Bet365 test i iskustvo

Demijan Purgar
Zadnje ažuriranje: 14.10.2023
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

Otkrivam zašto je bet365 kladionica jedinstvena i bolja od ostalih. Moje iskustvo tj. moj test vam pokazuje po čemu je bet365 klađenje uživo bolje od ostalih kladionica. Upoznat ću vas sa cjelokupnom ponudom, opcijama klađenja, kvotama i podrškom.

Osim toga, test donosi odgovore na brojna pitanja, a neka od njih su:

 • Da li je bet365 najbolja online kladionica?
 • Šta bet365 čini drugačijim od ostalih?
 • Da li je bet365 dostupan u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Sloveniji, Crnoj Gori…?

Pročešljao sam cijelu bet365 stranicu, registrirao se i prikupio sve važne informacije koje ću u nastavku bet365 recenzije podijeliti sa vama.

4.75/5 4.75
OCJENA
BONUS
90%
PONUDA
100%
KVOTE
90%
KLAĐENJE UŽIVO
100%
UPLATE/ISPLATE
100%
POUZDANOST
100%
PODRŠKA KORISNIKA
90%
INTERNET NASTUP
90%
 • Adresa Customer Services bet365 House Media Way Stoke-on-Trent Staffordshire ST1 5SZ United Kingdom
 • CEO ‎Denise Coates
 • Telefon 00800 12 365 365
 • E-Mail help.bet365.com/en/contact

Bet365 – jednostavno najbolji

Bet365 je jednostavno najbolji i pripada kladionicama koje se najbrže šire u Evropi, a možda čak i u svijetu. Interesantno je da Bet365 nije prisutan na berzi, kao što su to druge kladionice, nego ga i dan danas vodi jedna porodica iz malog grada Stoke on Trent u Engleskoj.

Nevjerojatno je da se najveći udio kladionice i dalje nalazi u Engleskoj, a ne u nekim zemljama gdje postoje velike porezne olakšice. Bet 365 je time jedan od najvećih poslodavaca svoje branše.

Trebamo još spomenuti da je Bet365 u Engleskoj jako popularna kladionica, a ta popularnost se zasniva na raznim aspektima. Jedan od najbitnijih aspekata je fer odnos prema korisnicima, ali i prema sopstvenim zaposlenicima, što se opet danas rijetko nalazi.

Bet365 postoji još od 2000. i prisutan je u više od 200 zemalja, sa preko 7 miliona korisnika. Bet365 je zastupljen u svim vrstama igara na sreću – i to od sportskog klađenja, klađenja uživo, financijskog klađenja, Casina, Binga i raznih igri. Bet365 je poznat i po mnogobrojnim prijenosima uživo, koji se nude usporedo sa klađenjem uživo.

Za i Protiv Bet365

 • Vrlo jake licence
 • Velika ponuda nogometa
 • Najveća kladionica na svijetu
 • Odličan bonus dobrodošlice
 • App radi na svim mobitelima
 • Moderan centar za klađenje uživo
 • Podrška zna bit neraspoložena
 • Mali izbor opcija plaćanja za Balkan

Sve u svemu je Bet365 jedno od poštenijih preduzeća ove branše, i to kako prema svojim korisnicima, tako i prema svojoj zemlji, jer skoro sve poreze plaća Engleskoj.

U nastavku ćemo pokušati dati odgovore na najvažnija pitanja, kao:

Bet365 Bonus na prvu uplatu

Bet365 ima jedinstven bonus za nove korisnike u vidu kredita za sportsko klađenje. Suština ovog bonusa je u tome što ne riskirate svoj vlastiti novac, nego profit pokušavate ostvariti bonusom dodijeljenim od strane kladionice.

Bet365 bonus

Bet365 bonus

💰 Ovo je jedinstvena ponuda bonusa u kojoj korisnik ne mora obrtati vlastiti novac i to po nekoliko puta kako je to obično praksa.

Bonus INFO
bet365 kladionica
Bonus dobrodošlice 100% do 25€
Bonus Kod Prilikom registracije
Obavezni obrt za isplatu 1x uplata
Min. kvota 1,20
Ostali bonusi Puno
Novi korisnik? Prijavi se sad!

Kako do Bet365 bonusa?

Bet365 bonus na prvu uplatu depozita je namijenjen novim korisnicima, što podrazumijeva nekoliko prethodnih koraka za kreiranje samog računa.

Iako se radi o vrlo jednostavnom procesu, mnogi naši korisnici imaju nejasnoća tokom same registracije koja je prvi korak ka dobivanju ovog jedinstvenog bonusa.

Kako do Bonusa?

 1. Registriraj se preko našeg linka!
 2. Uplati prvi depozit, najbolje do max. 25€.
 3. Uloži depozit barem jednom, na minimalnu kvotu od 1,20
 4. Sada je bonus dostupan sljedećih 30 dana
 5. Kladi se sa bonusom i isplati svoje dobitke!

