Intertops bonus - tri vrste bonusa za nove korisnike

intertops kladionica 50€ Bonus Kladi se ➡️
Vrsta bonusa: Bonus na prvu uplatu
Visina bonusa: 200% do 50€
Nužni obrt za isplatu: 8x uplata + bonus
Minimalna kvota: Kombi. oklade 1,50
Maja Zielinsky
Zadnje ažuriranje: 25.07.2023
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

Intertops je jedna od starijih kladionica koja je među prvima uvela online klađenje. Radi se o austrijskoj kladionici koja je je na tržištu od 1983. godine pa iskustva i kvalitete sigurno ne nedostaje. Ova kladionica ima vrlo jake licence za pružanje usluga sportskog klađenja i igara na sreću.

Pronaći ćete bogatu ponudu sportova i veliki broj opcija za klađenje, a dostupne su Casino igre i naravno neizostavni Poker. O tome možete više pročitati u našem testu, a sad ćemo govoriti isključivo o bonusu, ili bolje rečeno o bonusima dobrodošlice koje ova kladionica nudi svojim novim klijentima.

Kako do Intertops bonusa?

Prvi korak. Već na prvoj stranici koja opisuje bonus i uslove korištenja naglašava se kako se on odnosi isključivo na nove korisnike. Dakle, ukoliko ste već nekada imali račun kod Intertopsa ne pokušavajte novom prijavom ponovo uzeti bonus.

Intertops Bonus

Intertops Bonus

Kao novi korisnik potrebno je da prođete određene koraka za registraciju, pa tako na početnoj strani odabirete zemlju, a nakon toga pristupate kreiranju računa. Zatim je potrebno upisati osobne podatke za koje se podrazumijeva da moraju biti tačni.

Posljednji korak se sastoji od vaših kontakt-podataka na koje također treba obratiti pažnju. Kada ste kreirali račun potrebno je unijeti odgovarajući bonus kod.

Registracija korak po korak

 1. Posjetite Intertops kladionicu
 2. Upišite svoje ime i prezime, e-mail, zemlju
 3. Unesite osobne podatke
 4. Ukucajte Intertops Bonus Kod koji odgovara bonusu za koji ste se odlučili
 5. Odaberete vašu metodu plaćanja

Kako ima više bonusa, ukucavate onaj Intertops bonus kod koji odgovara bonusu za koji ste se odlučili.

Na prvi pogled može izgledati da ovaj proces traje dugo, ali u stvarnosti nije tako. Neke druge konkurentske kuće su proces registracije stavile u jedan prozor, ali se u biti popunjava isti broj podataka, što zahtjeva približno i isto vremena.

Drugi korak ka dobivanju bonusa je uplata prvog depozita. Ovo je vrlo bitan korak iz razloga što postoje tri vrste bonusa za nove korisnike. To je jedinstven slučaj da kladionica igračima nudi izbor kada je u pitanju bonus za prvu uplatu.

Dakle, imate priliku da na osnovu procjene svog kladioničarskog znanja odaberete bonus koji smatrate da će te lakše reinvestirati i isplatiti na svoj račun. U ovisnosti od odabranog bonusa, ovisi i visina potrebnog prvog depozita, a to je još jedna jako bitna stavka. Minimalna uplata depozita koja vas kvalificira za bonus je 10€.

💰 Intertops bonus za nove korisnike je 200% do 50€, 100% do 100€ i 50% do 200€.

Intertops Bonus u brojevima
intertops kladionica
Procentualna visina bonusa 200%, 100%, 50%
Maksimalna visina bonusa 50€, 100€, 200€
Minimalni depozit 10€
Vrijeme za obrtanje Neograničeno

Kako isplatiti Intertops bonus?

Obzirom da Intertops ima tri vrste bonusa, postoje i razlike u uslovima njegovog obrtanja pa samim time ni proces isplate bonusa nije isti. Istina, razlika je samo u broju potrebnog re-investiranja, ali to nikako nije zanemariva stavka.

Zato je vrlo bitno da kod odabira bonusa dobro se informirate o razlikama kako bi uzeli onaj za koji smatrate da vam najviše odgovara.

