Bet365 bonus

4.75

Vrsta bonusaBonus na prvu uplatu
Visina bonusaDo 25€ bonus kredita za klađenje
Uslov za isplatu bonusa1x depozit
Minimalna kvota1,20 (azijski hendikep nije dozvoljen)
25€ Bonus

samo za Nove korisnike

Kladi se!

Sasvim je jasno da bet365 važi za jednu od vodećih kladionica na tržištu. Ova kladionica odlikuje se mnogim dobrim osobinama koje su godinama izgrađivane. Posebno treba naglasiti ponudu klađenja uživo za koju možemo reći da skoro nema konkurenta. Razlog je raznovrsna ponuda, dobre kvote i veliki broj prijenosa uživo. Prema tome, na jednom mjestu imate sve što je potrebno za amaterski, ali i onaj ozbiljniji vid sportskog klađenja. Nakon ovih uvodnih riječi pohvale za očekivati je da i nove mušterije budu adekvatno nagrađene pa ćemo u nastavku govoriti o tome šta bet365 nudi svojim novim klijentima.

Kako do bet365 bonusa?

Prvi korak do bet365 bonusa je registracija korisnika kojoj možete pristupiti direktno preko našeg linka. Ova registracija sačinjava sva uobičajena pitanja na koja trebate odgovoriti kako bi se pravilno kreirao račun. Također je bitno naglasiti da se ovaj bet365 bonus dodjeljuje samo jednom po jednom igraču, domaćinstvu ili IP adresi. Ukoliko pokušate izmanipulirati ovo pravilo rizikujete blokadu računa i svih dobitaka dobivenih na ime bonusa.

bet365 bonus

bet365 bonus

Drugi korak dolazi nakon uspješno obavljenog procesa registracije. Sada je potrebno uplatiti prvi depozit čija minimalna vrijednost iznosi 5€. Nakon toga, potrebno je zatražiti bet365 bonus, a to se radi na način kako ćemo sada opisati.

Dakle, potrebno je slijediti navedenu putanju u izborniku koja izgleda ovako: /Usluga/Ponude/Dostupne ponude/Zatraži sada/. Nakon što ste slijedili ovaj put, u porukama vašeg korisničkog računa trebao bi doći odgovarajući bet365 bonus kod. Preko dobivenog bonus koda aktivirate bet 365 bonus. Sredstva dobivena na ime bonusa koriste se za klađenje i mogu iznositi do 25€.

✅ Da bi ovaj iznos postao aktivan uplaćeni depozit potrebno je uložiti samo jednom na minimalnu kvotu od 1,20.

Procentualna visina bonusa
100%
Maksimalna visina bonusa
25€
Minimalni depozit
5€
Vrijeme za obrtanje
30 dana

Kako isplatiti bonus kod bet365-a?

Bet365 nema klasičan bonus dobrodošlice kao većina drugih konkurentskih kuća. Radi se o jedinstvenoj ponudi u kojoj dobivena sredstva koristite za klađenje, a da pri tome ne rizikujete svoj novac. Zvuči komplicirano, ali u stvarnosti je vrlo jednostavno. Bonus sredstva dobivena za klađenje se ne mogu isplatiti. Ona služe isključivo za to da korisnik s njima pokuša ostvariti profit kako ne bi rizikovao vlastita sredstva. Šta to konkretno znači, najlakše je objasniti kroz primjer.

💰 Ako ste uplatili prvi depozit u vrijednosti potrebnoj za maksimalni bonus od 25€, tada na svom računu imate 25€ svojih uplaćenih sredstava i 25€ sredstava dobivenih na ime bonusa za klađenje.

Pretpostavimo da ste se kladili svojim sredstvima od 20€ na vrijednost kvote 3,00. Vrijednost vaših sredstava je umanjena za visinu uloga do okončanja oklade i sada iznosi 5€. Ukoliko vaša oklada bude dobitna (20×3=60), vrijednost računa nakon okončane oklade će iznositi 5+60=65€. Dakle, kompletan iznos (ulog + profit) dolazi na vaš račun.

Ali, ako ste istu okladu izvršili sa bonus sredstvima, na vaš račun dodat će se samo vrijednost profita, dok se ulog od 20€ bonusa vraća kladionici. Dakle, u spomenutom primjeru profit iznosi 40€ (60-20), i ta vrijednost se dodaje vašem računu na kojem imate 25€ uplaćenih sredstava te sada ukupna vrijednost računa iznosi 65€, dok je suma bonus sredstava umanjena za 20€ i sada iznosi 5€. Prema tome, vaš račun je uvećan za vrijednost ostvarenog profita, a da pri tome niste riskirali vlastita sredstva.

Često postavljana pitanja o Bet365

Kako aktivirati Bet365 bonus?

Aktivacija bonusa vrši se tako što se uplaćeni depozit uloži jednom na minimalnu kvotu od 1,20.

Koji su uslovi za Bet365 bonus?

Preduslov za dobivanje bet 365 bonusa je da ste novoregistrirani korisnik koji je uplatio minimalno 5€ depozita te zatražio bonus kod kojim prihvata uslove za njegove korištenje.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Na raspolaganju su sve opcije uplate prvog depozita, jer nije naglašena metoda plaćanja za koju ne važi bet365 bonus.

Koja su pravila za obrtanje Bet365 bonusa?

Ovo je jedinstvena ponuda bet365 bonusa, jer bonus služi za besplatne oklade i nije ga potrebno obrtati. Ostvareni profit sredstvima bonusa ide na račun korisnika dok se ulog vrača kladionici.

Koliko je vrijeme za obrtanje Bet365 bonusa?

Rok za korištenje bonusa je 30 dana. Sasvim dovoljno vremena da uz pomoć bonusa uvećate svoj uplaćeni depozit.

Koji su uslovi za isplatu Bet365 bonusa?

Bonus se nikada ne može isplatiti, jer ima funkciju besplatne oklade pa se isplaćuje samo profit osvojen bonus sredstvima.