Bet365 prijava

Da bi smo vam olakšali ovaj postupak, u našem bet365 testu ćemo navesti kompletan put koji će vas od naše stranice dovesti do bet365 bonusa:

Bet365 registracija

 1. Klikom na neki od naših linkova za preuzimanje bonusa odlazite na stranicu bet365 kladionice
 2. Dočekat će vas bonus ponuda od 25€ kredita za klađenje pa kliknite na „Bet Now“
 3. Sada otpočinjete proces pridruživanje najboljoj svjetskoj kladionici i pred vama se pojavljuju polja za kreiranje računa
 4. U ovom procesu potrebno je popuniti osobne informacije, kontakt informacije, adresu, i kreirati korisničke podatke poput username-a i password-a
 5. Savjet: Da bi ste bili informirani o besplatnim okladama i ostalim ponudama kliknite na kružić ispred „Yes please“, kao i na kvadratić kojim potvrđujete da imate 18+ godina te da ste upoznati sa pravilima klađenja na bet365
 6. Proces registracije novog korisnika je dovršen i ostaje da je kliknete na „Join bet365“
 7. Bet365 vas automatski usmjerava na uplatu prvog depozita, gdje u horizontalnom Meniu birate između raspoloživih opcija plaćanja. Opcije plaćanja ovise o zemlji iz koje dolazite.
 8. Kada odaberete metodu plaćanja, potrebno je da odaberete valutu i visinu depozita koji želite uplatiti
 9. Nakon upisanog iznosa depozita, potrebno je obilježiti kvadratić ispred „Claim 25,00€ in Bet Credits“ kako bi ste potvrdili da želite uzet besplatnih 25€ kredita za sportsko klađenje
 10. Ostaje još da postavite limite za kontrolu klađenja. Odaberite vremenski period i maksimalni iznos depozita koji je moguće uplatiti.

Važno! Kocka.org tim se trudi da vam maksimalno približi i olakša svijet online klađenja. Zbog toga smo za vas prošli kompletan postupak registracije propraćen odgovarajućim slikama i objašnjenjima. Kompletan proces od bet365 registracije do bet365 bonusa možete pogledati na ovoj stranici.

Preduvjet za otključavanje bet365 bonusa je uplata pravog depozita i klasifikacijska oklada u visini prvog depozita.

Nakon što kvalifikacijska oklada bude završena, bonus u visini prvog depozita bit će dodijeljen vašem računu bez obzira da li je kvalifikacijska oklada dobitna ili ne.

🏧 Vrijednost ovog iznosa je bitna iz razloga što Bet365 novim korisnicima, u ovisnosti o visine spomenutog depozita, dodjeljuje isti iznos bonusa za klađenje. Uplaćenu vrijednost depozita potrebno je uložiti samo jednom, pri minimalnoj kvoti od 1,20. Dakle, ukoliko uplatite prvi depozit u vrijednosti od 25€, na ime Bet365 bonusa za klađenje dobit ćete također 25€ kredita za klađenje.

Kako isplatiti Bet365 bonus?

U principu Bet 365 bonus se ne isplaćuje. Ovaj bonus služi kao novac dodijeljen od kladionice za besplatne oklade.

To znači da s njime možete postavljati oklade, dio bonusa koji ste uložili vračate kladionici, a ostvareni profit zadržavate i on prelazi na vaš račun.

Ostale akcije i promocije

O specijalnim akcijama i promocijama od bet365 bi mogli pisati romane, jer su mnogobrojne. Mi ćemo ovdje nabrojati samo neke najinteresantnije.

Najbolje od svega je činjenica da većina promocija za postojeće korisnike ide trajno, pa se može planirati sa tim dodatnim bonusima tj. promocijama. Također postoje i vremenski ograničene promotivne ponude pa na to treba obratiti pažnju.

 • Prva od promotivnih ponuda koju smo odlučili spomenuti odnosi se na pojedinačne oklade pri standardnom klađenju na pobjedu/poraz. Radi se o tome da ukoliko ekipa na koju ste tipovali postigne rezultatsku prednost od dva gola razlike u bilo kom tijeku meča, Bet365 će vašu okladu smatrati dobitnom i isplatiti vam dobitak u cijelosti. Ova ponuda važi za sve najbolje europske i južnoameričke lige uključujući i UEFA natjecanja.
 • Dodatni bonus za akumulator oklade – Druga promotivna akcija odnosi se na akumulator oklada, odnosno klasične tikete. Kombinirane oklade od najmanje tri odigrana događaja dobivaju dodatni bonus ovisnu o ukupnom broju parova. Na ovaj način možete dobiti između 5% i 70% bonusa. Najmanji iznos od 5% dobijete za tri odigrana para, a maksimalnu vrijednost od 70% za 14 i više odigranih parova.
 • Naredna promocija odnosi se na povrat uloga ukoliko utakmica završi bez golova (rezultatom 0:0). Ova ponuda se odnosi na sve standardne oklade i na oklade za tačan rezultat.
 • Osim nogometnog, Bet 365 nudi i teniski akumulator oklada. Kao što smo rekli u prethodnom slučaju, ovisno o broju odigranih parova tenisa možete dobiti između 5% i 70% bonusa. Jedina razlika u odnosu na nogomet je ta što minimalnih 5% bonusa dobijete već nakon dva uvrštena para.
 • Ista ova opcija bonusa za akumulatorske oklade važi i za europsku košarku, ali i američke sportove (NFL, NBA, MLB, NHL). Minimalni bonus od 5% dobije se već nakon dva odigrana događaja.

