Bet-at-home bonus iznosi 50% do 200€

bet-at-home kladionica 200€ Bonus Kladi se ➡️
Vrsta bonusa: Bonus na prvu uplatu
Visina bonusa: 50% do 200€
Nužni obrt za isplatu: 4x bonus
Minimalna kvota: 1,70
Maja Zielinsky
Zadnje ažuriranje: 25.07.2023
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

Smatramo da nema ljubitelja sportskog klađenja koji nije čuo za kompaniju koja je već dvadeset godina jedna od boljih kladionica na tržištu. Radi se o Bet-at-home kladionici koja je za ovo vrijeme izgradila ime koje prepoznaju i oni koji nemaju dodira sa igrama na sreću. Za to su zaslužni mnogobrojni sponzorski ugovori, veliki broj klijenata i jake licence te kvalitetna ponuda.

Iz našeg iskustva možemo reći kako se čini da Bet-at-home dodaje gas, a to kažemo iz razloga što su znatno popravljeni neki detalji, što uključuje i novi Bet-at-home bonus za 2022. godinu. Upravo je to tema o kojoj ćemo u nastavku govoriti s ciljem da vam pružimo sve potrebne informacije korisne za njegovo preuzimanje.

Alternativa za Bet-at-home Bonus
bet365 kladionica
 • ✅️️Bonus: 100% do 25€ ⬇️
22bet kladionica
 • ✅️️Bonus: 100% do 122€ ⬇️
bahigo kladionica
 • ✅️️Bonus: 100% do 100€ ⬇️

Kako do Bet-at-home bonusa?

Bet-at-home bonus

Bet-at-home bonus

Prvi korak na putu ka preuzimanju bonusa je Bet-at-home registracija novih korisnika. Online forma za registraciju korisnika je jedna od najpreglednijih i organiziranijih na tržištu.

Proces se sastoji od tri koraka, ali za našu temu bitna su prva dva koraka koja se odnose na kreiranje računa i uzimanje bonusa.

Počinjete sa unosom osobnih podataka za koje uvijek naglašavamo da budu tačni i da ih uvijek provjerite kako kasnije ne bi bilo nekih poteškoća.

Postoje polja sa zvjezdicom koja su obavezna, ali savjetujemo da popunite sva polja uključujući i telefonski broj zbog verifikacije samog računa, ali i mogućnosti informiranja o raznim Bet-at-home promocijama.

U istom prozoru sa desne strane unosite podatke za prijavu koji uključuju i dio koji je bitan za dobivanje bonusa. Radi se o tome da nakon ukucanih podataka za prijavu dolazite do polja koje se odnosi za bonus kod.

Bez bonus koda ne možete dobiti bonus, jer to automatski podrazumijeva da ga ne želite. Bet-at-home bonus kod je „FIRST“. Ova riječ je ključna za dobivanje bonusa i ukoliko želite uzeti bonus, ona ne smije biti izostavljena prilikom kreiranja računa.

Drugi korak. Pod pretpostavkom da ste odradili cjelokupni proces registracije te da ste prihvatili bonus i pravila za njegovo korištenje, potrebno je izvršiti prvu platu depozita.

Bet-at-home nije eksplicitno naveo da neka metoda plaćanja nije kvalificirana za dobivanje bonusa, tako da na raspolaganju imate sve uobičajene metode, uključujući i PayPal.

Naravno da je najjednostavniji proces uplate preko kreditnih kartica, ali se mogu koristiti i e-novčanici.

💰 Da biste dobili bonus, uplata prvog depozita mora biti u rasponu od 10€ – 400€. Bet-at-home bonus dobrodošlice za nove korisnike je u stvari bonus na prvi depozit, a iznosi 50% do 200€. Prema tome, za maksimalnu vrijednost bonusa potrebno je da prvi depozit iznosi 400€, kako biste na ima bonusa dobili maksimalnu vrijednost od 200€.

Registracija korak po korak

 1. Posjetite Bet-at-home kladionicu
 2. Upišite svoje ime i prezime, e-mail, zemlju
 3. Unesite osobne podatke
 4. Ukucajte Bet-at-home Bonus Kod FIRST
 5. Odaberete vašu metodu plaćanja
Bet-at-home Bonus u brojevima
bet-at-home kladionica
Procentualna visina bonusa 50%
Maksimalna visina bonusa 200€
Minimalni depozit 10€
Vrijeme za obrtanje 90 dana

Kako isplatiti Bet-at-home bonus?

