 • 4Odličan bonus dobrodošlice
 • 5Velika ponuda nogometa
 • 6Moderan centar za klađenje uživo

Bet365: Jednostavno najbolji

Bet365 pripada kladionicama koje se najbrže šire u Evropi, a možda čak i u svijetu. Interesantno je da Bet365 nije prisutan na berzi, kao što su to druge kladionice, nego ga i dan danas vodi jedna porodica iz malog grada Stoke on Trent u Engleskoj. Nevjerojatno je da se najveći udio kladionice i dalje nalazi u Engleskoj, a ne u nekim zemljama gdje postoje velike porezne olakšice. Bet 365 je time jedan od najvećih poslodavaca svoje branše.

Trebamo još spomenuti da je Bet365 u Engleskoj jako popularna kladionica, a ta popularnost se zasniva na raznim aspektima. Jedan od najbitnijih aspekata je fer odnos prema korisnicima, ali i prema sopstvenim zaposlenicima, što se opet danas rijetko nalazi.

Preduzeće postoji još od 2000. godine i prisutno je u više od 200 zemalja, sa preko sedam miliona korisnika. Bet365 je zastupljen u svim vrstama igara na sreću – i to od sportskog klađenja, klađenja uživo, financijskog klađenja, Casina, Binga i raznih igri. Bet365 je poznat i po mnogobrojnim prijenosima uživo, koji se nude usporedo sa klađenjem uživo.

Sve u svemu je Bet365 jedno od poštenijih preduzeća ove branše, i to kako prema svojim korisnicima, tako i prema svojoj zemlji, jer skoro sve poreze plaća Engleskoj.

U nastavku našeg Bet365 testa dat ćemo odgovor na ova najvažnija pitanja:

Bet365 Bonus na prvu uplatu

Bet365 ima jedinstven bonus za nove korisnike u vidu kredita za sportsko klađenje. Suština ovog bonusa je u tome što ne riskirate svoj vlastiti novac, nego profit pokušavate ostvariti bonusom dodijeljenim od strane kladionice.

💰 Ovo je jedinstvena ponuda bonusa u kojoj korisnik ne mora obrtati vlastiti novac i to po nekoliko puta kako je to obično praksa.

bet365 Bonus

bet365 Bonus

Kako do Bet365 bonusa?

Bet365 bonus rezerviran je za nove korisnike koji se po prvi puta prijavljuju na ovu kladionicu. Dakle, ovaj proces registracije možete početi direktno preko naše stranice. Nakon obavljenog postupka registracije i unosa osobnih podataka dobit će te Bet365 bonus kod pomoću kojeg možete aktivirati bonus. Preduslov za aktivaciju Bet365 bonusa je da uplatite prvi depozitu pri čemu je minimalni iznos 5€.

🏧 Vrijednost ovog iznosa je bitna iz razloga što Bet365 novim korisnicima, u ovisnosti o visine spomenutog depozita, dodjeljuje isti iznos bonusa za klađenje. Uplaćenu vrijednost depozita potrebno je uložiti samo jednom, pri minimalnoj kvoti od 1,20. Dakle, ukoliko uplatite prvi depozit u vrijednosti od 25€, na ime Bet365 bonusa za klađenje dobit ćete također 25€ kredita za klađenje.

Kako isplatiti Bet365 bonus?

U principu Bet 365 bonus se ne isplaćuje. Ovaj bonus služi kao novac dodijeljen od kladionice za besplatne oklade. To znači da s njime možete postavljati oklade, dio bonusa koji ste uložili vračate kladionici, a ostvareni profit zadržavate i on prelazi na vaš račun. Prema tome, postavljate okladu, a da niste koristili vlastiti novac. Ukoliko je oklada bila dobitna profit zadržavate, a u koliko je oklada bila gubitna vratili ste uloženi bonus kladionici i niste izgubili nimalo svog novca. Odlično zar ne!?

Na prvi pogled sve može zvučati malo komplicirano, jer se radi o promociji koja je neuobičajena pa ćemo u narednim tezama pokušati postupno prikazati samo proceduru.