Bet365 Klađenje uživo i Livestream-ovi

Na samom početku postavili smo pitanja:

 • Da li je bet365 najbolja online kladionica?
 • Šta bet365 čini drugačijim od ostalih?

Odgovor na ova pitanja možemo dobiti već nakon obrađena dva, od ukupno deset kriterija bet365 recenzije.

Osim jedinstvenog bonusa od 25€ kredita za klađenje s kojim igrate bez rizika, bet365 nudi i jedinstven ugođaj klađenja uživo. Odmah na samom početku možemo reći da bet365 u pogledu klađenja uživo nema pravu konkurenciju.

Jedina konkurencija bi mogle biti burze kvota kao što su betfair ili matchbook, ali to je sasvim jedna druga vrsta klađenja.

Pogledajmo šta to bet365 live klađenje čini tako dobrim:

 • Klađenje uživo moguće na skoro sve sportove – Bet365 je poznat po izuzetno ogromnoj sportskoj ponudi za klađenje o kojoj ćemo nešto više reći u nastavku našeg testa. Gotovo 80% cjelokupne sportske ponude dostupno je i za klađenje uživo.
 • Preko 20 sportova podržano sa live stream-ovima – Većina kladionica nema live stream-ove, ali ako ih imaju ograničeni su na 3-4 najvažnija sporta. Bet365 je svojim korisnicima omogućio prijenose uživo za preko 20 sportova uključujući i e-sportove. Stream-ovi HD rezolucije su jedni od najbržih u svijetu.
 • Opcije klađenja kojima nema kraja – Gotovo da i nema razlike između opcija klađenje prije početka meča i onih u toku meča (klađenja uživo). Lako je uzeti za primjer utakmicu iz lige petice. Pogledali smo live ponudu za 2. ligu Južne Koreje. Ponuda se nije mogla pregledati, a dostupan je bio čak i live stream. Osim toga, mogli ste vidjeti statistiku, vremensku crtu, tabelu i live grafički prikaz.
 • Kalendar klađenja uživo – iz neobjašnjivog razloga mnogo kladionica nema kalendar za klađenje uživo. Naravno, bet365 si nije dopustio taj mizerni propust. Kalendar uživo vole svi ozbiljniji igrači, jer na taj način mogu svoju strategiju i oklade planirati unaprijed.
 • Grafički prikaz – Grafički prikaz dešavanja na terenu je dobra alternativa live stream-ovima. Vizualizirate dešavanja na terenu i pratite razvoj akcija koje mogu uticati na rezultat i kvote.
 • Statistika – Neizostavan pomoćni alat koji otkriva odnos snaga na terenu
 • Timeline – Vremenska crta svih bitnih događaja kao što su golovi, kartoni , korneri prilike, prekršaji…
 • Tablica – Pruža vam uvid u trenutni odnos snaga u samom takmičenju, a sadrži i nekoliko bitnih informacija o ekipama, kao što je gol razlika, omjer pobjeda i poraza te trenutno forma…

”Pametnom dosta” – kaže jedna narodna izreka!

Bet365 Ponuda sportova i oklada

Ponuda Bet365 kladionice je jedna od najboljih na svijetu. Pod tim podrazumijevamo široku lepezu sportova koji obuhvaćaju gotovo sve nivoe takmičenja, od profesionalnih pa čak do amaterskih liga. Sve to je dodatno obogaćeno raznovrsnim opcijama za klađenje pri čemu posebno treba izdvojiti azijski hendikep i over/under.

 • Preko 40 različitih sportova
 • Preko 200 opcija za klađenje
 • Bet Builder
 • Cash Out
 • Nogometni akumulator bonus

O ponudi klađenja uživo smo već govorili. Bet365 je već nekoliko godina kladionica broj jedan, a nudi i najveći broj live-stream-ova na internetu. Bez obzira radilo se o odbojci, vrhunskom fudbalu ili egzotičnim košarkaškim ligama i teniskim turnirima, Bet365 uvijek nudi prenose uživo.

U ponudi ove kladionice zastupljeni su gotovi svi sportovi, od neizostavnog nogometa, do tenisa, košarke, rukometa, odbojke te svih američkih i azijskih sportova kao što su: NFL, Baseball, Cricket, Ragby i mnogi drugi. Naravno, na ponudi možete naći i zimske sportove, a kvote neće izostati ni kada su u pitanju borilački sportovi te popularne konjske utrke i utrke pasa.

