Bahigo bonus za Švicarsko tržište iznosi 100% do 400CHF

bahigo kladionica 100€ Bonus Kladi se ➡️
Vrsta bonusa: Bonus na prvu uplatu
Visina bonusa: 100% do 400CHF
Nužni obrt za isplatu: 3x bonus + depozit
Minimalna kvota: 2,00
Maja Zielinsky
Zadnje ažuriranje: 25.07.2023
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

Bahigo je mlada kladionica specijalizirana za švicarsko tržite. Veliku sličnost dijeli sa jednom od najpopularnijih njemačkih kladionica, a radi se o Tipicu.

Prema tome, svi koji znaju šta Tipico predstavlja za njemački svijet sportskog klađenja, jasno im je šta Bahigo znači za Švicarce.

To je dokaz jedne ozbiljnosti i kvalitete usluge u gotovo svim segmentima koja jedna dobra kladionica mora da ispunjava. Više o tome možete pročitati u našem testu, a sada ćemo se posveti bonusu dobrodošlice za nove korisnike na teritoriji Švicarske.

Alternativa za Bahigo Bonus
bet365 kladionica
 • ✅️️Bonus: 100% do 25€ ⬇️
bet-at-home kladionica
 • ✅️️Bonus: 50% do 200€ ⬇️
22bet kladionica
 • ✅️️Bonus: 100% do 122€ ⬇️

Kako do Bahigo bonusa?

Prvi korak uvijek predstavlja postupak registracije novog korisnika. Razlog je taj što se ovaj bonus dodjeljuje isključivo novim korisnicima koji prethodno nisu imali otvoren račun kod ove kladionice.

Bahigo Bonus

Bahigo Bonus

Bahigo bonus je važeći za teritoriju Švicarske pa igračima iz njemačke predlažemo da posjete Tipico zbog vrlo sličnih osobina i uvjeta za igrače.

Postupak registracije je jedan od jednostavnijih na tržištu. Cijela online forma predstavljena je u jednom prozoru za čije popunjavanje vam treba oko 2 minute.

Registracija korak po korak

 1. Posjetite Bahigo kladionicu
 2. Upišite svoje ime i prezime, e-mail, zemlju
 3. Unesite osobne podatke
 4. Odaberete vašu metodu plaćanja

Polja sa zvjezdicom su obavezna prilikom otvaranja računa, ali je naknadno moguće promijeniti ili dopuniti određene podatke. Bitno je imati na umu da je najbolje sve podatke za registraciju upisati ispravno, kako naknadno ne bi bilo poteškoća prilikom obrtanja bonusa i njegove isplate.

Drugi korak odnosi se na vaš prvi depozit i od ovog koraka zavisi suma novca koju možete dobiti.

Minimalna vrijednost depozita koja vas kvalificira za dobivanje bonusa je 15CHF/10€.

Na raspolaganju nemate mnogo metoda plaćanja koje su dozvoljene za dobivanje bonusa, ali one najvažnije metode su podržane:

💰 Bahigo bonus za Švicarsko tržište iznosi 100% do 200CHF, a to znači da vam se na ime bonusa udvostručuje vrijednost prvog depozita do maksimalnih 200CHF.

Dakle, na Švicarskoj teritoriju za maksimalni iznos bonusa potrebno je uplatiti prvi depoziti u vrijednost od 200CHF. Tako ćete u svijet klađenja ući sa vrlo dobrih 400CHF (200CHF depozita + 200CHF bonusa).

Bahigo Bonus u brojevima
bahigo kladionica
Procentualna visina bonusa 100%
Maksimalna visina bonusa 200CHF/100€
Minimalni depozit 15CHF/10€
Vrijeme za obrtanje Nije ograničeno

Kako isplatiti Bahigo bonus?

Smatramo da je Bahigo propisao dosta realne uslove za obrtanje bonusa. Istina, radi se o nešto većim vrijednostima kvota s kojima je potrebno ispuniti uslove obrtanja bonusa, ali je to potrebno uraditi samo tri puta u neograničenom vremenskom roku.

Da bi igrači iz Švicarske ispunili uvjete za obrtanje bonusa potrebno je da uplaćeni depozit zajedno sa dobivenim bonusom obrnu tri puta (3x) u pojedinačnim ili kombiniranim oklada pri čemu minimalna kvota ne smije biti ispod 1,80.

Dobra vijest je to što Bahigo nije posebno limitirao vrijeme za ispunjenje ovih uslova za bonus pa zato treba imati strpljenja i dočekati dobre parove kako bi se ispunili uslovi za obrtanje bonusa.

Osnovne karakteristike Bahigo bonusa

 • Minimalan depozit za dobivanje bonusa iznosi 10€/10CHF.
 • Korisnici iz Švicarske mogu uzeti bonus 100% do 200CHF.
 • Uplaćeni iznos zajedno sa Bahigo bonusom treba obrnuti minimalno tri puta.
 • Bonus važi za pojedinačne i kombinirane oklade.
 • Bahigo nije posebno limitirao vrijeme za ispunjenje uslova za bonus.

Bahigo Bonus

Često postavljana pitanja o Bahigo bonusu

Kako aktivirati Bahigo bonus?

Tokom procesa registracije potrebno je odabrati između Bahigo bonusa za sportsko klađenje i onog koji se odnosi na Casino. Ako korisnik prilikom uplate depozita odabere „No Bonus“, više neće imati pravo na bonus.

Koji su uslovi za Bahigo bonus?

Osnovni preduslov je da ste novi korisnik Bahigo kladionice koji nikada ranije nije imao račun. Višestruki računi i ponovne registracije su isključene iz ove promotivne akcije tako da kladionica zadržava prava da takvim igračima oduzme sredstva dobivena na ime bonusa.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Ukoliko želite da uzmete Bahigo bonus na prvi depozit, onda je potrebno da prva uplata bude jednom od sljedećih metoda: Visa, MasterCard, paysafecard, ecoPayz, Bitcoin.

Koja su pravila za obrtanje Bahigo bonusa?

Uslovi obrtanja bonusa isti su za teritoriju Švicarske i Crne gore. Klijenti iz obje zemlje Bahigo bonus zajedno sa prvim depozitom moraju obrnuti najmanje tri puta (3x).

Koliko je vrijeme za obrtanje Bahigo bonusa?

Vrijeme potrebno za obrtanje Bahigo bonusa nije ograničeno. To je vrlo bitan detalj obzirom da su kvote za obrtanje bonusa nešto veće od onih koje smo obično viđali kod sličnih promocija.

Koji su uslovi za isplatu Bahigo bonusa?

Obzirom da vrijeme nije ograničeno, bonus se zajedno sa prvim depozitom treba obrnuti tri puta u sportskom klađenju. Mogu se koristiti kombinirane i pojedinačne oklade sa minimalnom vrijednosti kvote za Švicarsku 1,80 i za Crnu Goru 2,00.