Izbor kladionica

Slično kao i kod klasičnih kladionica važno je odabrati one koje nude što raznovrsniju ponudu sportova, najveće kvote i što veći broj opcija za svaki sport. Osim toga, treba obratiti pažnju na ograničenja minimalnih i maksimalnih uloga, načine uplate i isplate novca te bonuse za nove igrače, kao i bonuse na opkladama koje sadrže više od jednog događaja. Izbor kladionica ovisi i o tome koji sport, odnosno igru na sreću preferirate pa tako postoje kladionice koje imaju bolje kvote u nogometu, dok opet druge daju veće kvote kada je u pitanju košarka, tenis ili hokej.

Razlike u visini kvota

Zbog tih razlika u visini kvota savjetujemo vam da otvorite račune kod bar tri različite kladionice, kako bi mogli profitirati na tim razlikama u kvotama i na taj način ostvarili sigurnu opkladu. Budući da je kladjenje uživo na singlove jedan od boljih načina da dugoročno ostvarujete profit, bitno je i obratiti pažnju na to koja od kladionica nudi veći izbor strimova, odnosno prenose utakmica uživo, a koje nemate mogućnost pratiti preko televizijskih sportskih kanala.

Pouzdanost kladionica

Što se tiče pouzdanosti kladionica, a samim time i vaših sredstava, odnosno novčanih dobitaka koje ostvarujete, savjet je isti kao i kod bilo koje druge robe koju kupujete. Odabrat ćete renomirane kladionice koje su već izgradile svoj imidž i mjesto na tržištu, koje uspješno posluju godinama, tj. bez ikakvih afera koje bi narušile njihov ugled.

U nastavku ćemo vam predstaviti na izbor neke od kladionica koje su svojom ponudom i raznim mogućnostima zaslužile naše povjerenje i koje ispunjavaju sve od gore spomenutih kriterija o kojima treba voditi računa.

bet365 je jedna od najboljih internet kladionica sa sjedištem u Velikoj Britaniji. U svojoj ponudi nudi veliki broj sportova za klađenje, sa naglaskom na europski nogomet, a za ljubitelje igara na sreću dostupni su poker, casino, loto, bingo… Internet stranica je dostupna na više svjetskih jezika, a podržava i razne načine plaćanja uključujući i kreditne kartice. Osim toga, kladionica nudi novčane bonuse za nove korisnike, kao i bonuse za oklade koje sadrže veći broj događaja. Još jedna prednost ove kladionice je veliki broj strimova za klađenje uživo.

betvictor je privatna kladionica koja se specijalizirala za internet klađenje. Ime je dobila po svom osnivaču Victoru Chandleru, a to je ujedno najstarija svjetska kladionica osnovana prije više od 65 godina. Ova kladionica u svojoj ponudi nudi veliki broj sportova sa iznadprosječnim kvotama. Preporučujemo je ljubiteljima nogometa, tenisa i konjskih utrka. Ono što ističe ovu kladionicu je velika pouzdanost, preglednost i jednostavnost, a kao zamjerku ćemo navesti manji izbor strimova za klađenje uživo. Još ćemo spomenuti vrlu dobru mobilnu aplikaciju ove kladionice, preko koje na vrlo jednostavan način možete izvršiti uplate.

betfair je najveća svjetska berza koeficijenata u kojoj se ne kladite protiv kladionice nego protiv ostalih igrača. Ovdje ćete naći najveće kvote za pojedinačno klađenje, a u svakom momentu možete da odigrate protuokladu i pokrijete sve moguće ishode odigranog događaja. Ukoliko neku kvotu smatrate nerealnom možete se staviti u ulogu kladionice i sami postaviti svoje kvote, koje onda postaju validne ukoliko neko od igrača prihvati vašu ponudu. Radi se o vrlo pouzdanoj platformi koja nudi mnogo različitih načina uplate depozita i povlačenja sredstava. Betfair naplaćuje procenat od ostvarenog profita, a on se mijenja zavisno od toga koliko ste uspješni u svojim opkladama. O svim mogućnostima i strategijama klađenja na betfair-u ćemo detaljno govoriti u posebnoj temi.