Ukratko rečeno, u ponudi Bet365 kladionice možete naći gotovo sve što je potrebno da zadovolji potrebe jednog profesionalnog, ali i rekreativnog kladioničara.

Pogledajte samo dio sportova iz bet365 ponude:

 • Nogomet
 • Tenis
 • Rukomet
 • Košarka
 • Odbojka
 • MMA
 • Hokej
 • Zimski sportovi
 • Ragbi
 • Američki sport
 • Mali nogomet
 • Snooker
 • Pikado
 • Kriket
 • Motosport
 • eSport

Tu je i veliki izbori igara na sreću kao što su Lotto i Bingo, a nikako ne smijemo izostaviti ponudu Bet365 Casino igara. Sve popularniji e-Sportovi su također uvršteni u ponudu, a to podrazumijeva i dostupnost najpopularnijih igara. Ljubitelji ove vrste zabave sigurno neće biti razočarani.

Kada je riječ o opcijama za klađenje, Bet365 ne bi imao taj renome da ne postoji sve ono što se u današnje vrijeme podrazumijeva pod dobrim izborom. Znamo da su kod većine kladionica u fokusu obično tri do četiri osnovna sporta, ali broj opcija za klađenje kod Bet365 kladionice na relativno manje atraktivnim sportovima je na visokom nivou.

Možda se može reći da Bet365 u pogledu opcija za klađenje zaostaje jedino za specijaliziranim kladionicama koje predstavljaju burze kvota, poput Betfaira i Matchbooka, ali u svim drugim segmentima ova kladionica može parirati svakom konkurentu, i ne samo parirati nego i biti bolja.

Spisak nekih opcija za klađenje kod Bet365 kladionice:

 • Broj golova
 • Hendikep
 • Broj kornera
 • Broj kartona
 • Točan rezultat
 • Dupla šansa
 • Prvi gol
 • Oba daju gol
 • Poluvrijeme/Kraj
 • Gol u oba poluvremena
 • Clean Sheet

Šta je Bet Builder?

Bet365 kladionica igračima nudi opciju Bet Builder. Za one koji ne znaju, radi se o automatskom alatu koji vam omogućava da unutar jedne utakmice kombinirate više opcija i za to dobijete ukupnu kvotu.

Koliko puta vam se desilo da lokalna kladionica ne dozvoljava kombiniranje različit opcija klađenja (naprimjer ishoda utakmice, broja golova, oba daju gol i strijelca gola)!?

U bet365 Bet Builderu gotovo da nema ograničenja.

Unutar jedne utakmice možete odabrati čak do 12 različitih opcija i za njih dobiti ukupnu kvotu. Ako dobro poznajete ekipe i dobro ste informirani, ovaj alat će vam donijeti profit.

Ima li bet365 Cash Out?

Naravno!

Bet365 ima Cash Out opciju sa mogućnošću djelomične ili potpune isplate. Ova opcija prijevremene isplate omogućava da ne čekate završetak svoje postavljene oklade nego okladu možete isplatiti ranije, ukoliko ste zadovoljni trenutno ponuđenim iznosom.

Bet365 Cash Out opcija nudi da u postavkama odredite limit za isplatu dobitka. Možete povlačiti cjelokupni ponuđeni iznos ili samo dio, kako biste izbacili rizik.

Cash Out je jedan od najboljih alata u online sportskom klađenju!

Bet365 Kvote

Ono na što jedan kladioničar posebno treba da obrati pažnji je vrsta i visina kvota koje kladionica nudi za određeni događaj. Obzirom da je kvota matematički prikaz vjerojatnoće koju priređivač nudi za određeni ishod događaja, i da ona direktno utiče na eventualni profit, onda trebate imati na umu da ćete kod Bet365 kladionice naći upravo jednu od najboljih kvota na tržištu.

🧮 Najbolji primjer za to je payout, odnosno marža koju kladionica uzimao na određeni događaj. U većini primjera vidjeli smo da je Payout Bet365 kladionice bio 96%, što znači da je marža na ove događaje svega 4%.

Kada su u pitanju Bet365 kvote, reći ćemo još to da u opcijama možete odabrati tri vrste prikaza kvota: američke, decimalne i frakcione. Treba imati na umu da su moguće razlike u visinama kvota za one popularne lige u odnosu na one lige koje su manje interesantne iz ugla kladioničara.

Pogledaj najbolje Kladionice za 2022!

Možemo vam savjetovati da ponekad sačekate promjene kvote pred sami početak određenog susreta, jer se često desi da Bet365 u tom period iznenada ponudi znatno bolju vrijednost kvote u odnosu na konkurente. Naravno, ovo nije pravilo i ovisi o mnogo faktora, ali dešava se i vrijedi provjeriti.

