skip to Main Content
Kockarnice
Slotovi
Najbolja kazina!
Novi dizajn!

U ovom dijelu najvećeg balkanskog portala za kockanje, Kocka.org, se mogu naći aktualne najave za četiri najvažnije evropske lige: njemačka Bundesliga, engleska Premier League, italijanska Serie A i španska La Liga.

U svakoj najavi se mogu naći klubovi podijeljeni u tri grupe: kandidati za ispadanje, klubovi sredina tabele i kandidati za naslov prvaka i internacionalna mjesta. Grupa kandidata za ispadanje u niži rang sadrži klubove, čiji je prvoligaški status ugrožen od prvog kola i to zbog njihovog preniskog budžeta, lošeg trenera ili lošeg igračkog kadra. U grupu sredine tabele smo uvrstili klubove, koji neće imati ni u jednom trenutku veze za borbom za opstanak, ali ni sa borbom za titulu prvaka ili za neko od internacionalnih mjesta na tabeli. U najjačoj grupi se nalaze klubovi, koji imaju aspiraciju na titulu prvaka ili barem na jedno od internacionalnih mjesta na tabeli.

Svaki klub je detaljno analiziran na polju: igrača koji su otišli ili došli u klub, trenera i igračke taktike. Osim toga nudimo još i vjerovatne početne postave i uz to prognozu za novu sezonu 2018/2019. Koncentrisali smo se na četiri najvažnije evropske lige, jer svaki fan fudbala/nogometa ali i klađenja na sport najviše prati, gleda i kladi se na upravo te četiri velike lige.

Želimo svim našim čitateljima uspješnu sezonu klađenja i na ovom mjestu Vam želimo također predstaviti naš Top 4 online-kladionica!!!  

Back To Top