skip to Main Content
VODIČ U SVIJET
ONLINE KAZINA
NAJBOLJI KAZINO-BONUSI
BONUSI BEZ UPLATE!!!

Ova rubrika donosi tipove za sva važnija nogometna dešavanja u Engleskoj: Premier liga, Championship, FA Cup i Liga Kup. Osim toga, prije samog početka Premier lige, redovno ovdje objavljujemo i kompletnu najavu tog takmičenja, uključujući i pojedinačno predstavljanje svih 20 ekipa.

Premier liga najava nove sezone 2018/19

Kao što smo i predvidjeli u našoj prošlogodišnjoj najavi engleske Premier lige, na kraju se titule veoma uvjerljivo domogla ekipa koja se i najviše pojačala pred sami početak sezone, a riječ je o Guardiolinom Manchester Citiju, koji je nakon 38 odigranih kola došao i do te magične brojke od 100 osvojenih bodova. Upravo zbog toga oni i ove sezone važe za glavnog favorita, pogotovo jer nisu previše mijenjali sastav, a uz to su sada još i iskusniji za jednu godinu, dok kao njihove najveće rivale ovaj put vidimo Kloppov Liverpool, koji se pojačao s nekoliko odličnih igrača, dok iza sebe također imaju i jednu sjajnu sezonu u Ligi prvaka, gdje su došli čak do finala. Osim ova dva tima, u najuži krug favorita svakako spadaju i Mourinhov Manchester United te tri londonska velikana, s tim da Tottenham nije skoro ništa mijenjao ovog ljeta, dok su Chelsea i Arsenal nakon poprilično neuspješne prošle sezone, osim određenih igračkih promjena, odlučili da dovedu i nove trenere, tako da nakon dugo vremena na premijerligaškim travnjacima nećemo gledati legendarnog Arsenea Wengera.

Što se tiče ostalih ekipa, njih smo i ovaj put podijelili u dvije grupe, s tim da ih se sedam nalazi u tzv. „zlatnoj“ sredini, a preostalih sedam bi se prema našem mišljenju trebali boriti za opstanak. Inače, za vas smo i ovaj put pripremili detaljne analize svih 20 ekipa, s posebnim akcentom na ono što su do sada napravili u ljetnom prelaznom roku, ali i s prognozom njihovog plasmana u narednoj sezoni, koja inače starta u petak 10. avgusta, kada će se u noćnom terminu na Old Traffordu sastati Manchester United i Leicester.

Back To Top