Ponuda za klađenje sa visokim kvotama kod Bet365 kladionice:

 • Nogomet: Liga prvaka
 • Nogomet: Bundesliga
 • Nogomet: Premier liga
 • Nogomet: Ligue 1
 • Nogomet: Serie A
 • Nogomet: Međunarodna natjecanja
 • Tenis: Grand Slam turniri i ATP Tour
 • eSport

Koje metode plaćanja su moguće kod Bet365?

Trenutno Bet365 svojim korisnicima nudi desetak različitih metoda plaćanja među kojima su uglavnom sve one najpopularnije opcije. To naravno uključuje i PayPal koji je dostupan samo za njemačko tržište.

U odnosu na neke druge kladionice poput Betwinner-a, bet365 ima relativno skroman izbor opcija plaćanja. Međutim, to i nije neki veliki minus obzirom da su sve najvažnije metode dostupne.

Kod izbora metoda plaćanja trebate uzeti u obzir da opcije koje ćemo u nastavku nabrojati nisu dostupne u svakoj zemlji. Nakon kreiranja računa bet365 će vam automatski ponuditi dostupne opcije za zemlju iz koje dolazite.

Izaberi svoju metodu plaćanja!

Osnovne metode za Bet365 uplatu novca:

 • PayPal – minimalni iznos za uplatu je 15€, dok se maksimalno može uplatiti 8000€. Transakcija se obavlja odmah i račun je bez čekanja dopunjen uplaćenom sumom novca (Ova opcija dostupna je samo za njemačke korisnike)
 • VISA/MasterCard kreditne i debitne kartice – minimalni iznos uplate je samo 5€, dok je maksimalna suma 40000€. Također nije potrebno čekati duži period da se transakcija obavi
 • Klarna – omogućuje instant uplatu novca, a raspon minimalne i maksimalne transakcije kreće se od 5€ do 20000€
 • Neteller – jedan od poznatijih e-novčanika također nudi brzu uplatu novca u rasponu od 15€ do 37500€
 • Skrill – poput Netellera, još jedan od poznatih e-novčanika. Kod ove opcije plaćanja minimalni iznos uplate je 5€, dok maksimalna suma iznosi 35000€
 • paysafecard – brz i siguran način uplate, ali nešto manji limiti koji se kreču od 5€ do 1000€
 • giropay – je također jedna od instant metoda dopune računa sa limitima od 5€ do 2000€
 • Bankovni transfer

Kocka.org tim se potrudio da za sve buduće igrače najbolje svjetske kladionice, koji dolaze iz neke od zemalja zapadnog Balkana, izdvoji opcije plaćanja dostupne za tu zemlju. Radi se o metodama plaćanja koje odobrava bet365.

Eventualna dodatna ograničenja su moguća, a tada se radi o ograničenjima banke kod koje imate kartice ili same države.

Savjet: Ukoliko koristite bankovne kartice najpogodnije su VISA debit i VISA Electron kartice.

Bet365 opcije plaćanja iz Hrvatske

Bet365 opcije uplate depozita iz Hrvatske:

 • VISA debit, MasterCard, Maestro – debitne kartice sa trenutnom uplatom i limitima od 5€ do 40.000€
 • VISA, MasterCard – kreditne kartice sa trenutnom uplatom i limitima od 5€ do 40.000€
 • ecoPayz – e-novčanik sa trenutnom uplatom depozita i limitima od 5€ do 20.000€
 • paysafecard – prepaid vaučer sa trenutnom uplatom depozita i limitima od 5€ do 1.000€
 • Bankovni transfer – uplata bankovnim nalogom, 2-10 radnih dana sa limitima od 100€ do 150.000€

Bet365 opcije isplate novca iz Hrvatske:

 • VISA debit, MasterCard, Maestro – debitne kartice, 1-5 radnih dana i limitima od 5€ do 30.000€
 • VISA, MasterCard – kreditne kartice, 1-5 radnih dana i limitima od 5€ do 30.000€
 • ecoPayz – e-novčanik, 24 sata i limitima od 5€ do 20.000€
 • paysafecard – prepaid vaučer, 24sata i limitima od 5€ do 2.500€
 • Bankovni transfer – uplata bankovnim nalogom, 2-10 radnih dana sa limitima od 10€ do 50.000€

Bet365 opcije plaćanja iz Srbije

Bet365 opcije uplate depozita iz Srbije:

 • VISA debit, MasterCard, Maestro – debitne kartice sa trenutnom uplatom i limitima od 5€ do 40.000€
 • VISA, MasterCard – kreditne kartice sa trenutnom uplatom i limitima od 5€ do 40.000€
 • AstroPay – prepaid vaučer sa trenutnom uplatom depozita i limitima od 5€ do 5.000€
 • paysafecard – prepaid vaučer sa trenutnom uplatom depozita i limitima od 5€ do 1.000€
 • Bankovni transfer – uplata bankovnim nalogom, 2-10 radnih dana sa limitima od 100€ do 150.000€

Bet365 isplate novca iz Srbije:

