4.2/5 4.2
OCJENA
BONUS
90%
PONUDA
80%
KVOTE
90%
KLAĐENJE UŽIVO
80%
UPLATE/ISPALTE
80%
POUZDANOST
80%
PODRŠKA KORISNIKA
80%
INTERNET NASTUPT
90%

Najvažnije prednosti kladionice BetOnline

  • 1Duga internacionalna tradicija
  • 2Bitcoin dostupan
  • 3Nevjerovatno visok bonus
  • 4Odličan izbor Američkih sportova
  • 5Vrlo dobar izbor azijski hendikepa
  • 6Vrlo brza i jednostavna stranica

BetOnline: Vrhunska kladionica za američke sportove

Ukratko ćemo predstaviti jednu od kladinica koje imaju orijentaciju na američko tržište, a radi se o kompaniji BetOnline sa sjedištem na Panami. Ova kompanija je ukratkom vremenu postala poznata po mnogim novitetima u svijetu sportskog klađenja i igara na sreću. Veliku marketinšku pažnju skrenuli su na sebe tako što su 2009. godine prihvatili prvu okladu sa Mount Everest-a. Zanimljivo je to da je oklada bila dobitna, a radilo se o utakmici NBA lige.

Kako smo već rekli, fokus kladinice je na američko tržite pa za ovaj dio svijeta posjeduju i odgovarajuću licencu sa Paname.  Iako  fokus nije na europskom tržištu, ovu kladinicu vrijedi posjetiti  zbog vrlo specijaliziranih oklada na američke sportove, a znamo da u Europi ima vrlo mnogo igrača koji  prate ove sportove i na njih se vole kladiti.

U nastavku našeg BetOnline testa dat ćemo odgovor na ova najvažnija pitanja:

BetOnline Bonus dobrodošlice

Nažalost, BetOnline nema bonus dobrodošlice kada su u pitanju korisnici izvan Američkog područja.

💰 Da budemo precizniji, bonus dobrodošlice mogu dobiti samo korisnici iz SAD-a i Canada-e.

Radi se o bonusu koji je specifičan u odnosu na ostale kladionice koje smo da sada testirali, jer BetOnline nove korisnike nagrađuje u Bitcoin-ima.

BetOnline Bonus

BetOnline Bonus

🏧 Dakle, ovaj BetOnline bonus vrijedi samo za nove korisnike i prve uplate koje su izvršene putem: Bitcoina, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin ili DASH-a. Minimalni depozit je 20$, a kladionica nudi bonus od 100% do 1.000$. Za dobivanje bonusa potrebno je koristiti promotivni, BetOnline bonus kod CRYPTO100. Bonus se mora obrnuti minimalno 14 puta, a rok za to je 30 dana od dana kreiranja računa.

BetOnline Ponuda sportova i oklada

Već pri samoj posjeti ovoj kladionici primijetit ćete da su u prvom planu američki sportovi, jer znamo da kod većine europskih kladionica postoji odjeljak sa izdvojenim TOP takmičenjima u koji su uglavnom smještene glavne lige nogometa, tenisa i košarke. Kod BetOnline na ovom mjestu su utakmice NBA, NHL, MLB, NFL, Golf… To ne znači da je ponuda ostalih sportova zanemarena, ali nije široka kao kod europskih kladionica.

Razlog zbog kojeg smo odlučili predstaviti ovu kladionicu je taj što veliki broj europskih igrača postavlja oklade na američke sportove, a kod BetOnline se mogu naći mnogi zanimljivi detalji.

Osim sportskog klađenja korisnicima je u ponudi i BetOnline Casino, Poker, E-Sport, ali razne oklade iz sfere društvenog života. Prema tome, radi se o jednoj neobičnoj kompaniji za europske standarde, a upravo je to ono zbog čega ovu kladionicu vrijedi posjetiti kako bi se izvukli neki noviteti koja ona ima da ponudi.

BetOnline – Zaključak

Kladionica BetOnline je vrlo interesantna, ali samo za ljubitelje američkih sportova. BetOnline je jedna jako ozbiljna kompanija, koja ima veliki izbor oklada na NBA, MLB, NHL, NFL i Golf. Kod ovih sportova/liga je ogroman izbor specijalnih oklada, a tako obiman izbor tih oklada nema nijedna europska kladionica.

👓 BetOnline kladionicu preporučujemo svim ljubiteljima američkih sportova, jer osim ogromne ponude na te sportove, mora se spomenuti i dobra visina kvota. Osim ovih pozitivnih osobina treba reći i da je BetOnline bonus dobrodošlice nevjerojatno visok, a uz to se mogu koristiti raznorazne kripto–valute.

Napomena

Ovdje smo ostavili mjesto za vaša pitanja koja ćemo objaviti sa našim odgovorom. Pošto se često pitanja ponavljaju, objavit ćemo po temama pitanja i odgovore. Ako imate neko pitanje ili temu koje nismo uspjeli objasniti našim testom kladionice slobodno nas kontaktirajte. Osim toga bi još preporučili našu partnersku stranicu GambleLike.pro, na kojoj se mogu dobiti besplatne vrlo detaljne statistike za nogomet i tenis.

Često postavljena pitanja – FAQ

👓 Ko je Betonline?

Betonline je kladionica orijentirana na Betonline je kladionica orijentirana na američko tržite. Ova kompanije je prva uvele mnoge novitete u svijetu klađenja pa ko voli postaviti okladu na američke sportove Betonline je pravo mjesto za to.

💰 Ima li Betonline bonus?

⚡ Treba li za Betonline bonus kod?

Betonline ima bonus kod pod nazivom CRYPTO100. Ovaj kod potrebno je unijeti prilikom registracije.