LSbet bonus dobrodošlice iznosi 100% do 120€

LSbet Logo 120€ Bonus Kladi se ➡️
Vrsta bonusa: Bonus na prvu uplatu
Visina bonusa: 100% do 120€
Nužni obrt za isplatu: 6x bonus
Minimalna kvota: 1,80
Maja Zielinsky
Zadnje ažuriranje: 25.07.2023
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

LSbet je dobar dokaz da jedna mlada kladionica kvalitetnim radom može pronaći svoje mjesto na tržištu sportskog klađenja, bez obzira na veliki broja giganata koji su već svima jako dobro poznati.

U našem detaljnom LSbet testu možete pročitati sve najvažnije osobine ove kladionice uključujući njena dobre i loše strane, a u ovom tekstu ćemo pažnju posvetiti isključivo bonusu kako bi smo ga objasnili u same detalje.

To je dosta bitno za one nove igrače koji nemaju previše iskustva sa online klađenjem, odnosno nisu imali više računa na različitim kladionicama pa se samim time nisu ni susretali sa osobinama bonusa i njihovim pravilima.

O ovim detaljima možete pronaći mnogo informacija u našem tekstu koji objašnjava vrste bonusa i njihove međusobne razlike.

Pogledaj najbolje Bonuse!

Dakle, u nastavku vas očekuju detaljne osobine LSbet bonusa i sve ono što bi ste o njemu trebali znati.

Alternativa za LSbet Bonus
22bet kladionica
 • ✅️️Bonus: 100% do 122€ ⬇️
bet-at-home kladionica
 • ✅️️Bonus: 50% do 200€ ⬇️
bahigo kladionica
 • ✅️️Bonus: 100% do 100€ ⬇️

Kako do LSbet bonusa?

Prvi korak: Kao i kod svakog bonusa dobrodošlice na uplatu prvog depozita, tako i kod LSbet-a neophodno je da ste novi korisnik koji prethodno nikada nije imao račun kod ove kladionice.

LSbet Bonus

LSbet Bonus

Ovi bonusi se u pravilu dodjeljuju samo jednom, po jednom domaćinstvu ili IP adresi. Dakle, kao novi korisnik potrebno je da obavite proces registracije u kojem ćete upisati podatke vezane za korisnički račun, osobne podatke i podatke o vašem prebivalištu.

Registracija korak po korak

 1. Posjetite LSbet kladionicu
 2. Upišite svoje ime i prezime, e-mail, zemlju
 3. Unesite osobne podatke
 4. Odaberete vašu metodu plaćanja

Prilikom unosa ovih podataka koji su obavezni, primijetit ćete polje koje se odnosi na Bonus Kod.

LSbet Bonus Kod nije potrebno popunjavati, jer LSbet nema Kod za dodjelu bonusa nego se bonus dobiva nakon kreiranja računa, uplate prvog depozita i jednog obrtanja prvog depozita.

Drugi korak: U drugom koraku na putu ka dobivanju bonusa potrebno je da jednom od dostupnih metoda plaćanja izvršite uplatu prvog depozita. Na raspolaganju imate sve najpopularnije metode plaćanja izuzev PayPal-a.

Svaka od dostupnih metoda plaćanja dozvoljena je i za bonus promociju tako da možete koristiti onu metodu koja vama najviše odgovara, odnosno onu koju već koristite za online plaćanje.

Vodite računa o tome da ukoliko želite uzeti LSbet bonus, uplata prvog depozita ne smije biti manja od 20€.

✅ Nakon što ste uplatili prvi depozit od čijeg iznosa direktno ovisi i visina bonusa, potrebno je uplaćeni depozit jednom obrnuti na minimalnoj kvoti od 1,50. Nakon što to učinite, u postavkama korisničkog računa imate rok od 7 dana da zatražite bonus.

