O nama - pravi portal za sportsko klađenje

Naš portal: Kocka.org

Naš stručni tim je preko 20 godina u ovom poslu igara na sreću tj. kockanja, a vodila nas je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Naravno da smo s vremenom to prerasli i dobili naš blog o sportskom klađenju – Kocka. Kako smo stalno imali nove ideje naš tim se konstantno širio pa smo prerasli u pravi portal za sportsko klađenje.

Trenutno stanje u Kocka.org

Našim čitateljima nudimo besplatne sportske savjete i prijedloge oklada iz pera diplomiranih novinara i strastvenih ljubitelja klađenja, koji iza sebe imaju ogromno iskustvo i znanje stečeno u radu sa pravim profesionalcima u ovoj branši.

Osim toga, imamo i detaljan pregled kladionica, kao bi našim korisnicima što više olakšali snalaženje. Svaka kladionica koju nađete na našoj stranici testirana je sa pravim novcem, a to znači da naši tekstovi nisu samo prepisani od drugih. Predstavljamo ograničen broj kladionica iz razloga što objektivno ne mogu sve kladionice biti dobre. S druge strane, jednom igraču nije ni potrebno više od 10 računa, što je neki maksimum ukoliko se traže „sigurne oklade“.

Prilikom provjere kladionica obraća se pažnja na nekoliko kategorija kao što su: bonusi, ponuda klađenja, visina kvota, podrška, opcije plaćanja, pristup desktop i mobilnoj verziji, kao i serioznost. Krajnji rezultat ne ovisi samo od jedne ili dvije kategorije, nego od svih kategorija zajedno.

Naš Kocka.org tim

Naš tim je počeo sa diplomiranim novinarima, a vremenom smo dobili i content pisce, kontrolore kvalitete, IT menadžere kao i prevodioce.

Content pisci rade na analizama i objašnjenjima, dok kontrolori kvalitete provjeravaju kladionice. Svi rezultati se prosljeđuju kompjuterskom odsjeku, koji vrijeme provedeno na našoj stranici čini užitkom. Kako naš portal za sportsko klađenje nudimo na više jezika, bilu su potrebni i prevodioci.

Tu je i naš Livescore kao i servis za sportske statistike, koji je u potpunosti funkcionalan, ali je u stalnoj nadogradnji, jer neprestano proširujemo njege mogućnosti kako bi korisnici imali na raspolaganju što veći broj korisnih informacija. GambleLikePro.com je već sada na zavidnom nivou, pa stranicu trebaju posjetiti kako novajlije tako i profesionalci u klađenju.