Neteller – Siguran i brz

U analizi metoda plaćanja Neteller nisam mogao izostavit. Krasi ga sigurnost i brz transfer novca pa je jedan od popularnijih e-novčanika. Otkrit ću vam sve bitne informacije za uplate i isplate putem Netellera kako bi ste na siguran način uplatili svoj depozit.

Neteller je vrsta e-novčanika (E-Wallet), koji je danas prilično popularan. Firma je osnovana 1999. godine od strane Paysafe Financial Services Limited, a sjedište je u Cambridgeu.

Prednosti ove metode plaćanja su prvenstveno kratko trajanje transakcije, ali su zato uplate većinom isključene iz bonusnih akcija.

Kladionice sa Neteller:

Playzilla

Playzilla

4.55

Fer bonus dobrodošlice
Vrlo dobre kvote
Veliki izbor sportova
100% do 100€Kladi se!

tipbet

Tipbet

4.7


Odličan bonus dobrodošlice
Odlična mobilna verzija stranice
Licenca sa Malte
100% do 200€Kladi se!

lsbet

LSbet

4.50


Super bonus za nove igrače
Nema poreza na dobitke
Vrlo dobar izbor opcija za klađenje
100% do 120€Kladi se!

betway

Betway

4.63


Vrlo dobra ponuda nogometa
Jedna od prvih EU-kladionica
Jednostavna web-stranica
100% do 30€Kladi se!

bet365

Bet365

4.75


Najveća kladionica na svijetu
App radi na svim mobitelima
Vrlo jake licence
100% do 25€Kladi se!

10bet

10bet

4.55


Ogromna ponuda nogometa
App radi na svim mobitelima
Europske licence
100% do 50€Kladi se!

betathome

Bet-at-Home

4.7


Vrlo jaka ponuda nogometa
App radi na svim OS
Vrlo jake licence
50% do 200€Kladi se!

22bet

22Bet

4.65


Velik izbor metoda plaćanja
Ogromna ponuda
Odlične kvote
100% do 122€Kladi se!
Registruj se i Uzmi Bonus!
Kocka logo
Bet365 100% do 25€
22Bet 100% do 122€
Bet-at-home 50% do 200€
LSbet 100% do 120€

Najvažnije o Neteller-u

Neteller je danas prisutan u većini kladionica, a dostupan je u preko 200 zemalja. Godine 2015. se spaja sa firmom Skrill, ali funkcionira i dalje kao samostalno sredstvo plaćanja. Korisnicima je na raspolaganju 26 različitih valuta.

Ako želite postati korisnik ove metode plaćanja, naravno da prvo trebate otvoriti online Neteller račun. Postupak je jednostavan. Nakon toga se na virtualni račun uplaćuje novac, što se može učiniti na više načina. Transakcije putem Netellera se odvijaju u sekundama, a dobitak se također može isplatiti na račun korisnika.

💳 Neteller svojim korisnicima nudi i Prepaid karticu (Net+), putem koje se može podizati novac na bankomatima.

Što se tiče sigurnosti, Neteller je sigurno na vrhu ljestvice. Prilikom uplate u kladionicama, prvo dolazi do verifikacije podataka korisnika, što znači da plaćanja putem ove metode nisu anonimna. Nakon što se korisnik odluči za uplatu u nekoj kladionici, biva prebačen na web stranicu. Nažalost, ovako može doći i do neželjenih Phishing napada.

Sportsko klađenje sa Netellerom – prednosti i nedostaci

Naravno da i Neteller ima svoje prednosti i nedostatke.

 • Uglavnom brze transakcije
 • Visoke dnevne isplate, djelomično visoki limiti
 • Sigurna metoda plaćanja
 • Transakcije nisu uvijek besplatne
 • 20.000€ maksimalan iznos isplate – nije za Highrollere
 • Trajanje transakcije uglavnom zavisi od kladionice

Prednosti

Transakcije putem sredstva Neteller se odvijaju istog momenta, što znači da nema čekanja. To je prednost naročito za ljubitelje klađenja uživo, jer im novac za samo nekoliko sekundi liježe na račun.

Sigurnost je na visokom nivou i to za cjelokupni platni promet. Neteller podliježe financijskom nadzornom odboru Velike Britanije pa su sva plaćanja većinom kodirana.

Neteller ima i svoj VIP klub, gdje članovi uživaju u posebnim limitima, a svoj račun mogu voditi u različitim valutama. O ovome kasnije nešto više.

