888sport bonus

4.55

Vrsta bonusaBonus na prvu uplatu
Visina bonusa300% do 30€
Uslov za isplatu bonusa1x besplatne opklade
Minimalna kvota1,50
30€ Bonus

samo za Nove korisnike

Kladi se!

888sport spada među gigante u svijetu online igara na sreću. Ovo preduzeće dolazi iz Velike Britanije i u ponudi ima, pored sportskih opklada, i online casino, kao i online poker centar, koji je poznat u cijelom svijetu. Da se radi o ozbiljnoj kladionici, potvrđuje i licenca sa Gibraltara. U svojoj ponudi ova kladionica ima više od 40 različitih vrsta sportova, tako da će većina igrača naći odgovarajuću opkladu za sebe. Što se tiče metoda plaćanja kod 888, nema se šta prigovoriti, jer su zastupljene najpopularnije metode plaćanja, kao kreditne/debitne kartice, Skrill i Neteller. Pri tome kod transakcija ne nastaju dodatni troškovi. Moglo bi se poraditi jedino na mogućnostima kontaktiranja podrške za korisnike, no ni to ne kvari ukupni pozitivni utisak. Podrška za korisnike ove kladionice je, naime, jako pristupačna i kompetentna i sve probleme rješava za samo nekoliko minuta. Mobilna aplikacija ove kladionice je također na visokom nivou, tako da se ovdje opklade mogu postavljati gdje god želite. U poređenju sa desktop verzijom stranice ove kladionice, u aplikacijama ništa ne fali i razlike su neznatne. 888 sport u svojoj ponudi ima u svakom trenutku različite atraktivne bonuse i promocije. U nastavku ćemo se nešto detaljnije pozabaviti sa aktuelnim bonusom na prvi uplatu u ovoj kladionici i njegovim najvažnijim karakteristikama, odnosno uslovima za obrtanje bonusa.

Kako do 888sport bonusa?

Prvi korak: 888sport bonus na prvu uplatu se dodjeljuje isključivo novim korisnicima, odnosno onim korisnicima, koji do tog trenutka nisu otvarali račun u ovoj kladionici. Prvi korak je, dakle, otvaranje računa. Online forma treba da se ispuni i to sa ličnim podacima i podacima koji se odnose na sami račun. Pri tome obavezno treba da se pazi, da svi podaci budu tačni, kako bi se prilikom isplate izbjegle komplikacije oko provjere identiteta i verifikacije samog računa. Za ljubitelje aplikacija ova kladionica ima dobre vijesti, jer se račun može otvoriti i putem mobilne aplikacije.

888sport bonus

888sport bonus

Drugi korak: Nakon što je otvoren račun u ovoj kladionici, slijedi prva uplata. Kao većina ostalih kladionica, i 888 sport je odredio najmanju dozvoljenu uplatu u okviru ovog bonusa, a to je 10€. Dakle, ako želite da aktivirate ovaj bonus na prvu uplatu, ona ne smije biti manja od 10€, jer ćete samim tim automatski biti diskvalifikovani i nećete moći aktivirati bonus. Prije same uplate je također jako bitno znati, da se određene metode plaćanja ne kvalificiraju za ovaj bonus. Radi se o slijedećim metodama za uplatu: PayPal, Entropay, Paysafe, Neteller i Skrill.

⚡ Našim čitaocima svakako uvijek savjetujemo, da se prije prve uplate, odnosno prije aktiviranja bonusa, detaljno informišu u svim pravilima za aktiviranje i obrtanje bonusa. U slučaju da se prva uplata izvrši metodom plaćanja koja nema pravo na ovu promociju, korisnik se automatski diskvalificira i ne može preuzeti bonus.

Procentualna visina bonusa
300%
Maksimalna visina bonusa
30€
Minimalni depozit
10€
Vrijeme za obrtanje
7 dana

Koji su uslovi isplate 888sport bonusa?

Dakle, ukoliko želite aktivirati bonus u ovoj kladionici, pod pretpostavkom da ste novi korisnik, prvo treba da otvorite račun. Pri procesu registracije jako je bitno znati, da za aktiviranje ovog bonusa treba da unesete 888sport bonus Kod koji u ovom slučaju glasi 30FB. Jako je važno ne zaboraviti ovaj bonus Kod, jer u suprotnome bonus neće biti aktiviran. Svakako je bitno informisat se o svakom detalju prije aktiviranja bonusa, kako igrač na kraju ne bi bio diskvalificiran, jer je, npr. zaboravio unijeti aktuelni bonus Kod, ili je izvršio prvu uplatu metodom plaćanja koja nema pravo na navedenu promociju.

💰 888 sport, dakle, nagrađuje svoje nove korisnike bonusom od 300% do 30. Nakon završene registracije, igrač treba da postavi kvalifikacijsku opkladu u visini od najmanje 10€ i to u roku od 30 dana od dana aktiviranja bonusa.

Gore smo naveli metode plaćanja, koje su isključene iz ovog bonusa. Također je naveden i 888sport bonus Kod 30FB, koji treba biti unešen tokom registracije. U okviru ovog bonusa dobije se dva puta po 10€ u vidu besplatnih opklada i jednom 10€ kada se opklada postavi putem mobilne aplikacije. Na ovaj način kladionica potiče preuzimanje i korištenje mobilne aplikacije, koja je, kako smo gore već naveli, na visini zadatka. Besplatne opklade treba da se obrnu samo jednom na minimalnu kvotu od 1,50 u roku od 7 dana.

Često postavljana pitanja o 888sport

Kako aktivirati 888sport bonus?

Ovaj bonus se aktivira unošenjem 888sport bonus Koda 30FB prilikom registracije. Prvi i osnovnu preduslov je, da ste novi korisnik i da prije toga niste imali račun u ovoj kladionici.

Koji su uslovi za 888sport bonus?

Da biste dobili 888sport bonus, treba prilikom otvaranja računa da unesete 888sport bonus Kod 30FB i izvršite uplatu od najmanje 10€.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Za dobijanje 888sport bonusa na prvu uplatu ne kvalificiraju se slijedeće metode plaćanja: PayPal, Entropay, Paysafe, Skrill i Neteller.

Koja su pravila za obrtanje 888sport bonusa?

Besplatne opklade od po 10€ se obrću samo jednom na minimalnu kvotu od 1,50.

Koliko je vrijeme za obrtanje 888sport bonusa?

Nevedena pravila za obrtanje bonusa treba da se ispune u roku od 7 dana.

Koji su uslovi za isplatu 888sport bonusa?

Nakon što se u navedenom roku ispune svi uslovi za obrtanje bonusa, korisnik može da isplati bonus kao pravi novac na račun.