O Kocka.org: tim i redakcija

Demijan Purgar
Zadnje ažuriranje: 19.07.2024
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

Kocka.org je portal za sportsko klađenje kreiran za igrače sa teritorije Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Naš tim čine istinski ljubitelji i poznavaoci sportskog klađenja. Neki od nas u timu imaju višegodišnje iskustvo u radu sa kladionicama i profesionalnim igračima. To znači da imamo potpunu kompetenciju i stručna znanja na temu sportskog klađenja.

Cilj Kocka.org portala je istražiti i predstaviti vam trenutno najbolje renomirane kladionice. Da bi u tome uspjeli, vodimo se nizom kriterija koji su ciljano osmišljeni za testiranje svake kladionice. Na taj način u mogućnosti smo vam predložiti kladionice sa najboljim bonusima, kvotama, ponudom i svim ostalim sadržajima koji prave razliku među kladionica.

Veliku važnosti pridajemo neovisnosti, pravednosti i objektivnosti. Trudimo se da redovno ažuriramo sadržaj i ponudimo vam provjerene informacije. Naravno, otvoreni smo za sve prijedloge i sugestije koji će unaprijedili naš rad i poboljšati korisničko iskustvo.

Urednički tim

Naš urednički tim uz nekoliko vanjskih suradnika čine:

Dino Mecani – glavni i odgovorni urednik

Tony Pochllod – urednik

Maya Zielinsky – urednik

Mirso Ekyn – urednik

Kako zarađujemo novac?

Kocka.org tim svaki dan radi kako bi vam pružili relevantan i informativan sadržaj za sportsko klađenje. Prije svega, pomažemo vam pronaći najbolje kladionice. Također, možemo vam pomoći sa savjetima za uspješnije klađenje, vrstama oklada ili dobrim bonusima. Za financiranje svoga rada surađujemo sa raznim pružateljima online sportskog klađenja putem Affiliate linkova. To nam omogućava da našim korisnicima besplatno nudimo cjelokupni sadržaj.

Affiliate veze su česte i uobičajene u online marketingu. Ako ste ikada rezervirali hotel i avion, koristili ste Affiliate vezu. Vlasnici Affiliate linkova primaju proviziju od pružatelja usluga, ali samo pod uvjetom da se korisnik registrira ili obavi kupovinu, odnosno uplati depozit na odabranoj kladionici. Za Vas nema nikakvih nedostataka niti bilo kakvih troškova. Zato nam je drago da se registrirate preko naših linkova, jer to je priznanje za naš trud i rad.

Objektivnost testiranja kladionica

Affiliate linkovi prema kladionicama ne smiju uticati našu objektivnost. Možete se pouzdati u to da su sve procjene, analize i testovi kladionica potpuno objektivni i nepristrani. To je naše pravilo koje nas čini najvećim portalom za sportsko klađenje na Balkanu.