 • VISA debit, MasterCard, Maestro – debitne kartice, 1-5 radnih dana i limitima od 5€ do 30.000€
 • VISA, MasterCard – kreditne kartice, 1-5 radnih dana i limitima od 5€ do 30.000€
 • paysafecard – prepaid vaučer, 24sata i limitima od 5€ do 2.500€
 • Bankovni transfer – uplata bankovnim nalogom, 2-10 radnih dana sa limitima od 10€ do 50.000€

Bet365 opcije plaćanja iz BiH, Crne Gore i Slovenije

Bet365 uplate depozita iz BiH, Crne Gore i Slovenije:

 • VISA debit, MasterCard, Maestro – debitne kartice sa trenutnom uplatom i limitima od 5€ do 40.000€
 • VISA, MasterCard – kreditne kartice sa trenutnom uplatom i limitima od 5€ do 40.000€
 • paysafecard – prepaid vaučer sa trenutnom uplatom depozita i limitima od 5€ do 1.000€
 • Bankovni transfer – uplata bankovnim nalogom, 2-10 radnih dana sa limitima od 100€ do 150.000€

Bet365 isplate novca iz BiH, Crne Gore i Slovenije:

 • VISA debit, MasterCard, Maestro – debitne kartice, 1-5 radnih dana i limitima od 5€ do 30.000€
 • VISA, MasterCard – kreditne kartice, 1-5 radnih dana i limitima od 5€ do 30.000€
 • paysafecard – prepaid vaučer, 24sata i limitima od 5€ do 2.500€
 • Bankovni transfer – uplata bankovnim nalogom, 2-10 radnih dana sa limitima od 10€ do 50.000€

Kakav je porez na klađenje kod Bet365?

Još jedna dobra opcija kod Bet365 kladionice je obračunavanje poraza na klađenje. Rješenje je vrlo elegantno i pošteno. Sve kladionice na njemačkom tržištu obavezne su plaćati 5% poreza.

Kod Bet365 je to riješeno na taj način da se porez obračunava samo ukoliko vaša oklada bude dobitna. Samo u tom slučaju kladionica će obračunati 5% poreza. Ukoliko odigrana oklada nije pogođena, spomenuti porez vam neće biti obračunat.

🧾 Osim toga, poreza za balkansko tržište nema.

Bet365 Pouzdanost, licence i porezi

Sigurnost je kod Bet365 na prvom mjestu. Bet365 se odavno prebacio na SSL-enkripciju, čime su podaci korisnika tj. komunikacija Bet365-web stranice i korisnika više nego sigurni.

Bet365 pouzdanost
bet365 kladionica
Website bet365.com
Sigurnost Vrlo sigurno
Privatnost SSL enkripcija
Na crnoj listi Ne
Porez Nema
Uplate/Isplate Bez problema

Što se tiče licenci, tu moramo kao prvo napomenuti da bet365 posjeduje vrlo dobre licence za igre na sreću.

Najvažnija je naravno licenca bivše engleske kolonije Gibraltara. Pored te licence trebamo spomenuti i njemačku licencu za igre na sreću, koja je možda još važnija, jer ju je jako teško dobiti. Osim ove dvije vrlo važne i velike licence posjeduju još licence iz Velike Britanije, Italije, Španije, Australije, Bugarske, Rumunije i Danske.

Kao što možemo vidjeti: radi se o jednoj vrlo dobro zastupljenoj kompaniji, koja je prisutna na gotovo svim tržištima.

Saznaj više o licencama!

Bet365 licence:

 • Njemačka
 • Gibraltar
 • UK
 • Malta

Bet365 – Podrška za korisnike

U današnje suvremeno vrijeme kontakt i komunikacija sa korisnicima je od velike važnosti. Radi se o obostranoj koristi, kako za kladionicu tako iza korisnika. Na taj način kladionice saznaje sve eventualne poteškoće, nedoumice i probleme koje korisnik ima te na taj način nadogradnjom svojih resursa može poboljšati sve segmente svog poslovanja.

S druge strane, korisnicima je vrlo važno da imaju kome da se obrate ukoliko imaju neki problem. To za korisnika znači mnogo u smislu povjerenja i pouzdanosti. To bi smo na neki način mogli usporediti sa odnosom osoblja hotela sa svojim gostima. Ukoliko je osoblje susretljivo, ljubazno i pristupačno, gosti se osjećaju komfornije, opuštenije i zadovoljnije. U tom slučaju, kupac u kladionici, gost u hotel, će se ponovo vratiti.

Nakon ove analogije reći ćemo da Bet365 kao internacionalna kompanija podršku za svoje korisnike nudi na više jezika. Kontakt možete ostvariti putem telefonskih linija, a naravno da je najpopularnija opcija Bet365 Live Chat.

