skip to Main Content
VODIČ U SVIJET
ONLINE KAZINA
NAJBOLJI KAZINO-BONUSI
BONUSI BEZ UPLATE!!!

SV Sandhausen – Hamburger SV, 12.08.2018. – 2.Bundesliga

SV Sandhausen – Hamburger SVPoražene ekipe iz prvog kola „cvajte“ se sastaju u ovom drugom kolu, s tim da se poraz Sandhausena na gostovanju kod Furtha nekako i očekivao, ali se nikako nije očekivalo da će HSV nakon ispadanja iz društva najboljih, doživjeti pravu katastrofu na svom terenu. Isprašila ih je sa 3:0 ekipa Kiela, a tri gola je primio i Sandhausen na pomenutom gostovanju, s tim da su oni jedan gol i dali. Ovo će biti prvi međusobni duel između Sandhausena i HSV-a.

SV Sandhausen – Hamburger SV početak: 12.08.2018. um 13:30 SEV.

SV Sandhausen

Solidna sezona je iza Sandhausena, ali najvažnije za ovu ekipu je da nikada nisu bili ispod 11.mjesta na tabeli, što samim tim znači da im drugoligaški status nikada nije bio ni ugrožen. Imali su čak i neke uzlete veoma blizu pozicija koje su ih mogle odvesti u viši rang, ali onda veoma slab finiš sezone i pad do sredine tabele gdje su i završili. Treba reći da sebi ipak nisu smjeli dozvoliti da u posljednjih 11 kola upišu samo jedan trijumf.

Zadržali su mladog trenera Kocaka i to samo potvrđuje da su zadovoljni načinom na koji je vodi ekipu, s tim da sada slijede novi izazovi i nisu baš najbolje startovali. Poveli su u prvom kolu na gostovanju kod Furtha, a onda u završnici primili tri gola. Bilo je dosta odlazaka i dolazaka ovog ljeta u Sandhausenu, a od novajlija je u zadnjoj liniju zaigrao Zhirov, u veznom redu F.Muller, a u napadu Schleusener. Nekoliko igrača je i povrijeđeno pa ne očekujemo nove promjene.

Vjerovatni početni sastav Sandhausena: Schuhen – Kister, Karl, Zhirov – Klingmann, F.Muller – Linsmayer, P.Forster, Zenga – Schleusener, Gislason

Hamburger SV

Kao da se ne nazire kraj problemima HSV-a i nakon prošlosezonskog ispadanja, što je za ovaj slavni klub bilo ravno katastrofi, na početku takmičenja u „cvajti“ novi debakl i težak domaći poraz. Nije neuobičajeno da ekipe koje ispadnu iz društva najboljih imaju problema u prvoj sezoni među drugoligašima, posebno na samom startu, ali ipak je HSV izgubio sa 3:0 od Kiela, iako su navijači došli u velikom broju da podrže ekipu i pored nižeg ranga takmičenja.

Pun stadion kao da je stavio dodatni uteg na igrače HSV-a i u prvom dijelu su bili barem donekle ravnopravni, ali kada su primili prvi gol, sve se raspalo i do kraja su mogli i teže stradati. Sastav je naravno izmjenjen u odnosu na prošlu sezonu, s tim da i nije baš u tolikoj mjeri da može biti opravdanje za debakl. Zbog povreda trener Titz nije mogao računati na K.Papadopoulosa, Junga i Hunta, a odmah su zaigrale neke novajlije, poput Batesa na stoperu, Nareya u veznom redu i Jairoa u napadu. Sada slijede promjene i David uskače na stopera, vraća se i Kostić, a Lasogga uskače u vrh napada.

Vjerovatni početni sastav HSV-a: Pollersbeck – G.Sakai, David, van Drongelen, D.Santos – Steinmann – Kostić, Holtby, Ito, Narey – Lasogga

SV Sandhausen – Hamburger SV TIP

Obje ekipe su poražene u prvom kolu, ali je jasno da je Sandhausen ostavio ipak bolji utisak. Isto tako je činjenica da HSV ima pojedinačno bolji  sastav i očekujemo sada od bivšeg prvoligaša da odigraju puno bolji meč i dođu do nekog boda.

Tip: azijski hendikep 0 HSV

Visina uloga: 5/10

Kvota: 1,67 kod betvictor (sve do 1,57 se može odigrati bez problema)

KladionicaBonus za nove korisnikeLink
nema bonusaposjeti BetVictor
Back To Top