Kako se mi na Kocka.org financiramo?

Dino Mecani
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

Kocka.org želi da bude transparentan i otvoren prema svojim korisnicima. Samo na taj način moguće je izgraditi međusobno povjerenje. Zbog toga vam želimo objasniti na koji način se Kocka.org tim financira kako bi vam cjelokupni sadržaj mogao nuditi potpuno besplatno.

Urednički tim kocka.org portala, uključujući i vanjske suradnike, sastoji se od istinskih ljubitelja i stručnjaka iz gaming industrije. To znači da sadržaj za vas pripremaju iskusni kladioničari i poznavaoci Casino igara. Cilj portala je da nedovoljno informiranim igračima ponudi niz važnih i korisnih savjeta. Prije svega, želimo vam izdvojiti najbolje kladionice, najbolje bonuse, kvote, dati savjete o metodama plaćanja i sl.

Poslovanje Kocka.org portala temelji se na Affiliate marketingu. To znači da za svakog registriranog igrača dobijemo proviziju. To nam omogućava da se financiramo od kladionica pa smo korisnicima u mogućnosti sadržaj nuditi besplatno.

Znači li to da prikazujemo kladionice od koje dobijemo najveću proviziju?

Definitivno ne!

Kocka.org portal je uložio mnogo truda i vremena da bi postao to što danas jeste. Zbog toga se ne želimo igrati sa renomeom i povjerenjem korisnika za koje smo se toliko borili.

Povjerenje korisnika je ipak ispred kratkoročnog profita koji bi smo mogli dobiti od prosječne ili loše kladionice. Zbog toga postoje testovi i ocjene koji objektivno rangiraju kladionice po njihovom sadržaju koji nude svojim igračima. Osim toga, sve to igrači vide i sami mogu procijeniti kvalitetu svake od ponuđenih kladionica.

Zbog toga nam je vaše mišljenje važno. Ako se desi da imate neki problem sa kladionicom uvijek prvo kontaktirajte podršku. Međutim, za neka delikatnija pitanja možete kontaktirati i Kocka.org tim koji će posredovati i od kladionice zahtijevati izjavu i rješenje problema.

Nadamo se da ćete kod nas pronaći niz korisnih informacija i odabrati kladionicu po svojim afinitetima.

Vaš Kocka.org portal.