skip to Main Content
Kockarnice
Slotovi
Najbolja kazina!
Novi dizajn!

Načini uplate depozita

Da bismo uopće počeli sa internet klađenjem neophodno je da u prethodno otvoreni account kod odabrane internet kladionice uplatimo određeni novčani depozit.

Prije svega, potrebno je da razbijemo predrasudu o eventualnim zloupotrebama vaših podataka i novčanih sredstava.

Internet bankarstvo i transferi novca preko interneta postoje već godinama. Na ovaj se način svakodnevno vrše transakcije ogromne količine novca sa 100% sigurnošću. Da bi uspješno poslovali na tržištu svi servisi za transfer novca, kao i sve kladionice, uložili su dosta truda kako bi zaštitili novac svojih korisnika i sve transakcije obavljaju kriptovanom vezom te na taj način maksimalno štite sve podatke.

U nastavku ćemo vam navesti neke od najčešćih i najsigurnijih načina za uplatu i isplatu vašeg novca.

 

Bankovne kartice

Bankovne kartice su jedan od najbržih i najjednostavnijih načina plaćanja putem interneta. Za plaćanje preko interneta mogu se koristiti „kreditne“ i „debitne“ kartice.

Kreditne kartice imaju uglavnom sve zaposlene osobe, a njihova glavna karakteristika je ta da vam dopušta da pozajmite novac od banke, tj. dopušta vam da potrošite više novca nego što imate na svom računu (odete u minus). Korisnicima ovih kartica savjetujemo oprez prilikom korištenja istih za internet transakcije (upravo zbog spomenutog minusa) te vam predlažemo da prije otvaranja računa obavezno zaštitite svoj računar odgovarajućim softverom i anti-virusom.

kartice

Zbog toga preporučujemo da se koristite debitnim karticama koje može imati svaka punoljetna osoba, bez obzira na to da li je zaposlena ili ne. Dovoljno je da odete u poslovnicu banke i otvorite devizni račun (najbolje u EUR-ima), zatražite da vam izdaju debitnu karticu, a banka će vam nakon desetak dana poštom poslati obavijest da karticu podignete u poslovnici u kojoj je račun otvoren. Glavna prednost ove kartice je ta što na njoj nema novčanih prekoračenja pa raspolažete samo sa onoliko sredstava koliko vi želite, a samim time su onemogućena bilo kakva zaduženja, odnosno zloupotreba kartice.

 

Koristan savjet

Ukoliko želite da uplatite 50,00 € na account kod neke od kladionica, na svoju debitnu karticu uplatite 52,00 €. Ta 2,00 € su potrebna kako bi ovisno o kladionici koju ste odabrali mogli da platite proviziju koja nije veća od 2,5%. Neke kladionice ne uzimaju proviziju na uplate depozita, nego naplaćuju proviziju od ostvarenog profita.

Prihvatljive kartice kod svih svjetskih kladionica su:
– Visa Electron
– MasterCard
– Maestro
– Diners

U nastavku vam donosimo detaljne instrukcije za:

Skrill – Moneybookers

skrill-moneybookers

Skrill – Moneybookers je globalni servis za transfer novca ili tzv. „internet novčanik“. Servis postoji od 2001. godine, a nosio je ime Moneybookers, da bi ga prije par godina promijenio u Skrill. Sjedište kompanije je u Londonu, a posjeduje urede širom Evrope i SAD-a. Ovaj servis za transfer novca ima preko 35 milijuna korisnika u 200 zemalja i 40 različitih valuta. Više >>

NETELLER

neteller

NETELLER predstavlja brz, jednostavan i siguran servis za slanje novca putem interneta. Ovaj servis postoji već desetak godina i obuhvaća više od 200 zemalja širom svijeta sa godišnjim transakcijama od preko milijardu dolara. Milijuni korisnika širom svijeta koriste usluge Netellera za slanje i primanje novca, kao i za online kladionice i igre na sreću. Više >>

Back To Top