Kreiranje računa (accounta )

Tony Pochllod
Zadnje ažuriranje: 01.08.2023
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

Kreiranje računa ili accounta kod online kladionica je gotovo isto kao i kod bilo kojih drugih internet portala.

Potrebno je da kliknete na gumb sa nekim od već poznatih riječi kao što su: „Register now“, „Join now“ ili „Create Account“, koji će vam omogućiti otvaranje direktnog linka za registraciju.

Kreiranje računa

Kreiranje računa

U odjeljku za registraciju očekuju vas neke uobičajena pitanja na koja morate odgovoriti kako bi uspješno kreirali svoj account.

Pitanja se prvo odnose na vaše osobne podatke, kao što su ime, prezime, država, adresa stanovanja, datum rođenja, a drugi dio pitanja se odnosi na podatke koje ćete koristiti na samoj stranici kladionice, kao što su „user name“ (korisničko ime), password (lozinka), e-mail adresa i sl.

Registracija korak po korak

  1. Registracija preko našeg linka!
  2. Upišite svoje ime i prezime, e-mail, zemlju
  3. Unesite osobne podatke
  4. Odaberete vašu metodu plaćanja

Uspješno kreiranje računa prikazat ćemo vam na primjeru kod kladionice bet365.

Kreiranje računa kod bet365 kladionice

Kreiranje računa kod bet365 kladionice

⚡ Vrlo je bitno da svi podaci koje upisujete budu tačni kako bi lakše verifikovali svoj account i izbjegli eventualne komplikacije.

Ovisno o tome na koju kladionicu želite da se registrujete, može se desiti da nakon okončanja procesa kreiranja računa dobijete e-mail sa linkom za verifikaciju.

Osim toga, neke kladionice zahtijevaju da pošaljete kopiju nekog osobnog dokumenta kako biste potvrdili svoj identitet, starosnu dob i adresu, a sve u cilju maksimalne zaštite vaših novčanih sredstava.

Registruj se i Uzmi Bonus!
Kocka logo
Bet365 100% do 25€
Playzilla 100% do 100€
Bet-at-home 50% do 200€
LSbet 100% do 120€