Vaše prvo online klađenje

Tony Pochllod
Zadnje ažuriranje: 14.10.2023
Povjerenje i transparentnost

Naš urednički tim radi transparentno. U tekstovima mogu postojati affiliate poveznice prema kladionicama. To ni na koji način ne utječe na nepristranost i objektivnost tekstova.

Nakon što smo otvorili račun na nekoj od internet kladionica, uplatili depozit na neki od opisanih načina te se upoznali sa metodom formiranja kvota, vrijeme je za vaše prvo online klađenje.

Prijelaz sa klasičnog načina klađenja na online klađenje za svakog igrača predstavlja mali problem, dok ne savlada sve opcije i mogućnosti koje ovaj način klađenja pruža.

To je uistinu zanemariv problem u usporedbi sa pozitivnim aspektima koje online klađenje sa sobom nosi.

bet365 kladionica
Bonus 100% do 25€
Uslov za isplatu bonusa 1x uplata, minimalna kvota: 1,20
Metode plaćanja Kreditna kartica, Skrill, Neteller, Paysafecard
Podrška Live-Chat, E-Mail, FAQ
Produkti Sportsko klađenje, Klađenje uživo, Casino, Poker, Bingo
Novi korisnik? Prijavi se!

Sve prednosti online klađenja

Prije svega, ne morate ići do poslovnice i čekati u redovima da bi uplatili svoje tikete, a prisjetite se samo koliko vam se puta desilo da za to vrijeme počne neka od utakmica koju ste željeli odigrati!?

Koliko se puta desilo da vam radnik-ca otkuca pogrešan par, a neki drugi izostavi, a da ne spominjemo frustraciju koja nastane kada na svom otkucanom tiketu vidite daleko manje kvote nego što su to bile na ponudi koju ste gledali!?

Kada tome dodamo one koji su imali nesreću da izgube svoje listiće za koje se kasnije ispostavi da su bili dobitni, a iznenadili bi se koliki profit kladionice ostvare samo od nenaplaćenih dobitaka, jasno je da ste prelaskom na online klađenje sve to podigli na jedan veći, profesionalniji nivo.

Pogledaj najbolje Bonuse!

Takve situacije su sada iza vas i od sada u potpunosti preuzimate stvari u svoje ruke.

Inače, internetsko klađenje postoji nekih 15-ak godina, a u posljednje vrijeme je doživjelo veliku ekspanziju.

Na tržištu se svakodnevno pojavljuju nove kladionice, koje da bi privukle igrače, svoju ponudu obogaćuju novim opcijama i na taj način tjeraju već postojeće, renomirane kladionice, da održe konkurentnost i povećaju kvote, a što je upravo ono što mi želimo.

Ne budite ovisnik o online klađenju

Jedina prava mana online klađenja, ako je tako možemo nazvati, je eventualna ovisnost o ovoj vrsti hobija!

Problem nastaje ako već u ranim jutarnjim satima otvorimo svoj account i stavljamo nerezonske uplate na sportove i lige koje uopće ne poznajemo.

Tada se narušava koncepcija o pametnom klađenju koje donosi profit, pa takvi igrači postepeno gube kontrolu i padaju u sve veći minus.

Koliko to može biti ozbiljan problem govori i činjenice da postoje ustanove za odvikavanje od kockanja, pa čak i test kojim možete provjeriti spadate li u ovu kategoriju.

⚡ Od sveukupnog broja igrača koji se bave klađenjem ili igraju neku od igara na sreću, samo mali procenat njih (1-2%) ostvaruje dugoročan profit, dok ostatak igrača dugoročno gledano je uvijek u minusu. Većina njih se zavarava nekim trenutnim profitom nakon kojeg počnu popuštati u disciplini i povećavati svoje uloge, pa to vrlo brzo dovede do toga da vođeni pohlepom i brzopletošću ne sagledaju sve aspekte nekog događaja i upropaste sve ono što su do tada dobro uradili.

Pogledaj najbolje Kladionice!

Loša sreća i loša forma su sastavni dio sporta i svaka ekipa koliko god se ona nama činila pouzdanom zapadne u krizu koja nas može koštati novca, pa je upravljanje novcem i emocijama vrlo bitno za one koji se ozbiljnije bave klađenjem.

Danas sportsko klađenje ne predstavlja samo puko biranje parova!

Ono od nas zahtijeva da budemo, novinari, statističari, ekonomisti, analitičari i matematičari. Samo na taj način možemo se približiti cilju cijele ove priče, a to je dugoročno ostvarivanje profita.

Upravo zbog toga, ne treba nimalo da se plašite!!!

Od vas se ne očekuje da „učite“ kako bi ste stekli znanja iz spomenutih zanimanja.

Sve potrebna znanja ćemo vam servirati u našem vodiču, kako bi ste što lakše i brže počeli sa uspješnim okladama.