skip to Main Content
Kladionica: Betclic
Bonus:
125€
Betclic

Ocjena:
4.5

Ukratko:

Betclic je idealna stranica za one, koji traže jednostavan bonus i vrlo dobru službu za korisnike. Stranica, a i mobilna verzija, su veoma jednostavne za korištenje.

Betclic – 125€

Betclic nije baš poznat svim ljubiteljima sporta, i to želimo ovdje promijeniti. Radi se o velikoj i dobroj firmi igri na sreću, koja je naročito napredovala nakon što je preuzeta od strane firme Mangas Gaming. Nekoliko velikih medijskih eksperata i kraljevska porodica Monaka (preko posrednika) su uključeni u ovo preduzeće.

Pravno gledano Betclic je engleska firma, a porijeklo joj je iz Francuske, dok radi i u Njemačkoj, gdje je predstavlja svjetski prvak Thomas Berthold. Sponzor je i više internacionalnih klubova. Znači, radi se o velikoj i finansijski jakoj firmi.

Betclic bonus

Bonus dobrodošlice je zaista velik i naročito jednostavan. Novi korisnici nakon registrovanja trebaju plasirati okladu do 125€. Ako se izgubi ta prva oklada, korisnik dobija iznos prvog uloga nazad. Pri tome se samo treba obratiti pažnja da prva uplata bude putem bankovnog transfera, sofortuberweisunga ili kreditne kartice.

Ostali bonusi u Betclic kladionici

Pored bonusa dobrodošlice, nude se još mnoge druge posebne akcije. Popularna ponuda među korisnicima je akcija „bolje kvote – veći dobitci“. Ovdje korisniku stoji određen izbor igri sa poboljšanim kvotama na raspolaganju, na osnovu kojih on može napraviti jedan ili više kombi-tiketa. Također, zanimljiva akcija je „povrat novca na kombi-tiket od 5 oklada, ako jedan od timova odstupi od normale“. Tu korisnik plasira okladu na minimalno pet igara, sa minimalnim ulogom od 1€ i pri minimalnoj kvoti od 1,20 po utakmici. Ako kombi-tiket propadne zbog jedne izgubljene utakmice, onda korisnik dobija svoj uloženi iznos u obliku besplatne oklade nazad, i to maksimalno do 50€.

Sve u svemu, Betclic stalno nudi neke posebne akcije za svoje korisnike, a koje su u većini slučajeva zanimljive i velikodušne.

Uplate i isplate

Betclic nudi uobičajene metode plaćanja, a širina raznih mogućnosti plaćanja dokazuje da se radi o vrlo velikoj kladionici. Mogućnosti uplate su: kreditne kartice (sve osim American Express), Skrill, Neteller, Paysafecard, bankovni transfer, Ukash i Giropay.

Mogućnosti isplate su također mnogobrojne i prilagođene su opciji uplate. To su: Viza, Skrill, Neteller i bankovni transfer.

Ponuda opklade

Betclic nudi širok izbor oklada. Većina liga je zastupljena, dok jedino nema onih nešto nižih liga. Ali to nije tako strašno, jer klađenje na četvrtu ili čak petu ligu nije baš privlačno. U okviru onih liga koje su ponuđene, Betclic ima dosta posebnih oklada. Nudi se i sve popularniji azijski hendikep, koji rado koriste iskusni igrači.

Tu su i klađenja uživo, gdje imate na raspolaganju sve što nude velike kladioničarske kuće. Mobilna verzija stranice je jako dobra, a tu je i aplikacija putem koje je klađenje još sigurnije i jednostavnije. Na prvi pogled se sve to čini malo pretrpano, ali nakon prvog koraka ustanovite kako je ova stranica jako jednostavna za korištenje.

Ostale posebnosti

Pored veoma dobre mobilne ponude Betclic ima još neke jako bitne posebnosti, a to su sigurnost pri isplatama i podršci. Odmah pri prvoj isplati korisnik ustanovi da se ovdje radi o finansijski veoma jakoj firmi. Sve isplate se naime izvrše jako brzo. Jednostavno je tu određena finansijska sigurnost. I podrška korisnika je veoma dobra.

Ograničenje uloga igrača se drži na nekom normalnom nivou, tako da korisnici ne moraju strahovati da će nakon nekoliko dobijenih oklada odmah biti ekstremno ograničeni sa visinom uloga.

Pohvala ide u svakom slučaju i jednostavnosti korištenja stranice. Početna stranica je možda malo šarena, ali to je naravno povezano sa mnogobrojnim posebnim ponudama. Ali čim krenete dalje, odmah uočite da je Betclic stvarno puno vremena posvetio uređenju stranice.

 

Betclic

Back To Top