Odgovor možete očekivati u svega nekoliko sekundi. Za ljubitelje tradicionalnih metoda na raspolaganju je i kontakt putem e-maila. Veliki broj odgovara na uobičajena pitanje možete pronaći u FAQ odjeljku. Tu su unaprijed pripremljeni odgovori na pitanja koja korisnici najčešće postavljaju, tako da i tu možete pronaći informaciju za većinu stvari koje bi vas mogle zanimati.

Dostupne opcije za kontaktiranje korisničke službe:

 • Live Chat
 • E-Mail
 • Telefon
 • FAQ

Bet365 Web stranica

Bet365 ponuda dostupna je u računalnoj Web formi, a vrlo dobro rješenje za prikaz na vašim mobilnim aparatima naći ćete u verzijama prilagođenim za android- i apple-uređaje.

Bet365 je odavno prešao sa Flash-a na HTML5 čime je rad stranice znatno ubrzan pa nećete imati problema u zastoju otvaranja pojedinih opcija što znatno poboljšava dojam korisniku i olakšava klađenje uživo.

Bet365 web-stranica je jako pregledna i praktična za korištenje. S lijeve strane nalazi se popis gotovo svih raspoloživih sportova, dok središnji dio ekrana zauzima ponuda sa pripadajućim dopunskim opcijama za klađenje. Jednostavnim klikom na željenu opciju lako ćete izdvojiti one događaje na koje želite uplatiti novac, a oni će se pojaviti na desnoj strani ekrana poredani od gore prema dole.

Početnici koji prvi put posjećuju stranicu na trenutak mogu biti zbunjeni velikim brojem informacija koje zauzimaju cijeli ekran. Ipak, nakon samo nekoliko minuta shvatit ćete da je raspored ponude, opcija, i svega onoga što vam je potrebno, logično raspoređeno i lako uočljivo. Bet365 već duži vremenski period ima približno isti izgled prikaza stranice, a to se odnosi i na raspored opcija. Kada prvi put savladate stranicu jednostavno postajete ovisni o njoj u pozitivnom smislu.

Bet365 mobilna verzija i Bet365 App

Ponuda Bet365 mobilne izvedbe samo je nastavak svega onoga što smo rekli za desktop verziju. Kompanija nije štedjela ni vremena i sredstava da klađenje u pokretu učini jednostavnim, praktičnim i dostupnim. Obzirom na manji raspoloživi prostor na početnom zaslonu uočljiva su samo najvažnija natjecanja, ali vrlo lako možete doći do cjelokupne ponude sportova.

Pogledaj najbolje appove! ➡️

Dostupnost kod Bet365 kladionice:

 • App
 • Android
 • iOS
 • Mobilna verzija
Korisnici iOS operativnih sistema aplikaciju jednostavno mogu preuzeti u Apple Storeu. Zbog poznate politike Googla da na svom marketu ne dozvoli aplikacije koje se odnose na klađenje, korisnici Android operativnih sistema Bet365 App mogu preuzeti preko posebnog linka na Bet365 stranici.

Ukoliko niste ljubitelj preuzimanja aplikacija, možete bez problema koristiti Bet365 Mobile Web aplikaciju u HTML5 programskom kodu. Radi se o mobilnoj prilagodbi desktop verzije stranice koja podražava apsolutno sve opcije uključujući i prijenose uživo.

Bet365 Casino i ostale igre na sreću

Bet365 ne bi bio to što jeste da svojim korisnicima ne nudi i ostale oblike zabave i igara na sreću. To je još jedna odlika renomea i brenda, jer se obraća pažnja na sve detalje.

Bet365 igre na sreću:

 • Casino
 • Live Casino
 • Rulet
 • Slotovi
 • Poker
 • Loto
 • Bingo
 • VIP sobe

Ukoliko vam ovo nije dovoljno, pogledajte ponudu virtualnih sportova, Vegas i e-sportove. Možda Bet365 nije specijalizirana Casino kuća, ali sve ono što možete pronaći vezano za igre na sreću, kao što je: (broj igara, podrška za korisnike, softverska rješenja), sve to je u rangu sa onim pravim imenima koja su u potpunosti i isključivo posvećena Casino igrama.

Na kraju vam samo možemo reći da ukoliko ste ljubitelj ovih vrsta zabave, Bet356 vas sigurno neće razočarati.

Uživajte!

Dakle, osim sportskog klađenja bet365 korisnici se mogu okušati u velikom broju Bet365 Casino igara. Bet365 ima odličan Casino izbor, ali to im nije specijalnost. Kocka.org tim je testirao veliki broj kladionica koje su na ovom polju nešto jače od bet365. Informacije o tome možete pronaći u našim testovima kladionica.

Bet365 Casino bonus dobrodošlice

 • Niste ljubitelj sportskog klađenja?
 • Svoju sreću i znanje želite iskušati na nekim drugim igrama?
 • Smatrate da ste majstor u Pokeru ili Ruletu?

Bet365 je pravo mjesto da ove pretpostavke potvrdite. Za sve nove igrače u svijetu bet365 Casino igara spreman je odličan bonus dobrodošlice u iznosu do 100€.