Nedostaci

Naravno da i Neteller ima svoje nedostatke.

Na prvom mjestu su naknade. Naime, plaćanja ovim putem nisu uvijek besplatna. Za plaćanje kreditnom karticom se na primjer naplaćuje naknada od 1,9% i 4,9%, što ovisi od kladionice, a i činjenice da li je korisnik član Neteller VIP kluba. Zbog mogućih visokih naknada savjetuje se Neteller koristiti samo za veće transakcije.

Visina limita uplata i isplata je također bitan segment, naročito za igrače koji vole visoke uloge. To se razlikuje od kladionice do kladionice. Korisnici se svakako trebaju unaprijed informirati kako bi bili zadovoljni.

Što se tiče brzine transakcije, u većini slučajeva to određuju kladionice, pa se tako i trajanje može razlikovati. Kako na kraju ne bi bili razočarani, korisnici ovo svakako trebaju na vrijeme provjeriti.

Ocjena 95/100
bet365 kladionica
 • ✅️️100% do 25€
 • ✅️️1x uplata, minimalna kvota: 1,20

Dopuna računa

Prilikom plaćanja u kladionicama sa Netellerom uglavnom nema nikakvih problema, a dopuna računa je jednostavna i završena u samo pet koraka.

U samo pet koraka moguća je prva oklada. Ovdje treba spomenuti, da Neteller omogućava i slanje novca. Pri tome primalac ne mora posjedovati Neteller račun.

Dopuna računa

 1. Korisnik se treba u izabranoj kladionici prijaviti, što većinom zahtjeva minimalne podatke
 2. Pri tome se trebaju izabrati korisničko ime i lozinka, dok negdje postoji i sigurnosno pitanje
 3. Moguće je da neke kladionice ovdje zahtijevaju još dodatnih osobnih informacija, ali nakon toga je prijava završena
 4. Sada se među ponuđenim opcijama plaćanja izabere Neteller
 5. Nakon toga, treba još samo unijeti željeni iznos, koji treba da bude prebačen na račun u kladionici. Pritiskom na opciju „uplata“ se završava transakcija i korisnik može preći na klađenje!

Neteller Uplata

Naravno da je za uplate potrebno imati Neteller račun, koji se na web stranici veoma jednostavno i u samo nekoliko koraka otvara.

Neteller ne dozvoljava anonimnost, jer se podaci računa moraju slagati sa korisničkim računom u kladionici. Prilikom prvih koraka sa Netellerom u kladionici može doći do dodatnih provjera identiteta, što korisnicima ne bi trebalo smetati, jer se radi o dodatnoj sigurnosti. Tako se bori protiv pranja novca i drugih prijevara.

🏦 Uplate na korisnički račun u kladionici su završene za samo nekoliko sekundi, a vrijeme obrade se razlikuje od kladionice do kladionice.

Visina limita uplate je bitna naročito igračima koji vole visoke uloge. Neke kladionice su postavile minimalni iznos od 1€, a neke od 10€. Visina maksimalnog iznosa je negdje oko 10.000€, što opet ovisi od kladionice. Korisnici se svakako trebaju unaprijed informirati.

Ne treba zaboraviti da se prilikom plaćanja putem Netellera u većini slučajeva naplaćuju određene naknade, o čemu se korisnici svakako trebaju na vrijeme informirati. Ovo naročito važi za novije kladionice.

Naknade za uplate

Pravilo je da se prilikom klađenja naplaćuju razne naknade za uplate ili isplate novca. Što se tiče sredstva Neteller, osim naknade za obradu nema nikakvih drugih troškova.

U slučaju neaktivnosti duže od 13 mjeseci korisnik dobija mail u kojem se navodi da aktivira osobni račun. Ako se to ne desi naplaćuje se naknada od 40$.

Ako na računu nema dovoljno novca, skida se samo postojeći iznos. Neteller garantira da korisnik zbog neaktivnosti ne može otići u minus.

Bitcoin kao plativno sredstvo za Neteller

Bitcoin je digitalna valuta sa kojom je rijetko moguće plaćanje. Neteller je ljubiteljima isto to omogućio.

Transakcije traju samo nekoliko sekundi, ali u slučaju nekih izmjena treba računati na nekoliko dana čekanja. Ako se uplata na računu ne pojavi za tri dana treba stupiti u kontakt sa korisničkom službom.

Ako se odlučite za ovu opciju obratite pažnju na sljedeće.

