Mozzartbet Het-Trik Bonus

Mozzartbet-Logo 30.000RSD Bonus Kladi se ➡️
Vrsta bonusa: Bonus na prvu uplatu
Visina bonusa: Do 200% do 30.000RSD
Nužni obrt za isplatu: 100% uplate, min. 4 para
Minimalna kvota: 1,50
Maja Zillsky

Autor

Mozzart je jedna od jačih kladionica regije. Radi se o kladionici koja po mnogim kriterijima ide uz bok starijim i svjetski poznatim kladionicama. Mozzart je svojim igračima pripremio veliki broj promocija, ali i široku ponudu sportskih i Casino igara.

Osim same ponude, kladionica ima razvijenu podršku za korisnike i sve prateće opcije koje jednom igraču stvaraju ugodno okruženje.

U ovom testu bavit ćemo se isključivo Mozzart.com bonusom za sportsko klađenje. Obzirom da se radi o kladionici koja ima regionalni i internacionalni karakter postoje razlike u Mozzart bonusu dobrodošlice za teritorij Hrvatske i Srbije.

Zbog toga smo napravili dva odvojena testa s ciljem detaljnijeg opisa svih bitnih detalja.

Kako do Mozzartbet bonusa?

Mozzartbet bonus za Srbiju je izražen u dinarima, a nosi naziv „Het-Trik Bonus“.

Namijenjen je isključivo novim igračima koji se po prvi puta registriraju kod Mozzartbet kladionice, a standardno se dodjeljuje samo jednom, po jednoj IP adresi ili domaćinstvu.

Ovaj bonus također mogu dobiti i igrači koji su već ranije obavili postupak registracije, ali nikada nisu izvršili uplatu prvog depozita.

Mozzartbet Bonus

Mozzartbet Bonus

Kako se radi o bonusu dobrodošlice, prvi korak podrazumijeva postupak registracije koji možete obaviti direktno preko naše stranice. Radi se o standardnoj proceduri unosa osnovnih korisničkih i ličnih podataka i naknadnoj verifikaciji samog računa. Verifikacija računa je korak u kojem se potvrđuje identitet samog igrača, a posebno je važan kod isplate dobitaka.

Registracija korak po korak

  1. Posjetite Mozzartbet kladionicu
  2. Upišite svoje ime i prezime, e-mail, zemlju
  3. Unesite osobne podatke
  4. Odaberete vašu metodu plaćanja

Važno! Mozzartbet bonus dodjeljuje se na prve tri uplate depozita. Prva uplata depozita donosi 50% bonusa, dok za uplatu drugog depozita očekuje vas 100% bonusa. Uplata trećeg depozita donosi najveći iznos bonusa od čak 200%.

Nakon obavljenog postupka registracije i verifikacije računa dolazimo do drugog i posljednjeg koraka za dobivanje bonusa dobrodošlice, a to je uplata prvog depozita.

Mozzartbet nije naglasio da je neka od dostupnih metoda plaćanja izuzeta iz bonusa dobrodošlice. Iz iskustva znamo da pojedine kladionice za ovu bonus akciju ograničavaju metode uplata. Tu je najčešće riječ o e-novčanicima.

Mozzartbet nema ograničenja po ovom pitanju tako da uplatu prvog depozita za teritoriju Srbije možete obaviti onom metodom koja vama najviše odgovara.

Kada je riječ o učešću u promotivnim akcijama, uvijek predlažemo bankovne kartice kao opciju plaćanja.

Uplatu prvog depozita možete izvršiti ovim metodama plaćanja:

Minimalni iznos depozita koji vas kvalifikuje za Het-Trik bonus dobrodošlice je 500RSD.

💰 U tom slučaju ćete za prvi depozit dobiti 50% bonusa što iznosi 250RSD, za drugi depozit od 500RSD očekuje vas 100% bonusa tj. 500RSD i za treći depozit u ovom iznosu dobijete 200% bonusa, odnosno 1000RSD.

Mozzartbet Bonus u brojevima
Mozzartbet-Logo
Procentualna visina bonusa Do 200%
Maksimalna visina bonusa 30.000RSD
Minimalni depozit 500RSD
Vrijeme za obrtanje 30 dana

Koji su uslovi isplate Mozzartbet bonusa?

Mozzartbet bonus dobrodošlice prelazi u pravi novac koji korisnik može isplatiti nakon što se ispune uslovi obrtanja bonusa. Uslovi obrtanja bonusa zavise od vrste klađenja i samog sporta.

Mozzartbet bonus možete obrnuti na sljedeći način:

  • Klasično klađenje – 100% uplate na tiketima od minimalno 4 para uz pojedinačnu kvotu od 1,50
  • Klađenje uživo – 25% uplate na tikete sa najmanje 2 para i minimalnom pojedinačnom kvotom od 1,20
  • MLS 6 – 30% uplate na nesistemskim tiketima
  • Moj broj – 30% uplate na nesistemskim tiketima sa minimalno 3 broja
  • Virtualne igre – 30% sa minimalno 2 para

Kada je riječ o klasičnom sportskom klađenju, minimalna 4 para po tiketu uz kvotu 1,50 se čine kao dosta dobra opcija za obrtanje bonusa. Koji od spomenutih načina obrtanja bonusa izabrati prvenstveno zavisi od znanja i sklonosti samog igrača. Važno je da imate više mogućnosti.

Osnovne karakteristike Mozzartbet Het-Trik bonusa

faq mozzartbet bonus

Često postavljana pitanja o Mozzartbet bonusu

Da li je moja bankovna kartica sigurna?

Mozzartbet koristi SSL-enkripciju za zaštitu podataka koju koristi većina bankarskih sistema tako da je bankovna kartica potpuno sigurna.

Koliko je potrebno vremena za isplatu novca?

Vrijeme za isplatu novca ovisi od više faktora, a obično se transakcija izvrši za 2-5 radnih dana.