Betwinner – Vodič za registraciju i uplatu depozita

Demijan Purgar
Zadnje ažuriranje: 31.10.2023
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

 • Kako se registrirati na Betwinner?
 • Da li Betwinner čuva moje podatke?
 • Koju opciju plaćanja da odaberem?
 • Da li će novac zaista biti pripisan mom računu?

Ako ste do sada imali problema oko postupka registracije kod bilo koje online kladionice, Kocka.org tim se potrudio da za vas prođe kompletan postupak registracije u koracima kako bi ste vidjeli koliko je to u stvari jednostavno.

Za registraciju smo odabrali nekoliko najboljih kladionica po našim testovima, a jedna od njih je i Betwinner. Radi se o kladionici sa mnogo dobrih osobina i ogromnim izborim opcija plaćanja, posebno za ljubitelje kriptovaluta.

Korak 1 – Od kocka.org do Betwinner-a

Betwinner kladionici možete pristupiti direktno preko naše stranice klikom na baton „Preuzmi bonus“.


betwinner
Uvjeti važeći. 18+

betwinner

4.6

4.6/5
Fer bonus od 5 obrtaja i kvota 1,40
Dobre kvote sa samo 4% marže
Veliki izbor metoda plaćanja
100% do 100€Kladi se sada ➡️Betwinner test
Uvjeti bonusa

Na ovaj način bit ćete direktno preusmjereni na Betwinner sekciju za registraciju novih igrača, što je ujedno u prvi preduvjet za dobivanje bonusa. Bonus je namijenjen isključivo novim igračima koji se prvi puta registriraju kod Betwinner-a.

Korak 2 – Betwinner registracija

Nakon što budete usmjereni na Betwinner kladionicu primijetit ćete da postoji nekoliko načina za registraciju novih igrača.

 • Telefonom
 • Jednim klikom
 • Putem e-pošte
 • Društvene mreže
Betwinner registracija 1

Betwinner registracija 1

Možete odabrati bilo koju od ove četiri opcije za registraciju. Mi smo se odlučili za registraciju putem telefona, jer je broj telefona ujedno i jedan od uvjeta za verifikaciju korisničkog računa pa samim time ubrzavamo postupak verifikacije.

Ukoliko odaberete ovu metodu, potrebno je da unesete svoj broj telefona, te odaberete valutu u kojoj želite vršiti transakcije.

Nakon toga potrebno je kliknuti na baton „Registracija“.

Betwinner registracija 2

Betwinner registracija 2

Gotovo!

Kao što možete vidjeti na slici gore, postupak registracije završen je u par sekundi.

Na vaš telefon dobit ćete SMS poruku sa privremenim korisničkim imenom i lozinkom.

U postavkama korisničkog računa ove informacije možete promijeniti.

Korak 3 – Osobne informacija i verifikacija računa

Nakon registracije možete izvršiti uplatu novca, ali ukoliko želite bonus dobrodošlice potrebno je da potpuno ispuniti sve osobne informacije i potvrdu identiteta. To je jedan od uvjeta za dobivanje Betwinner bonusa.

Betwinner registracija 3

Betwinner registracija 3

Savjet! Ukoliko želite uzeti Betwinner bonus za sportsko klađenje ili Casino, osobne informacije i verifikaciju računa obavite prije uplate prvog depozita.

Klikom na „Osobne informacije“ u postavkama profila bit ćete usmjereni na sve podatke koje trebate ispuniti. Da bi se podatci mogli ispunjavati kliknite na baton „Uredi“.

Betwinner registracija 4

Betwinner registracija 4

Tek tada, bit će vam otključano uređivanje osobnih podataka što možete vidjeti na slici dolje.

Betwinner registracija 5

Betwinner registracija 5

Nakon što sva polja budu korektno ispunjena, na e-mail koji ste upisali stići će poruka sa linkom za verifikaciju. Kliknite na link koji ste dobiti i postupak registracije i verifikacije bit će uspješno završen.

Betwinner aktivacija

Betwinner aktivacija

Korak 4 – Uplata prvog depozita

Jedna od važnih osobina Betwinner kladionice je ogroman izbor opcija plaćanja. U postavkama korisničkog računa, nakon popunjavanja svih osobnih informacija, kliknite na baton „Uplata“.

Betwinner uplata 1

Betwinner uplata 1

Betwinner će vam automatski ponuditi sve opcija plaćanja dostupne u vašoj zemlji. Na slici iznad nisu prikazani svi sustavi plaćanja. Popis je zaista jedinstven, posebno kada je riječ o kriptovalutama.

Obzirom da Betwinner nema restrikcija za dodjelu bonusa kada su opcije uplate u pitanju, mi smo odabrali uplatu putem Netellera. Znamo da neke kladionice ne dozvoljavaju Skrill i Neteller za uplatu prvog depozita ako želite uzeti bonus dobrodošlice, ali to kod Betwinner-a nije slučaj.

Betwinner uplata 2

Betwinner uplata 2

Ukoliko odaberete ovu opciju plaćanja, podrazumijeva se da prethodno morate imati račun kod Netellera te dovoljan iznos novca kako bi ste mogli obaviti transakciju. Na to vas upozorava i Betwinner, što možete vidjeti na gornjoj slici.

Važno! Za potrebe ovog vodiča, obavili smo minimalnu uplatu prvog depozita od 10€. Za maksimalni iznos bonusa potrebno je uplatiti 100€. U tom slučaj od Betwinner-a dobit ćete dodatnih 100€ bonusa za sportsko klađenje.

Betwinner uplata 3

Betwinner uplata 3

Prethodna slika pokazuje da nas je Betwinner direktno usmjerio na stranicu Netellera, gdje je potrebno unijeti podatke za login.

Betwinner uplata 4

Betwinner uplata 4

Nakon logiranja na Neteller račun bit će vam prikazan iznos depozita koji ste prethodno ukucali na Betwinner-u, te raspoloživo stanje.

Ostaje još da kliknete na „Pay now“.

Betwinner uplata 5

Betwinner uplata 5

Slijedi uobičajena potvrda transakcije od strane Netellera pa kliknite na „Confirm“.

Betwinner uplata 6

Betwinner uplata 6

Neteller će vas obavijestiti da je depozit uspješno poslan na vaš korisnički račun kod Betwinner-a.

Kliknite na „Return to Betting…“ kako bi se vratili na Betwinner.

Betwinner uplata 7

Betwinner uplata 7

Pri povratku na Betwinner doček će vas obavijest o uspješno uplaćenom prvom depozitu te kliknite na zeleni gumb koji vas vrača na početnu stranicu korisničkog računa.

Betwinner uplata 8

Betwinner uplata 8

Na posljednjoj slici ovog našeg Betwinner vodiča za registraciju i uplatu depozita, možete viditi da je novac uredno dodijeljen korisničkom račun te da nije umanjen za bilo kakvu proviziju ili naknadu.

Sažetak

betwinner kladionica

 • Pokazali smo vam da je postupak registracije kod Betwinner-a zaista jednostavan.
 • Dokazali smo da Betwinner vodi računa o zaštiti podatka svojih igrača, te da postoje brojne provjere identiteta. SSL enkripcija podataka je sastavni dio sigurnosti.
 • Sada znate da Betwinner zaista ima ogroman broj opcija plaćanja koje se ciljano biraju za svakog korisnika posebno, ovisno o zemlji iz koje dolazi.
 • Vidjeli smo da je novac od transakcije prebačen na korisnički račun te da nije umanjen za naknadu ili bilo kakav drugi porez.