Bitcoin uplate

 1. Nakon što se otvori Neteller račun ide se na opciju Bitcoin
 2. Zatim se unosi iznos koji se želi uplatiti. Nakon toga se automatski ide na Bitcoin stranicu
 3. Popups moraju biti aktivirani
 4. Treba navesti e-mail adresu u slučaju nekih problema
 5. Sada se dobiva QR kod, koji se skenirati pomoću aplikacije za kodove
 6. Prikazuje se potvrda transakcije

Neteller Isplata

Što se tiče isplata, uvjeti su skoro isti kao i sa uplatama. U većini slučajeva se naplaćuju naknade, koje opet ovise od same kladionice, a korisnik to svakako treba unaprijed provjeriti.

Nažalost isplate ne budu tako brzo gotove kao uplate, ali to je slučaj kod većine platnih sredstava. Naime, kladionice prvo vrše provjeru identiteta, što ne treba biti sporno, jer se tim putem štite obje strane od mogućeg pranja novca ili nekih drugih prijevara.

Neteller – Autentifikacija u dva koraka

Neteller se zaista trudi da svojim korisnicima ponudi što bolju sigurnost. U tu svrhu nudi i mogućnost autentifikacije u dva koraka, koju korisnici individualno mogu aktivirati.

Ako je autentifikacija aktivirana korisnik kladionici ne ostavlja svoj Neteller ID, jer se putem mobilnog uređaja zahtjeva određeni kod, koji se unosi zajedno sa e-mail adresom i lozinkom.

Ocjena 91/100
playzilla logo

Net+ Prepaid Mastercard

💳 Neteller svojim korisnicima nudi i pripejd karticu Net+ Prepaid Mastercard, pomoću koje je moguće podizanje gotovine.

Moguće je i plaćanje u online prodavaonicama, a korištenje kartice je potpuno besplatno. Podaci korisnika, kao i platnog prometa su naravno osigurani.

Odmah nakon otvaranja Neteller računa, korisnik može podnijeti zahtjev i za Net+ Prepaid Mastercard. Jedan korisnik može posjedovati istovremeno više kartica, jer su dostupne u osam različitih valuta.

Korisnik sam određuje vrijeme važenja kartice kao i odgovarajući limit! Ne postoji nikakva godišnja naknada.

Neteller VIP

Neteller je za svoje najvjernije korisnike pripremio i VIP klub, gdje će uživati razne prednosti. VIP korisnici imaju popust na naknade prilikom uplate i isplate, što važi i za naknade prilikom konverzije deviza.

Svake godine se članstvo nagrađuje bodovima, dok su tu i bodovi lojalnosti koji se mogu zamijeniti za keš. Neteller VIP članovi imaju pristup live chatu kao i ličnog menadžera računa. U slučaju nedozvoljenog pristupa Neteller računu korisnika, odobrava mu se 100% osiguranje sredstava.

Neteller zaista nagrađuje svoje vjerne korisnike, a osim gore navedenih, tu su još mnogi drugi atraktivni bonusi.

FAQ Neteller

Često postavljena pitanja – FAQ

⚡ Naknada pri konverziji valuta?

Ova naknada obuhvata troškove konverzije valuta, pa je time vezana za dnevnu vrijednost određene valute, a iznosi većinom 3,99%.

🎁 Kako se skupljaju Neteller bodovi?

Korisnik mora biti registriran na stranici Neteller. Pritiskom na ikonu „Bonussystem“ prihvaćaju se opća pravila poslovanja. Nakon toga, sa svakom obavljenom transakcijom se skupljaju bodovi, koji se mogu zamijeniti za poklon kartice, keš ili proizvode iz Neteller kataloga.

💳 U kojim valutama je dostupna Net+ Prepaid Mastercard?

GBP, USD, JPY, EUR, AUD, DKK, CAD i SEK.

❓ Da li se Neteller račun u slučaju neaktivnosti briše?

U slučaju neaktivnosti od 13 mjeseci korisnik dobiva e-mail putem kojeg se obavještava da ponovo aktivira lični račun. Ako to ne učini naplaćuje se naknada. Ako je račun neaktivan 38 mjeseci briše se, a pripadajuće Net+ kartice se ne mogu više koristiti.

🏧 Može li se vršiti isplata odmah nakon registracije?

💰 Postoji li Neteller bonus?

Neteller u svojoj ponudi nema bonus, dok uplate ovim putem u većini slučajeva onemogućavaju učešće u bonusnim akcijama. Ljubitelji bonusa se o ovome svakako trebaju unaprijed informirati.