Casino Bonus INFO
bet365 kladionica
Bonus dobrodošlice 100% do 100€
Max ulog 10% od Bonusa
Bonus Kod Nije potreban
Ostali bonusi Mnogo
Obavezni obrt za isplatu 20x depozit+bonus
Novi korisnik? Prijavi se sad!

Novi igrači nakon postupka registracije koji je opisan u kriteriju o bonusu za sportsko klađenje, mogu se prijaviti za Casino bonus dobrodošlice u iznosu od 100% do 100€.

Bet365 dupla vašu uplatu prvog depozita do maksimalnog iznosa od 100€. Minimalni iznos depozita koji je potreban za dobivanje bonusa je 10€. U tom slučaju ćete dobiti samo 10€ bonusa.

Za maksimalni iznos bonusa potrebno je uplati 100€.

Kako isplatiti bet365 Casino bonus?

Sigurni smo da bet365 može ponuditi mnogo veći iznos bonusa, jer se radi o Casino bonusu dobrodošlice za koji je uobičajeno da bude mnogo veći.

Ipak, dobra vijest je to što je zahtjev za obrtanje i isplatu bonusa svega 20 puta (20x). Moramo priznati je do ovo jedan od najboljih uvjeta za obrtanje i isplatu Casino bonusa koji smo do sada vidjeli. Zahtjevi za obrtanje i isplatu Casino bonusa kreću se i do 50x, pa je jasno da ovih 20 obrtanja zaslužuje pažnju. Rok za obrtanje Casino bonusa isti je kao i kod sportskog bonusa i iznosi 30 dana.

Različite igre imaju različit udio u obrtanju Casino bonusa:

 • Slotovi – 100% (10€ depozita + 10€ bonusa) x 20 = 400€
 • Baccarat i 3 karte – 25% (10€ depozita + 10€ bonusa) x 20 = 1,600€
 • Rulet i Sic Bo – 20% (€10 depozit + €10 Bonus) x 20 = €2,000
 • Blackjack, Casino Hold’em, Heads Up Hold’em i Casino Stud Poker – 10% (€10 depozit + €10 Bonus) x 20 = €4,000
 • Video Poker – 5% (€10 depozit + €10 Bonus) x 20 = €8,000
Alternativa za Bet365
22bet kladionica
 • ✅️️Bonus: 100% do 122€ ⬇️
bet-at-home kladionica
 • ✅️️Bonus: 50% do 200€ ⬇️
bahigo kladionica
 • ✅️️Bonus: 100% do 100€ ⬇️

Zaključak

Ukoliko ste u dilemi koju kladionicu odabrati, Bet365 sasvim sigurno spada u najuži izbor koji bi smo vam mogli preporučiti. Vrhunsko iskustvo klađenja uživo uz jedinstven bonus, odličnu ponudu sportova i jake licence čini ovu kladionicu najboljom.

Malo je kladionica koje se trenutno mogu svrstati uz bok brendu kakav je Bet365. Istina da postoji nekoliko kladionica koje također spadaju u sami vrh, ali je u konačnici bet365 uvijek za korak ispred ostalih. Ovaj brend i ugled je stvaran godinama, što je rezultiralo velikim brojem vjernih igrača širom svijeta.

Bet365 Test – Sažetak

bet365-kladionica

Ako ste detaljno pročitali naš bet365 test mogli ste primijetiti kako je Kocka.org tim uložio dosta vremena i truda da „prekopa“ bet365 stranicu i predstavi vam sve ono što biste trebali znati o ovoj kladionici.

Potrudili smo se da maksimalno objektivno procijenimo sve ono što bet365 nudi svojim igračima. Kako ste mogli vidjeti, nije lako pronaći slabu tačku za bet365. Najviše nas smetao generalno skroman izbor opcija plaćanja. Kada suzimo izbor na Balkanski prostor, onda su mogućnosti još manje.

Bez obzira na to, Bet365 je po svim ostalim kriterijima kao što su bonus, klađenje uživo i ukupna ponuda, pokazao daje definitivno vodeća kladionica na svijetu.

Osim toga:

faq bet365

Često postavljena pitanja – FAQ

⚖️ Zašto ne mogu pristupiti Bet365 stranici?

Bet365 stranica može biti nedostupna za pojedine zemlje zbog čega su mogu koristiti alternativni linkovi, koje mi nudimo.

🔒 Bet365 je siguran?

Bet365 je jedna od poznatijih i najvećih kladionica na svijetu tako da njena sigurnost i pouzdanost ne dolaze u pitanje.

⚽ Kakva je Bet365 ponuda?

Jednu od najvećih i najboljih ponuda za sportsko klađenje možete pronaći upravo kod Bet365 kladionice.

📱 Kako preuzeti Bet365 app?

Bet365 posjeduje odličnu mobilnu prilagodbu web stranice, a ovisno o operativnom sistemu mobilnog uređaja moguće je preuzeti aplikacije direktno sa Bet365 stranice.