 • 1️⃣ Ako nikada niste bili registrirani kod Bet365, registraciju možete početi sada.
 • 2️⃣ Nakon što unesete sve potrebne osobne podatke na vašem računu ćete dobiti promotivni kod.
 • 3️⃣ Sada je samo potrebno da uložite prvi depozit koji minimalno može iznositi 5€, a pomoću dobivenog Bet365 bonus koda izvršit ćete aktivaciju bonusa.
 • 4️⃣ Dobivena vrijednost bonusa bit će dostupna za klađenja nakon što uplaćeni depozit uložiti samo jednom, pri minimalnoj kvoti od 1,20.
 • 5️⃣ Vrijednost dobivenog bonusa za klađenje iznosi 100% vrijednost uplaćenog depozita do maksimalnih 25€.
 • 6️⃣ Za besplatne oklade koristeći bonus sredstva na raspolaganju imate 30 dana. Ne mora se cijeli iznos bonusa uložiti odjednom, na jednu okladu.

Ostale akcije i promocije

O specijalnim akcijama i promocijama od bet365 bi mogli pisati romane, jer su mnogobrojne. Mi ćemo ovdje nabrojati samo neke najinteresantnije. Najbolje od svega je činjenica da većina promocija za postojeće korisnike ide trajno, pa se može planirati sa tim dodatnim bonusima tj. promocijama. Također postoje i vremenski ograničene promotivne ponude pa na to treba obratiti pažnju.

 • Prva od promotivnih ponuda koju smo odlučili spomenuti odnosi se na pojedinačne oklade pri standardnom klađenju na pobjedu/poraz. Radi se o tome da ukoliko ekipa na koju ste tipovali postigne rezultatsku prednost od dva gola razlike u bilo kom tijeku meča, Bet365 će vašu okladu smatrati dobitnom i isplatiti vam dobitak u cijelosti. Ova ponuda važi za sve najbolje europske i južnoameričke lige uključujući i UEFA natjecanja.
 • Dodatni bonus za akumulator oklade – Druga promotivna akcija odnosi se na akumulator oklada, odnosno klasične tikete. Kombinirane oklade od najmanje tri odigrana događaja dobivaju dodatni bonus ovisnu o ukupnom broju parova. Na ovaj način možete dobiti između 5% i 70% bonusa. Najmanji iznos od 5% dobijete za tri odigrana para, a maksimalnu vrijednost od 70% za 14 i više odigranih parova.
 • Naredna promocija odnosi se na povrat uloga ukoliko utakmica završi bez golova (rezultatom 0:0). Ova ponuda se odnosi na sve standardne oklade i na oklade za tačan rezultat.
 • Osim nogometnog, Bet 365 nudi i teniski akumulator oklada. Kao što smo rekli u prethodnom slučaju, ovisno o broju odigranih parova tenisa možete dobiti između 5% i 70% bonusa. Jedina razlika u odnosu na nogomet je ta što minimalnih 5% bonusa dobijete već nakon dva uvrštena para.
 • Ista ova opcija bonusa za akumulatorske oklade važi i za europsku košarku, ali i američke sportove (NFL, NBA, MLB, NHL). Minimalni bonus od 5% dobije se već nakon dva odigrana događaja.

Bet365 Ponuda sportova i oklada

Ponuda Bet365 kladionice je jedna od najboljih na svijetu. Pod tim podrazumijevamo široku lepezu sportova koji obuhvaćaju gotovo sve nivoe takmičenja, od profesionalnih pa čak do amaterskih liga. Sve to je dodatno obogaćeno raznovrsnim opcijama za klađenje pri čemu posebno treba izdvojiti azijski hendikep i over/under.

Što se tiče klađenja uživo, Bet365 je već nekoliko godina kladionica broj jedan, a nudi i najveći broj live-stream-ova na internetu. Bez obzira radilo se o odbojci, vrhunskom fudbalu ili egzotičnim košarkaškim ligama i teniskim turnirima, Bet365 uvijek nudi prenose uživo.

U ponudi ove kladionice zastupljeni su gotovi svi sportovi, od neizostavnog nogometa, do tenisa, košarke, rukometa, odbojke te svih američkih i azijskih sportova kao što su: NFL, Baseball, Cricket, Ragby i mnogi drugi. Naravno, na ponudi možete naći i zimske sportove, a kvote neće izostati ni kada su u pitanju borilački sportovi  te popularne konjske utrke i utrke pasa. Ukratko rečeno, u ponudi Bet365 kladionice možete naći gotovo sve što je potrebno da zadovolji potrebe jednog profesionalnog, ali i rekreativnog kladioničara.

Tu je i veliki izbori igara na sreću kao što su Lotto i Bingo, a nikako ne smijemo izostaviti ponudu Bet365 Casino igara. Sve popularniji e-Sportovi su također uvršteni u ponudu, a to podrazumijeva i dostupnost najpopularnijih igara. Ljubitelji ove vrste zabave sigurno neće biti razočarani.