Za neke korisnike spomenuta vrijednost bonusa se možda čini velikim zalogajem, ali to baš i nije tako. Visinu bonusa određujete sami u zadanim okvirima, tako da vrijednost prvog depozita ne mora biti maksimalna. To opet ovisi o mogućnostima samog igrača.

Ono što je mnogo bitnije jesu realne mogućnosti za njegovo obrtanje i eventualnu isplatu na račun korisnika, a upravo to ćemo sada detaljno pojasniti.

Pravila za isplatu bonusa

Visina bonusa direktno ovisi o visini prve uplate. Da biste sredstva dobivena na ime bonusa mogli isplatiti potrebno je da ih zajedno sa uplaćenim depozitom (depozit + bonus) obrnete minimalno četiri puta (4x).

Ovo je dosta realna opcija koja omogućuje gotovo svim korisnicima da pronađu adekvatne događaje kako bi četiri puta obrnuli sredstva. Osim toga za ispunjenje uslova obrtanja na raspolaganju je čak 90 dana od dana aktiviranja bonusa, odnosno prve uplate depozita.

Minimalna kvota za ova obrtanja je 1,70. Kvota se čini dosta visoka, ali u obzir dolaze pojedinačne i sistemske oklade. Bonus možete obrtati i u klasičnom sportskom klađenju te klađenju uživo. Bonus također vrijedi za virtualne i e-Sportove.

⚡ Ukratko, Bet-at-home bonus iznosi 50% do 200€ koji se dodjeljuje novim korisnicima uz Bet-at-home bonus kod „FIRST“. Bonus je zajedno sa depozitom potrebno obrnuti četiri puta (4x) u roku od 90 dana, a minimalna vrijednost kvote za obrtanje iznosi 1,70.

Ako pretpostavimo da ste uplatili depozit u vrijednosti od 400€, dobit ćete bonus u vrijednosti od 200€.

Obzirom da se bonus i depozit obrću četiri puta, ukupan promet za obrtanje bonusa u roku od 90 dana iznosi 2400€.

Znači da se 600€ ukupnih sredstava (400+200) obrće ukupno 4x, što u konačnici daje promet od 2400€!!!

Osnovne karakteristike Bet-at-home bonusa

 • Minimalna uplata za dodjelu bonusa iznosi 10€. Pri ovom iznosu uplate bonus je svega 5€.
 • Za maksimalni iznos bonusa od 200€ potrebno je uplata prvog depozite bude u iznosu od 400€.
 • Bonus zajedno sa uplaćenim depozitom potrebno je obrnuti četiri puta (4x).
 • Minimalna kvota za obrtanje bonusa je 1,70, a odnosi na pojedinačne i kombinirane (zbirne) oklade.
 • Rok za ispunjene uslova obrtanja bonusa je 90 dana.

betathome bonus

Često postavljana pitanja o Bet-at-home bonusu

Kako aktivirati Bet-at-home bonus?

Jednostavan i pregledan proces registracije novih korisnika je prvi korak ka dobivanju bonusa. Uz proces registracije sa Bet-at-home bonus kodom „FIRST“ aktivira se i sam bonus.

Koji su uslovi za Bet-at-home bonus?

Osnovno pravilo je to da ste novi korisnik koji je prethodno uspješno obavio proces registracije i prihvatio Bet-at-home bonus. Nakon toga potrebno je uplatiti prvi depozit koji bi trebao biti u rasponu od 10-400€.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Nije precizirano da se neka metoda plaćanja ne može koristiti za dobivanje Bet-at-home bonusa. Prema tome, na raspolaganju su sve popularne opcije.

Koja su pravila za obrtanje Bet-at-home bonusa?

Bonus zajedno sa depozitom potrebno je obrnuti 4x u roku do 90 dana. Najmanja dozvoljena kvota za obrtanje bonusa je 1,70. Bet-at-home bonus se može obrtati u sportskom klađenju, klađenju uživo, a u obzir dolaze i sistemske oklade te virtualni sportovi.

Koliko je vrijeme za obrtanje Bet-at-home bonusa?

Vrijeme za ispunjavanje uslova potrebnih za isplatu bonusa je 90 dana od dana registracije. Dakle, vremena je sasvim dovoljno za pronalaženje dobrih parova.

Koji su uslovi za isplatu Bet-at-home bonusa?

Da biste isplatili bonus potrebno je u zadanom roku ispuniti njegove uslove za obrtanje. Pod pretpostavkom maksimalnog depozita i maksimalne vrijednosti bonusa, potrebno je ostvariti promet od 2400€.