18bet bonus

4.45

Vrsta bonusaBonus na prvu uplatu
Visina bonusa100% do 100€
Uslov za isplatu bonusa16x bonus
Minimalna kvotaKombinirane oklade 1,80
100€ Bonus

samo za Nove korisnike

Kladi se!

Među kladionicama koje su prije svega kvalitetnom ponudom i dobrim okruženjem za korisnike izborile mjesto na tržištu je 18bet. Radi se o dosta dobroj kladionici sa sjedištem na Gibraltaru, a koja posjeduje Curacao licencu za sportsko klađenje i igre na sreću. Više o samoj kladionici možete pročitati u našem testu, a sada čemu glavnu pažnju usmjeriti na bonus kojim ova kladionica nagrađuje nove korisnike. Trenutno kod ove kladionice možete pronaći još tri promotivne akcije koje uključuju nove, ali i već registrirane korisnike. Radi se o besplatnim okladama ili povratu dijela uloženog novca.

Kako do 18bet bonusa?

Prvi korak za dobivanje bonusa je ujedno i jedan od najvažnijih. Radi se o kreiranju korisničkog računa, ali pažnja treba biti usmjerena na to da je za dodjelu bonusa zahtjevan 18bet bonus kod WB100 bez kojeg ne možete dobiti bonus. Zbog toga je vrlo važan proces registracije kako ne biste zaboravi ovaj detalj. Vrlo je bitno naglasiti da pravo na 18bet bonus imaju isključivo novoregistrirani korisnici koji prethodno nikada nisu imali račun kod ove kladionice.

18bet bonus

18bet bonus

Prijava kod 18bet-a sastoji se iz tri dijela u kojima unosite podatke vezane za sami Account (e-mail, username, password), a nakon toga potrebno je upisati i određene personalne podatke te verifikovati sami Accoun uključujući i spomenuti 18bet bonus kod. Postoji i brzi način kreiranja računa koji možete obaviti preko vašeg Facebook ili Google računa, a što je odmah i ponuđeno u samom prozoru za registraciju novih korisnika.

Drugi korak. Nakon uspješno obavljene prijave i pod pretpostavkom da ste prihvatili bonus dobrodošlice, slijedi uplata prvog depozita.

💰 18bet novim korisnicima dodjeljuje bonus dobrodošlice u visini od 100% do 100€.

To znači da će kladionica doplati vaš prvi depozit do spomenute vrijednosti od maksimalnih 100€. Ako vaš prvi depozit iznosi 100€, automatski će te na ime bonusa dobiti maksimalnu vrijednost koja iznosi 100€ pa svoje klađenje u počinjete sa ukupno 200€ (100€ depozita + 100€ bonusa).

Prilikom uplate prvog depozite treba znati da minimalna vrijednost uplaćenih sredstava ne smije biti manja od 10€. I ovaj detalj je dosta bitan iz razloga što 18bet ima vrlo ozbiljne uvjete za obrtanje bonusa, i o tome se trebate dobro informirati. Zbog toga ćemo u nastavku detaljno opisati uslove za obrtanje bonusa te njihovu direktnu vezu za visinom prvog depozita.

Procentualna visina bonusa
100%
Maksimalna visina bonusa
100€
Minimalni depozit
10€
Vrijeme za obrtanje
21 dan

Kako isplatiti bonus kod 18bet-a?

Prije nego što počnemo govoriti o uslovima bonusa, reći ćemo da naše iskustvo govori o tome kako ovaj bonus nije za svakoga. Treba malo hrabrosti i boljeg kladioničarskog znanja kako bi ste bili u stanju uhvatiti se u koštac sa ulovima za obrtanje ovog bonusa, a cilj nam je naravno da u tome uspijemo te na kraju procesa osvojeni iznos prebacimo na korisnički račun.

Pravila za isplatu bonusa

Osnovno pravilo koje ovaj bonus na prvi pogled čini nedostižnim je potrebni broj obrtaja koji iznosi 16. To na prvu odbije veliki broj igrača, ali treba imati na umu da se prilikom obrtanja bonus može podijeliti na niže vrijednosti pri čemu je najmanja  vrijednost 50%. To znači da ne morate bonus obrtati odjednom u cijelosti nego na više odvojenih oklada. Minimalna vrijednost kvote je 1,80, što na kraju čitavog procesa donosi značajnu cifru.

⚡ Ukratko, 18bet nudi bonus na uplatu prvog depozita u vrijednosti od 100% do 100€. Vrijednost bonusa uključujući i depozit potrebno je obrnuti 16 puta (16x) pri čemu minimalna kvota ne smije biti niža od 1,80. Rok za ispunjavanje ovih uslova obrtanja bonusa iznosi tri sedmice, odnosno 21 dan od dana kada ste bonus dobili.

Olakšavajuće okolnost pri ovim uslovima za obrtanje bonusa je vrijeme za koje je sve ovo potrebno obaviti. Smatramo da se u roku od 21 dan ipak može pronaći potreban broj događaja sa ovom vrijednosti kvote.

Ipak, ukoliko smatrate da su ovi uslovi za obrtanje bonusa za vas preteški, možete pokušati sa nešto manjom uplatom depozita od maksimuma  ili na našoj stranici možete pronaći one kladionice koje imaju za vas prihvatljivije uslove.

18bet bonus dobrodošlice nije za svakoga, preporučujemo ga ozbiljnijim igračima s više znanja u sportskom klađenju te onima koji se ne boje izazova.

Često postavljana pitanja o 18bet

Kako aktivirati 18bet bonus?

Bonus je u biti vrlo jednostavno dobiti. Potrebno je slijediti spomenute koraka u procesu registracije, a posebnu pažnju treba obratiti na 18bet bonus kod WB100 bez kojeg nećete moći dobiti bonus.

Koji su uslovi za 18bet bonus?

Osnovni preduslovi za dobivanje bonusa je taj da ste novi korisnik kladionice. Nakon toga neophodno je da ste unijeli 18bet bonus kod kojim potvrđujete da želite uzeti bonus. Nakon toga, uplata vašeg prvog depozita mora biti u rasponu od 10-100€.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

18bet nije precizirao da je neka metoda plaćanja izuzeta iz kvalifikacije za dodjelu bonusa. Prema tome, uplatu prvog depozita za dobivanje 18bet bonusa možete izvršiti putem kreditnih kartica ili nekom drugom metodom kao što su e-novčanici.

Koja su pravila za obrtanje 18bet bonusa?

18bet bonus zajedno sa depozitom potrebno je obrnuti 16 puta pri čemu je minimalna vrijednost kvote 1,80. Ovdje ćemo napomenuti da oklade na NHL i NBA su pod restrikcijom kada je u pitanje obrtanje bonusa.

Koliko je vrijeme za obrtanje 18bet bonusa?

Olakšavajuća okolnost za ovaj relativno zahtjevan bonus je to što na raspolaganju imate 21 dan kako bi ste ispunili sve potrebne uslove za bonus.

Koji su uslovi za isplatu 18bet bonusa?

Vrijednost sredstava dobivenih na ime bonusa moguće je isplatiti nakon ispunjavanja kriterija za njegovo obrtanje. Kriteriji nisu niski, ali na kraju donose veliki iznos za isplatu.