LSbet Bonus u brojevima
LSbet Logo
Procentualna visina bonusa 100%
Maksimalna visina bonusa 120€
Minimalni depozit 20€
Vrijeme za obrtanje 60 dana

Koji su uvjeti isplate LSbet bonusa?

LSbet vam na ime bonusa maksimalno dodjeljuje 120€.

💰 Obzirom da je procentna vrijednost bonusa 100%, to znači da za maksimalni iznos bonusa od 120€ trebate uplatiti 120€ prvog depozita. U tom slučaju vaš početni kapital u LSbet-u iznosit će 240€ (120€ depozita + 120€ bonusa).

Da bi dobiveni iznos bonus sredstava postao pravi novac koji možete isplatiti na svoj bankovni račun potrebno je ispunite određene uvjete koje je propisao LSbet.

Radi se o tome da bonus sa depozitom treba re-investirati (obrnuti) najmanje šest puta (6x). Minimalna vrijednost kvote za obrtanje bonusa je 1,80.

Bonus se može obrtati na svim dostupnim sportovima i opcijama za klađenje.

Rok za ispunjenje uvjeta obrtanja bonusa je 60 dana od dana njegovog dobivanja.

⚡ Bonus se ne mora u cijelosti uložiti na jednu okladu nego se obrtanje može izvršiti iz više dijelova, ali je bitno da se cjelokupni iznos bonusa ukupno obrne propisanih šest puta.

Osnovne karakteristike LSbet bonusa

 • LSbet bonus dobivate nakon uplate prvog depozita koji ne smije biti manji od 20€.
 • Prvi depozit je potrebno uložiti jednom na minimalnu kvotu od 1,50.
 • Nakon toga imate rok od 7 dana da zatražite LSbet bonus.
 • LSbet bonus dobrodošlice iznosi 100% do 120€.
 • Za maksimalni iznos bonusa od 120€ vrijednost prvog depozita treba biti samo 120€.
 • Dodijeljeni iznos bonusa potrebno je obrnuti šest puta (6x) uz minimalni iznos kvote od 1,80.
 • Rok za obrtanje bonusa je 60 dana.

FAQ LSbet Bonus

Često postavljana pitanja o LSbet bonusu

Kako aktivirati LSbet bonus?

LSbet ne koristi Bonus Kod za aktivaciju bonusa, nego se bonus dodjeljuje nakon ispunjenih preduvjeta. Nakon što svi potrebni preduvjeti budu zadovoljeni, bonus se u postavkama korisničkog računa zatraži, a za to imate rok od 7 dana nakon ispunjenja svih preduvjeta.

Koji su uslovi za LSbet bonus?

Da biste dobili LSbet bonus potrebno je da nakon kreiranja korisničkog računa uplatite prvi depozit koji ne smije biti manji od 20€. Nakon obavljene uplate, depozit je potrebno jednom re-investirati na kvoti od 1,50.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

LSbet nije posebno naglasio da neka od raspoloživih metoda plaćanja nije dozvoljena za dobivanje bonusa pa prema tome možete koristi onu metodu koja vama najviše odgovara. Pri tome milimo da na raspolaganju imate kreditne i debitne kartice kao i e-novčanike poput Skrilla i Netellera te još nekolicinu drugih opcija.

Koja su pravila za obrtanje LSbet bonusa?

LSbet bonus se zajedno za uplaćenim depozitom treba obrnuti najmanje šest puta pri čemu minimalna kvota iznosi 1,80.

Koliko je vrijeme za obrtanje LSbet bonusa?

Obzirom da se radi o nešto većoj vrijednosti kvote za obrtanje bonusa, dobra vijest je to da za njegovo obrtanje na raspolaganju imate 60 dana.

Koji su uslovi za isplatu LSbet bonusa?

Da bi se bonus mogao isplatiti potrebno ispuniti sve uvjete obrtanja bonusa. Savjetujemo da, ukoliko je to moguće, bonus isplatite istom metodom kojom ste uplatili depozit.