Kada je riječ o opcijama za klađenje, Bet365 ne bi imao taj renome da ne postoji sve ono što se u današnje vrijeme podrazumijeva pod dobrim izborom. Znamo da su kod većine kladionica u fokusu obično tri do četiri osnovna sporta, ali broj opcija za klađenje kod Bet365 kladionice na relativno manje atraktivnim sportovima je na visokom nivou. Možda se može reći da Bet365 u pogledu opcija za klađenje zaostaje jedino za specijaliziranim kladionicama koje predstavljaju berze kvota, poput Betfaira i Matchbooka, ali u svim drugim segmentima ova kladionica može parirati svakom konkurentu, i ne samo parirati nego i biti bolja.

Bet365 Kvote

Ono na što jedan kladioničar posebno treba da obrati pažnji je vrsta i visina kvota koje kladionica nudi za određeni događaj. Obzirom da je kvota matematički prikaz vjerojatnoće koju priređivač nudi za određeni ishod događaja, i da ona direktno utiče na eventualni profit, onda trebate imati na umu da ćete kod Bet365 kladionice naći upravo jednu od najboljih kvota na tržištu.

🧮 Najbolji primjer za to je payout, odnosno marža koju kladionica uzimao na određeni događaj. U većini primjera vidjeli smo da je Payout Bet365 kladionice bio 96%, što znači da je marža na ove događaje svega 4%.

Kada su u pitanju Bet365 kvote, reći ćemo još to da u opcijama možete odabrati tri vrste prikaza kvota: američke, decimalne i frakcione. Treba imati na umu da su moguće razlike u visinama kvota za one popularne lige u odnosu na one lige koje su manje interesantne iz ugla kladioničara. Možemo vam savjetovati da ponekad sačekate promjene kvote pred sami početak određenog susreta, jer se često desi da Bet365 u tom period iznenada ponudi znatno bolju vrijednost kvote u odnosu na konkurente. Naravno, ovo nije pravilo i ovisi o mnogo faktora, ali dešava se i vrijedi provjeriti.

Kakav je porez na klađenje kod Bet365?

Još jedna dobra opcija kod Bet365 kladionice je obračunavanje poraza na klađenje. Rješenje je vrlo elegantno i pošteno. Sve kladionice na njemačkom tržištu obavezne su plaćati 5% poreza. Kod Bet365 je to riješeno na taj način da se porez obračunava samo ukoliko vaša oklada bude dobitna. Samo u tom slučaju kladionica će obračunati 5% poreza. Ukoliko odigrana oklada nije pogođena, spomenuti porez vam neće biti obračunat.

🧾 Osim toga, poreza za balkansko tržište nema.

Bet365 Klađenje uživo i Livestream-ovi

Sve popularnije klađenje uživo nezamislivo je bez direktnog prijenosa događaja, a Bet365 kladionica je i na tom polju jedna od vodećih na svijetu. Poseban naglasak usmjeren je na širok izbor Bet365 live-streamova koji vam omogućavaju da uživo pratite događaje kako bi ste bolje procijenili kad i kakvu okladu postaviti u datom trenutku.

Naravno, na ovaj način pokriven je veliki broj sportova praćen visokom kvalitetom slike i zvuka, ali i sa vrlo brzim osvježavanjem ponude i kvota koja iznosi ispod dvije sekunde. Na ovim karakteristikama Bet365 kladionici bi mogle pozavidjeti i neke, specijalizirane kladionice za klađenje uživo.

Bet365 klađenje uživo

Bet365 klađenje uživo

Prema tome, Bet365 nudi besplatne prijenose sportskih događaja za klađenje uživo. To ovoj vrsti klađenja daje posebnu dimenziju i kvalitetu. Sve ovo je vrhunski propraćeno velikim izborom opcija za klađenje pa slobodno možemo reći kako i oni profesionalni igrači mogu biti zadovoljni onim što im Bet 365 ima za ponuditi.

Najpozitivnije osobine kod kladionice Bet365

Bet365 Registracija

Sam proces formiranja account-a do uplate početnih sredstava je uglavnom profiliran tako da upišite sve osobne informacije potrebne za kasniju potvrdu identiteta i verifikaciju samog accounta. Polja označena zvjezdicom se moraju ispuniti, ali ne treba da vas to obeshrabruje obzirom da se radi o mjerama kako bi vaš identitet i raspoloživa sredstva bila što sigurnija. Potrebno je da slijedite niz jednostavnih pitanja i već za nekoliko minuta imat ćete svoj account spreman za prvu opkladu.