 • Bonus 200% do 50€ potrebno je obrnuti osam puta (8x) pri čemu je najmanja dozvoljena kvota 1,50. Intertops bonus kod za ovu opciju je ROOKIE200
 • Bonus 100% do 100€ potrebno je re-investirati šest puta (6x) pri visini minimalne kvote koja također iznosi 1,50. Intertops bonus kod za ovu opciju je ROOKIE100
 • Bonus sa najblažim kriterijima je 50% do 200€ i zahtjeva nešto veću uplatu prvog depozita kako bi se dobio maksimalni iznos. Zbog toga je ovaj bonus zajedno sa depozitom potrebno obrnuti samo četiri puta (4x), a minimalna kvota za to je 1,50. Intertops bonus kod za ovu opciju je ROOKIE50

Još jedna olakšavajuća okolnost koja bi vam trebala biti od velike pomoći je to što Intertops nije ograničio vrijeme potrebno za re-investiranje bonusa!

To je jedinstvena ponuda i treba je maksimalno iskoristiti. Strpljenjem će te sasvim sigurno dočekati prave oklade koje smatrate prolaznim, a to bi vam trebalo pomoći da isplatite bonus i sve dobitke ostvarene na ovaj način.

Napomena, spomenute vrste bonusa dozvoljene su za igrače koji dolaze sa teritorije:

 • Sjeverne Amerike
 • Finske
 • Švedske
 • Danske
 • Norveške
 • Nizozemske
 • Njemačke
 • Švicarske

Osnovne karakteristike Intertops bonusa

 • Minimalni iznos koji je potreban za ostvarivanje prava na bonus je 10€.
 • Intertops bonus za nove korisnike je 200% do 50€, 100% do 100€ i 50% do 200€.
 • Korisnik prilikom registriranja prihvata dodjelu Intertops bonusa i svih uvjeta za njegovo korištenje.
 • Bonus 200% do 50€ potrebno je obrnuti osam puta (8x) pri čemu je najmanja dozvoljena kvota 1,50.
 • Bonus 100% do 100€ potrebno je re-investirati šest puta (6x) pri visini minimalne kvote koja također iznosi 1,50.
 • Bonus 50% do 200€ je potrebno zajedno sa depozitom obrnuti samo četiri puta (4x), a minimalna kvota za to je 1,50.
 • Intertops nije ograničio vrijeme potrebno za re-investiranje bonusa.

FAQ Intertops Bonus

Često postavljana pitanja o Interops bonusu

Kako aktivirati Intertops bonus?

Obzirom da imaju tri opcije kada je u pitanje bonus za prvu uplatu, u ovisno od odabranog bonusa potrebno je ukucati odgovarajući Intertops bonus kod. To se mora uraditi nakon kreiranja računa i prije nego što odigrate prvu okladu.

Koji su uslovi za Intertops bonus?

Kao novi korisnik Intertopsa imate pravo na jedan od tri ponuđena bonusa dobrodošlice. Da bi ste dobili bonus potrebno je nakon kreiranog računa i uplaćenog prvog depozita unijeti i Intertops bonus kod koji odgovara odabranom bonusu.

Koje opcije plaćanja mogu koristiti za bonus?

Intertops je omogućio veliki broj opcija za plaćanje među kojima je i Bitcoin. Naravno, najpopularnije opcije i dalje su VISA i MasterCard kartice, PaysafeCard, Sofort, Skrill bankovni nalog. Iz Intertops bonus ponude isključena je jedino opcija plaćanja preko Netellera. Sve ponuđene opcije su vrlo pouzdane, a jedino prijenos sredstva bankovnim nalogom može potrajati neko vrijeme.

Koja su pravila za obrtanje Intertops bonusa?

Ako ste se odlučili za Intertops bonus od 200% broj potrebnih obrtanja depozita i bonusa iznosi 8x. Za bonus od 100% broj potrebnih re-investiranja je smanjen na 6x, dok je najmanji potrebni broj obrtanja depozita i bonusa u opciji od 50%, a ova ovaj bonusa zahtjeva samo 4x re-investiranja. Minimalna kvota u sva tri slučaja iznosi 1,50.

Koliko je vrijeme za obrtanje Intertops bonusa?

Intertops nije ograničio vrijeme za obrtanje bonusa. To je jedinstvena opcija u usporedbi sa konkurentima koji uglavnom igračima na raspolaganju ostave do 30 dana. Dakle, imate neograničeno vrijeme koje vam omogućuje da sačekate događaje za koje s velikom vjerojatnoćom smatrate da su prolazni.

Koji su uslovi za isplatu Intertops bonusa?

Bonus je moguće obrtati gotovo u svim sportovima i na svim opcijama za klađenje. U obzir dolaze i oklade uživo, ali i kombinacija oklada. Trenutno su za obrtanje bonusa isključene samo oklade u bejzbolu. Prema tome za isplatu bonusa imate neograničeno vrijeme i sve dostupne opcije klađenja. Bonus sa depozitom potrebno je reinvestirati određeni broj puta, ovisno od toga koji bonus ste izabrali.