skip to Main Content
VODIČ U SVIJET
ONLINE KAZINA
NAJBOLJI KAZINO-BONUSI
BONUSI BEZ UPLATE!!!

Belgija – Engleska Svjetsko Prvenstvo, TIP

Belgija – Engleska, 14.07.2018. – Svjetsko prvenstvo

Belgija – Engleska – Iako je ovo meč za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu, sigurni smo da bi i Belgijanci i Englezi trenutno radije odmarali u svojim hotelskim sobama, nego igrali ponovo nakon što su u polufinalu Mundijala u Rusiji doživjeli ogromna razočarenja.
Hrvatska – Engleska - Svjetsko Prvenstvo, TIP

Hrvatska – Engleska, 11.07.2018. – Svjetsko prvenstvo

Hrvatska – Engleska – I drugi polufinalni par Mundijala u Rusiji sačinjavaju dvije evropske selekcije, Hrvatska i Engleska, tako da je već sada svima jasno da će i četvrti put zaredom titulu svjetskog prvaka ponijeti jedna reprezentacija sa starog kontinenta.
Rusija – Hrvatska Svjetsko Prvenstvo, TIP

Rusija – Hrvatska, 07.07.2018. – Svjetsko prvenstvo

Rusija – Hrvatska – Posljednji duel četvrtfinala se takođe može nazvati neočekivanim, ali ipak je Rusija domaćin i to su uspjeli iskoristiti da se dokopaju četvrtfinala, što je već veliki uspjeh, dok se od Hrvatske i očekivalo da naprave neki zapažen rezultat, s obzirom na pojedinačnu kvalitetu.
Švedska – Engleska Svjetsko Prvenstvo, TIP

Švedska – Engleska, 07.07.2018. – Svjetsko prvenstvo

Švedska – Engleska – Za obje reprezentacije je ovaj Mundijal poseban, jer je Švedska objektivno najveće iznenađenje i njih je malo ko vidio i u osmini finala, a kamoli korak dalje, međutim, igrali su vrlo dobro i zasluženo su tu, dok je Engleska konačno prekinula negativnu seriju kada su u pitanju izvođenja penala.
Brazil – Belgija Svjetsko Prvenstvo, TIP

Brazil – Belgija, 06.07.2018. – Svjetsko prvenstvo Rusija

Brazil – Belgija – Drugi četvrtfinali okršaj i drugi duel između južnoameričke i evropske selekcije, ali je ovo sasvim sigurno i najjači par ove runde takmičenja, jer su obje reprezentacije proglašavane favoritima za osvajanje naslova prvaka i za sada su i Brazil i Belgija odigrali bez poraza.
Urugvaj – Francuska Svjetsko Prvenstvo, TIP

Urugvaj – Francuska, 06.07.2018. – Svjetsko prvenstvo

Urugvaj – Francuska – Prvi duel četvrtfinala je svakako jedan od atraktivnijih, s obzirom na pojedinačnu kvalitetu rivala, ali i onoga što su Urugvaj i Francuska pokazali do sada, jer je Urugvaj pobjedio na sve četiri utakmice, uz samo jedan primljeni gol, dok su Francuzi tri puta slavili i jednom remizirali.
Kolumbija – Engleska, Svjetsko Prvenstvo, TIP

Kolumbija – Engleska, 03.07.2018. – Svjetsko prvenstvo

Kolumbija – Engleska – Sasvim očekivano su se Kolumbija i Engleska plasirale u osminu finala svjetskog prvenstva i u grupnoj fazi su imali identičan učinak od po dvije pobjede i jednog poraza, s tim da je Kolumbija izgubila u prvom, a Engleska u posljednjem kolu što ih je i koštalo osvajanja prvog mjesta.
Švedska – Švicarska, Svjetsko Prvenstvo, TIP

Švedska – Švicarska, 03.07.2018. – Svjetsko prvenstvo

Švedska – Švicarska – Ne može se reći da je preveliko iznenađenje to što su ove dvije selekcije u osmini finala, ali se se ipak nije očekivalo da će se sastati u ovoj fazi, s obzirom da je Švedska bila u jakoj grupi, u kojoj su iznenađujuće osvojili prvo mjesto, dok je Švicarska očekivano bila druga.
Belgija – Japan, Svjetsko Prvenstvo, TIP

Belgija – Japan, 02.07.2018. – Svjetsko prvenstvo

Belgija – Japan – Sasvim očekivano je u osmini finala selekcija Belgije, koju mnogi vide i puno dalje od ove runde Mundijala, ali je malo iznenađenje selekcija Japana, koja je imala jednu nezgodnu grupu u kojoj su bili autsajderi, ali su ipak uspjeli osvojiti drugo mjesto i izboriti nokaut fazu.
Brazil – Meksiko, Svjetsko Prvenstvo, TIP

Brazil – Meksiko, 02.07.2018. – Svjetsko prvenstvo

Brazil – Meksiko – Duel osmine finala za koji se nekako može reći i da je očekivan, jer su Brazilci bili prvi u svojoj grupi, a Meskikanci drugi u svojoj, međutim, bilo je u grupnoj fazi i kod jednih i kod drugih određenih uspona i padova, koji ih na kraju ipak nisu koštali plasmana u nokaut fazu
Back To Top