Bet365 registracija

Bet365 registracija

Bet365 – Pouzdanost, licence i porezi

Sigurnost je kod Bet365 na prvom mjestu. Bet365 se odavno prebacio na SSL-enkripciju, čime su podaci korisnika tj. komunikacija Bet365-web stranice i korisnika više nego sigurni.

Što se tiče licenci, tu moramo kao prvo napomenuti da bet365 posjeduje vrlo dobre licence za igre na sreću. Najvažnija je naravno licenca bivše engleske kolonije Gibraltara. Pored te licence trebamo spomenuti i njemačku licencu za igre na sreću, koja je možda još važnija, jer ju je jako teško dobiti. Osim ove dvije vrlo važne i velike licence posjeduju još licence iz Velike Britanije, Italije, Španije, Australije, Bugarske, Rumunije i Danske. Kao što možemo vidjeti: radi se o jednoj vrlo dobro zastupljenoj kompaniji, koja je prisutna na gotovo svim tržištima.

🧾 Kod poreza na klađenje moramo samo spomenuti da za naše prostore nije interesantan, jer ga NEMA!!!

Podrška za korisnike

U današnje suvremeno vrijeme kontakt i komunikacija sa korisnicima je od velike važnosti. Radi se o obostranoj koristi, kako za kladionicu tako iza korisnika. Na taj način kladionice saznaje sve eventualne poteškoće, nedoumice i probleme koje korisnik ima te na taj način nadogradnjom svojih resursa može poboljšati sve segmente svog poslovanja.

S druge strane, korisnicima je vrlo važno da imaju kome da se obrate ukoliko imaju neki problem. To za korisnika znači mnogo u smislu povjerenja i pouzdanosti. To bi smo na neki način mogli usporediti sa odnosom osoblja hotela sa svojim gostima. Ukoliko je osoblje susretljivo, ljubazno i pristupačno, gosti se osjećaju komfornije, opuštenije i zadovoljnije. U tom slučaju, kupac u kladionici, gost u hotel, će se ponovo vratiti.

Nakon ove analogije reći ćemo da Bet365 kao internacionalna kompanija podršku za svoje korisnike nudi na više jezika. Kontakt možete ostvariti putem telefonskih linija, a naravno da je najpopularnija opcija Bet365 Live Chat. Odgovor možete očekivati u svega nekoliko sekundi. Za ljubitelje tradicionalnih metoda na raspolaganju je i kontakt putem e-maila. Veliki broj odgovara na uobičajena pitanje možete pronaći u FAQ odjeljku. Tu su unaprijed pripremljeni odgovori na pitanja koja korisnici najčešće postavljaju, tako da i tu možete pronaći informaciju za većinu stvari koje bi vas mogle zanimati.

Internet nastup

Bet365 ponuda dostupna je u računalnoj Web formi, a vrlo dobro rješenje za prikaz na vašim mobilnim aparatima naći ćete u verzijama prilagođenim za android- i apple-uređaje.

Bet365 je odavno prešao sa Flash-a na HTML5 čime je rad stranice znatno ubrzan pa nećete imati problema u zastoju otvaranja pojedinih opcija što znatno poboljšava dojam korisniku i olakšava klađenje uživo.

Bet365 web-stranica

Bet365 web-stranica

Bet365 web-stranica je jako pregledna i praktična za korištenje. S lijeve strane nalazi se popis gotovo svih raspoloživih sportova, dok središnji dio ekrana zauzima ponuda sa pripadajućim dopunskim opcijama za klađenje. Jednostavnim klikom na željenu opciju lako ćete izdvojiti one događaje na koje želite uplatiti novac, a oni će se pojaviti na desnoj strani ekrana poredani od gore prema dole.

Početnici koji prvi put posjećuju stranicu na trenutak mogu biti zbunjeni velikim brojem informacija koje zauzimaju cijeli ekran. Ipak, nakon samo nekoliko minuta shvatit ćete da je raspored ponude, opcija, i svega onoga što vam je potrebno, logično raspoređeno i lako uočljivo. Bet365 već duži vremenski period ima približno isti izgled prikaza stranice, a to se odnosi i na raspored opcija. Kada prvi put savladate stranicu jednostavno postajete ovisni o njoj u pozitivnom smislu.

