20bet bonus služi kao besplatna oklada

20bet logo 100€ Bonus Kladi se ➡️
Vrsta bonusa: Bonus na prvu uplatu
Visina bonusa: 100% do 100€
Nužni obrt za isplatu: 5x uplata
Minimalna kvota: 1,50
Maja Zielinsky
Zadnje ažuriranje: 25.07.2023
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

20bet ima univerzalni bonus dobrodošlice za sva tržišta na kojima posluje ova kladionica.

Radi se o klasičnom bonusu na uplatu prvog depozita u visini od 100% do 100€.

Međutim, ovo nije klasičan bonus u smislu njegove namjene kakav smo obično viđali. Zato ćemo u nastavku detaljno objasniti o čemu se ovdje zapravo radi, te kako uzeti i iskoristiti 20bet bonus dobrodošlice.

Pogledaj najbolje Bonuse!
Alternativa za 20bet Bonus
bet365 kladionica
 • ✅️️Bonus: 100% do 25€ ⬇️
playzilla logo
 • ✅️️Bonus: 100% do 100€ ⬇️
22bet kladionica
 • ✅️️Bonus: 100% do 122€ ⬇️

Kako do 20bet bonusa?

Kao i svaki bonus dobrodošlice, tako i ovaj bonus od 20bet kladionice je namijenjen isključivo novim igračima koji se prvi puta registriraju kod ove kladionice. To znači da ako ste prethodno imali račun kod 20bet-a ili ste već učestvovali u nekoj bonus promociji, nemate pravo na ovaj bonus.

Bonusi dobrodošlice se dodjeljuju novim korisnicima samo jednom, po jednom domaćinstvu ili IP adresi.

20bet Bonus

20bet Bonus

Kako smo već rekli, ovaj bonus se odnosi na nove korisnike, zato je neophodno izvršiti postupak registracije koji možete obaviti direktno preko naše stranice.

Već pri samom početku registracije potrebno je odabrati zemlju iz koje igrač dolazi. Ova postavka je bazirana na automatskom prepoznavanju IP adrese, ali se zemlja može promijeniti.

Na tom početnom zaslonu postupka registracije primijetit ćete tri polja i to:

 • Sportski bonus (100% do 100€)
 • Casino bonus (100% do 120€ + 120 FS)
 • Bez bonusa

Važno! Da bi ste uzeli 20bet bonus potrebno je da označite kružić ispred jednog od ova tri polja. Bonus se u svakom trenutku može otkazati, ali se pri tome gube svi dobitci ostvareni na ime bonus.

Nakon odabira bonusa, važno je obaviti postupak registracije do samoga kraja, što uključuje i verifikaciju samog računa. To podrazumijeva dokazivanje identiteta svakog igrača. Ovo je vrlo bitan i uobičajen korak s kojim se sprječavaju mogu zloupotrebe i na taj se način zabranjuje klađenje mlađima od 18 godina.

Registracija korak po korak

 1. Posjetite 20bet kladionicu
 2. Upišite svoje ime i prezime, e-mail, zemlju
 3. Unesite osobne podatke
 4. Odaberete vašu metodu plaćanja

20bet bonus je bonus na uplatu prvog depozita. To znači da nakon obavljene registracije potrebno je izvršiti uplatu prvog depozita. Iznos prvog depozita direktno utiče i na iznos samog bonusa. Dakle, za maksimalni iznos bonusa potrebno je uplatiti 100€ prvog depozita. U tom slučaju ćete za besplatnu okladu na raspolaganju imati 100€, što je zaista dobra suma novca.

Uplatu prvog depozita možete izvršiti ovim metodama plaćanja:

20bet nije naglasio da neka od ponuđenih metoda plaćanja nije dozvoljena za bonus dobrodošlice. Minimalni iznos prvog depozita koji vas kvalificira za ovu promotivnu akciju 20bet-a je 10€. Nakon uplaćenog prvog depozita potrebno je izvršiti kvalifikacijske oklade. Cjelokupan iznos prvog depozita potrebno je uložiti minimalno 5 puta (5x).

Depozit se može uložiti na pojedinačne i kombinirane oklade. Za pojedinačne oklade minimalni iznos kvote za svaki događaj je 1,70, dok je za kombinirane oklade minimalna kvota 1,50.

Tak nakon ispunjenja ovih uvjeta dobit ćete bonus za besplatnu okladu u iznosu od 100% do 100€.

20bet Bonus u brojevima
20bet logo
Procentualna visina bonusa 100%
Maksimalna visina bonusa 100€
Minimalni depozit 10€
Vrijeme za obrtanje 14 dana

Koji su uvjeti za isplatu 20bet bonusa?

Ovdje dolazimo do suštinske razlike između 20bet bonusa i ostalih bonusa na uplatu prvog depozita koje smo do sada testirali. 20bet bonus se ne može isplatiti na račun igrača. Iznos bonusa se dodjeljuje igraču za odigravanje besplatne oklade.

Iznos 20bet bonusa služi kao besplatna oklada koju možete postaviti na kombinirani tiket od najmanje tri događaja. Visina kvote za ova tri događaja na tiketu nije propisana, što znači da nema ograničenja u visini kvote.

Ostvareni dobitak besplatnom okladu sa bonus sredstvima se pripisuje računu igrača i taj dobitak se može isplatiti na bankovni račun. Iznos bonusa/uloga, se ne isplaćuje nego se vraća 20bet kladionici, a zadržava se samo ostvareni profit.

Sve ovo je najlakše objasniti kroz jednostavan primjer:

Ako ste odabrali tiket od tri događaja sa ukupnom kvotom 2,30 i uplatili 100€ uloga iz dodijeljenog bonusa, ukupan iznos nakon na vašem tiketu iznosit će 230€ (100€ uloga * ukupna kvota 2,30). Na svoj račun isplaćujete samo čisti dobitak, u ovom primjeru to je 130€, dok ulog od 100€ besplatne oklade vračate kladionici.

Osnovne karakteristike 20bet bonusa

 • 20bet bonus dobijete nakon registracije i uplate prvog depozita
 • Depozit je potrebno uložiti 5x
 • Minimalni prvi depozit iznosi 10€
 • 20bet bonus na prvi depozit iznosi 100% do 100€
 • Bonus se dodjeljuje kao besplatna oklada na tri događaja
 • Rok za obrtanje bonusa je 14 dana

20bet Bonus

Često postavljana pitanja o 20bet bonusu

Koliko puta moram obrnuti 20bet bonus?

20bet bonus se ne obrće nego služi kao ulog za besplatnu okladu.

Koliko moram uplati depozita za maksimalni iznos bonusa?

Maksimalni iznos 20bet bonusa je 100€. 20bet dupla iznos prvog depozita, što znači da je za maksimalni iznos bonusa potrebno uplatiti 100€.

Kako mogu isplati 20bet bonus?

20bet bonus služi kao ulog za besplatnu okladu. Iznos bonusa se ne može isplatiti nego se isplaćuju samo dobitci ostvareni bonusom.