Bet365 mobilna verzija i Bet365 App

Ponuda Bet365 mobilne izvedbe samo je nastavak svega onoga što smo rekli za desktop verziju. Kompanija nije štedjela ni vremena i sredstava da klađenje u pokretu učini jednostavnim, praktičnim i dostupnim. Obzirom na manji raspoloživi prostor na početnom zaslonu uočljiva su samo najvažnija natjecanja, ali vrlo lako možete doći do cjelokupne ponude sportova.

Korisnici iOS operativnih sistema aplikaciju jednostavno mogu preuzeti u Apple Storeu. Zbog poznate politike Googla da na svom marketu ne dozvoli aplikacije koje se odnose na klađenje, korisnici Android operativnih sistema Bet365 App mogu preuzeti preko posebnog linka na Bet365 stranici. Ukoliko niste ljubitelj preuzimanja aplikacija, možete bez problema koristiti Bet365 Mobile Web aplikaciju u HTML5 programskom kodu. Radi se o mobilnoj prilagodbi desktop verzije stranice koja podražava apsolutno sve opcije uključujući i prijenose uživo.

Ostala ponuda igara na sreću

Bet 365 ne bi bio to što jeste da svojim korisnicima ne nudi i ostale oblike zabave i igara na sreću. To je još jedna odlika renomea i brenda, jer se obraća pažnja na sve detalje. Osim sportskog klađenja korisnici se mogu okušati u velikom broju Bet365 Casino igara koje Bet365 ima u ponudi. Tu se naravno podrazumijeva Bet365 Live Casino, Rulet, Blackjack, Poker, Slotovi… Naravno da postoji i veliki broj turnira, bonusa i jackpotova.

Ukoliko vam ovo nije dovoljno, pogledajte ponudu virtualnih sportova, Vegas i Bingo. Možda Bet365 nije specijalizirana Casino kuća, ali sve ono što možete pronaći vezano za igre na sreću, kao što je: (broj igara, podrška za korisnike, softverska rješenja), sve to je u rangu sa onim pravim imenima koja su u potpunosti i isključivo posvećena Casino igrama. Na kraju vam samo možemo reći da ukoliko ste ljubitelj ovih vrsta zabave, Bet356 vas sigurno neće razočarati. Uživajte!

Bet365 – Zaključak

Na kraju se može reći da Bet365 trenutno ima najbolju ponudu klađenja na tržištu, jer ne postoji greška ni na jednom bitnom području. Na svim poljima (usluga, isplate, ponuda klađenja, serioznost) je bet365 ili vodeća kladionica ili odmah iza vodeće kladionice.

👓 Ukoliko ste u dilemi koju kladionicu odabrati, Bet365 sasvim sigurno spada u najuži izbor koji bi smo vam mogli preporučiti.

Napomena

Ovdje smo ostavili mjesto za vaša pitanja koja ćemo objaviti sa našim odgovorom. Pošto se često pitanja ponavljaju, objavit ćemo po temama pitanja i odgovore. Ako imate neko pitanje ili temu koje nismo uspjeli objasniti našim testom kladionice slobodno nas kontaktirajte. Osim toga bi još preporučili našu partnersku stranicu GambleLike.pro, na kojoj se mogu dobiti besplatne vrlo detaljne statistike za nogomet i tenis.

Često postavljena pitanja – FAQ

⚖️ Zašto ne mogu pristupiti Bet365 stranici?

Bet365 stranica može biti nedostupna za pojedine zemlje zbog čega su mogu koristiti alternativni linkovi, koje mi nudimo.

💰 Mogu li dobiti Bet365 bonus?

Ovisno o zemlji iz koje igrač dolazi, Bet365 nudi bonus dobrodošlice te veliki broj drugih promotivnih akcija.

🔒 Bet365 je siguran?

Bet365 je jedna od poznatijih i najvećih kladionica na svijetu tako da njena sigurnost i pouzdanost ne dolaze u pitanje.

⚽ Kakva je Bet365 ponuda?

Jednu od najvećih i najboljih ponuda za sportsko klađenje možete pronaći upravo kod Bet365 kladionice.

📱 Kako preuzeti Bet365 app?

Bet365 posjeduje odličnu mobilnu prilagodbu web stranice, a ovisno o operativnom sistemu mobilnog uređaja moguće je preuzeti aplikacije direktno sa Bet365 stranice.